Niet-chirurgische neuscorrectie

neuscorrectie filler vanaf €399

15-30 min behandeling

Behandelingen met fillers

Niet-chirurgische neuscorrectie

De neus is voor een aantal patiënten een onzekerheid. Niet-chirurgische neuscorrectie, ook wel neuscorrectie genoemd, is een veilig alternatief voor chirurgie. In deze procedure worden fillers gebruikt om de neus opnieuw vorm te geven. Het is een betaalbare optie voor mensen die de vorm van de neus willen veranderen en onmiddellijke resultaten willen zien met een snel herstel.

Filler behandelingen van de huid worden uitgevoerd door onze ervaren M1 artsen met behulp van premium producten. Niet-chirurgische neuscorrectie (neuscorrectie) begint vanaf  € 399.

Voordelen van een niet-chirurgische neuscorrectie

Bespreek een niet-chirurgische neusbehandeling en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam.

INHOUDSOPGAVE

ALLES OVER DE NEUSCORRECTIE BEHANDELING

Veel patiënten zijn niet tevreden met hun neus. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een snel en effectief alternatief voor een chirurgische neuscorrectie om de vorm van de neus te verbeteren en eventuele oneffenheden te corrigeren.

Een neuscorrectie kan worden gebruikt om de neus opnieuw vorm te geven en kleine onvolkomenheden te
corrigeren. Mensen die last hebben van een bult of oneffenheden kunnen een
visueel rechtere neus krijgen met behulp van fillers, die het gebied kan “vullen”. Een neuscorrectie kan ook worden gebruikt om de punt omhoog te brengen, wat zowel het uiterlijk kan verbeteren als de ademhaling kan
verbeteren.

Een neuscorrectie is in 15 tot 30 minuten voltooid en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot cosmetische chirurgie is er geen significante uitvaltijd. Na de procedure is het gebruikelijk om wat zwelling of blauwe
plekken op de behandelingsplaats op te merken, maar deze bijwerkingen
verdwijnen binnen een paar dagen.

Om de beste resultaten te garanderen, moet een niet-chirurgische neusbehandeling worden uitgevoerd door getrainde artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren.

Om het beste resultaat te leveren worden alle niet-chirurgische neuscorrecties bij M1 Med Beauty uitgevoerd door getrainde esthetische artsen. Boek nu een afspraak in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam.

Lees ook meer op onze blog!

WELKE FILLER PRODUCTEN WERKEN HET BESTE VOOR DE NEUSfiller BEHANDELING?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit…

There is a significant number of dermal fillers available, but not all are of the same quality. M1 Med Beauty uses only the highest-quality products produced by renowned manufacturers such as Juvéderm®, Restylane®, en Belotero®

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

In Nederland worden niet-chirurgische behandelingen met fillers gecategoriseerd als niet-invasief en daarom niet gereguleerd. Dit betekent dat deze behandelingen door iedereen kunnen worden uitgevoerd.

M1 Med Beauty zorgt ervoor dat u altijd in de meest capabele handen bent. Al onze cosmetische ingrepen worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde cosmetisch artsen, hoogopgeleide specialisten in hun vakgebied. Onze artsen worden op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken door middel van regelmatige training via onze M1 Academy.

Hoewel procedures met hyaluronzuurinjecties zeer veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze nog steeds een extreem risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door ongekwalificeerde professionals. We adviseren dat alle procedures worden uitgevoerd door hoog opgeleide artsen.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt alle klanten gratis een persoonlijk consult voordat ze beslissen over hun behandeling. Dit geeft u de kans om procedures zoals neuscorrecties te bespreken en samen met onze M1-artsen te beslissen over een behandelplan dat het beste past bij uw schoonheidsdoelen. Onze artsen adviseren u graag over neuscorrectie met filler in zowel Amsterdam, Rotterdam of Den Haag

M1 prijzen voor een niet-chirurgische neuscorrectie

De kosten van een neuscorrectie beginnen bij  € 399 voor 1 ml. M1 Med Beauty streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de meest betaalbare prijs.

 1ml € 399
  

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen. Indien u interesse heeft in een anti-rimpelbehandeling kunt u hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen bekijken.

NAZORG INSTRUCTIES NIET-CHIRURGISCHE NEUSCORRECTIE

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

Client ervaringen

Niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuur - FAQ & prijzen

Als je een filler behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Een neuscorrectie met filler is een effectieve manier om de neus een nieuwe vorm te geven. Na een gesprek met onze artsen worden injecteerbare fillers precies in de neusbrug en de punt geïnjecteerd. Boek vandaag nog een afspraak in Londen of Liverpool.

Een niet-chirurgische neuscorrectie kan eventuele ongelijke contouren gladstrijken, waardoor het neusprofiel verbetert. De procedure kan de neus een nieuwe vorm geven, de symmetrie verbeteren en natuurlijk ogende resultaten behouden. Een bijkomend voordeel van de procedure is een verbeterde ademstroom wanneer de neustip omhoog wordt gebracht. Hierdoor wordt de hoek tussen de neusbrug en de lip vergroot.

In tegenstelling tot een chirurgische neuscorrectie is een niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuurinjecties niet permanent. De effecten kunnen echter langdurig zijn, tot wel 6 maanden.

In tegenstelling tot cosmetische chirurgie is een neuscorrectie met injecties niet invasief en daarom relatief pijnvrij. Hoewel een neuscorrectie een algemene verdoving vereist, vereist een niet-chirurgische neuscorrectie geen verdoving. Huidvullers bevatten een lokaal anestheticum, lidocaïne genaamd, dat helpt bij klein ongemak. Als u zich zorgen maakt, kan een verdovende crème worden aangebracht.

Zoals bij alle injecteerbare behandelingen, is het gebruikelijk om lichte zwelling of blauwe plekken op het behandelde gebied op te merken. Deze bijwerkingen zouden echter binnen 2-3 dagen moeten verdwijnen.

Het wordt aanbevolen om geen huidverzorgings- of make-upproducten aan te brengen op het te behandelen gebied.

Onze volledige richtlijnen met betrekking tot fillers en anti-aging behandelingen vindt u hier.

Deze behandeling wordt uitgevoerd in onze klinieken Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
 
Als u meer wilt weten over filler-injecties, staan onze artsen graag voor u klaar om al uw vragen te bespreken. Boek hier een gratis consult.
Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.
 
Niet-chirurgische neuscorrectie met hyaluronzuur: vanaf € 399
 
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Neuscorrectie - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Hoe je je Insta foto kunt pimpen
Algemeen

PIMP MIJN INSTAGRAM FOTO

Mooi zijn als een Instagram model?!Mooie gezichten die dromerig naar de open zee staren, lippen bedekt met lipgloss die sensueel glinsteren in een selfie, en

Lees verder »
Voor altijd mooi - The Pursuit of Beauty
Algemeen

VOOR ALTIJD MOOI!

Het streven naar schoonheidSpiegeltje, spiegeltje aan de wand: Wie is de mooiste van allemaal? Een vraag die niet alleen relevant is in de fantasiewereld van

Lees verder »

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.