Niet-chirurgische neuscorrectie

neuscorrectie filler vanaf €229

15-30 min behandeling

Het is onze missie om de schoonheidswensen van onze cliënten te vervullen met de beste resultaten en zorg tegen betaalbare prijzen. Niet-chirurgische neuscorrectie vanaf € 229.

Behandelingen met fillers

Niet-chirurgische neuscorrectie

Een niet-chirurgische neuscorrectie, is een veilig, niet-invasief alternatief voor chirurgie. Voor deze behandeling worden fillers gebruikt. Het is een betaalbare optie voor mensen die de vorm van hun neus willen veranderen en direct resultaat willen zien met een snel herstel.

Voordelen van een niet-chirurgische neuscorrectie

Experts op ons gebied

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende filler producten voor onze niet-chirurgische neuscorrecties. Alle neuscorrecties worden meerdere keren per dag uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG-geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Bovendien heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Akademie, waar al onze ervaren artsen regelmatig bijscholing moeten volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste procedures.

Onze belofte

Al onze klanten krijgen een gratis consult met onze gekwalificeerde artsen. Tijdens het consult bespreken we de schoonheidswensen en stellen we een behandelplan op. We streven ernaar om de beste resultaten te behalen.

Resultaten van een niet-chirurgische neuscorrectie / voor & NA FOTO's

Wat kun je verwachten van een niet-chirurgische neuscorrectie?

Als middelpunt van het gezicht is de neus een opvallend kenmerk dat het uiterlijk van de rest van de gelaatstrekken kan bepalen. Een niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuur stelt je in staat om kleine onvolkomenheden in de neus te veranderen zonder blijvende veranderingen te ondergaan. Een neuscorrectie met hyaluronzuur is een optie met een zeer laag risico. De behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten en de resultaten kunnen tot zes maanden aanhouden. Een niet-chirurgische neuscorrectie is geschikt voor cliënten die het uiterlijk van hun neus harmonischer en evenwichtiger willen maken of voor cliënten die willen testen of ze zich prettig voelen bij een veranderde neusvorm voordat ze een permanente operatie ondergaan. Zelfs na een operatie is het nog steeds mogelijk om de opnieuw opgeloste oneffenheden van de neus te corrigeren met fillers.

Wat zijn fillers?

Onze filler-injecties bevatten hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Onze hoogwaardige filler producten bevatten een lokaal anestheticum – lidocaïne – dat werkt na de eerste injectie en het ongemak dat gepaard gaat met injecties vermindert voor een aangenamere behandelervaring. Een neuscorrectie met hyaluronzuur fungeert als vulmateriaal en wordt precies in de brug of het puntje van de neus geïnjecteerd. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan een niet-chirurgische neuscorrectie dezelfde optische laminering van een neusbult, het optillen van een verzonken neuspunt of het versmallen van de neusbrug bereiken, net zoals een operatie.

YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Mehr erfahren

Laad video

Wil je een bultje op je neus verwijderen?

Mensen die last hebben van een bult op de neus, kunnen met behulp van een neuscorrectie met hyaluronzuur een visueel rechtere neus krijgen. Het doel van een niet-chirurgische neuscorrectie is om het gebied voor of achter de bult “op te vullen” om de neusbrug recht te maken.

Overweeg je het puntje van je neus op te heffen?

De vorm en positie van de punt van de neus zijn van invloed op het algehele uiterlijk van het gezicht. Als de hoek tussen neus en lip te acuut is, kan dit ook de ademhalingsstroom belemmeren. Een neuscorrectie met hyaluronzuur kan dit verhelpen en de afstand tussen de neusbrug en de lip weer vergroten. Daarom heeft het opheffen van de punt van de neus niet alleen een positief effect op jouw uiterlijk, maar verbetert het ook de ademhaling. Om de punt van de neus te versterken en te voorkomen dat deze valt, kan een extra injectie van de neusbrug worden overwogen.

Wat kun je verwachten na een niet-chirurgische neuscorrectie?

Na de injectie kunnen zich kleine hematomen op de neus ontwikkelen. Deze kunnen worden bedekt met make-up en verdwijnen binnen enkele dagen volledig. De resultaten kunnen tot zes maanden aanhouden. Dit kan van persoon tot persoon verschillen. De positie van het hyaluronzuur kan enkele dagen na de ingreep worden aangepast door middel van masseren. Deze wijzigingen mogen alleen door onze artsen worden uitgevoerd.

Client ervaringen

M1 prijzen voor een niet-chirurgische neuscorrectie

Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.
 1ml Restylanevanaf € 279   € 229
 1ml Juvedermvanaf € 379   € 349

Niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuur - FAQ & prijzen

Als je een filler behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na het consult met onze cosmetisch arts, om de doelen voor je neus te bepalen, worden kleine hoeveelheden filler in bepaalde delen van de neus geïnjecteerd om het uiterlijk te veranderen. De behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten en is niet permanent.

Onze hoogwaardige fillers zijn niet-permanent en bevatten lidocaïne, een lokaal anestheticum om het ongemak dat gepaard gaat met injecties te verminderen en om onze klanten een aangenamere behandelervaring te bieden.

Na de behandeling kunnen er kleine hematomen op de neus ontstaan. Deze zullen de komende dagen volledig verdwijnen. In de tussentijd kun je ze bedekken met make-up. De resultaten kunnen tot zes maanden aanhouden. Dit kan van persoon tot persoon verschillen. Enkele dagen na de behandeling kan een arts door middel van masseren de positie van het hyaluronzuur veranderen. Het wordt niet aanbevolen om dit zelf te doen. Onze artsen kunnen dit gratis voor je doen.
 
Lees onze richtlijnen voor esthetische behandelingen voor de ingreep.
Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.
 
Niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuur: vanaf € 229
 
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

"Behandeling van de neus is een van mijn favoriete behandelingen. Binnen 10 minuten kan dit je hele gezicht en uitstraling veranderen."
DRS. CAROLIEN TIMMERMAN ​
Dr carolien timmerman
Cosmetisch Arts

Neuscorrectie - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Neuscorrectie – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultatentot 6 maanden
Prijzenvanaf € 229

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.