Lip filler

Lip fillers
vanaf € 99

DUUR
20 min

Lip filler - M1 client resultaten

lippen opvullen met fillers

Lip fillers | M1 Med Beauty

Een van onze meest populaire niet-chirurgische behandelingen is lipvergroting met dermale fillers (hyaluronzuur). Lipfillers kunnen helpen om de lippen te verbeteren, waardoor ze een vollere, meer gedefinieerde lipvorm krijgen. Onze gekwalificeerde, BIG-geregistreerde artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag gebruiken een selectie van lip fillers, waaronder een reeks van onze premium producten. Lip fillers beginnen vanaf € 99 afhankelijk van het gebruikte product.

Voordelen van lip fillers

Boek een gratis consult met een van onze M1-artsen om meer te weten te komen over fillers voor lippen en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past. Het is onze missie om de beste resultaten en zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Krijg vandaag de mooiste lippen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag

INHOUDSOPGAVE

Wat u kunt verwachten tijdens een lip filler behandeling

Een behandeling met lip fillers in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag is een optie met een zeer laag risco en wordt gebruikt voor het opvullen van de lippen of om de lipcontour te benadrukken. Het injecteren van fillers in de lippen duurt ongeveer 20 minuten en de resultaten kunnen 6-8 maanden aanhouden, na deze periode lost het product op in het lichaam.

Voor een lip filler behandeling wordt meestal gebruik gemaakt van 0,5 ml of 1,0 ml hyaluronzuur filler.

Onze hoogwaardige lip fillers bevatten een lokale verdoving – lidocaïne dat na de eerste injectie werkt en de lippen verdooft voor een comfortabelere ervaring. Daarnaast kunnen cliënten er ook voor kiezen, voordat we de lippen opvullen, om een verdovende crème te gebruiken. Zelfs een kleine hoeveelheid lip filler kan effectieve verbeteringen opleveren en tot mooie resultaten leiden. 

Bij elke lip injectie is het van fundamenteel belang dat de arts het geïnjecteerde hyaluronzuur altijd heel precies doseert om een harmonieuze mond vorm te creëren.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur kan ook helpen om een gewenste lipvorm te creëren. Door de juiste injectietechniek en modellering toe te passen, zijn onze bekwame artsen in staat om asymmetrische lipvormen te corrigeren, kromme lippen veilig en voorzichtig recht te trekken en een vervaagde of verstreken lipcontour te herstellen of te verfijnen. Een bijkomend voordeel van het opvullen van de lippen is de vermindering van rimpels in de bovenlip.

Lees meer over fillers op onze blog.

En bekijk ook gelijk een preview van de behandeling hieronder:

WELKE LIP FILLER IS HET BESTE?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er zijn verschillende fillers op de markt verkrijgbaar, maar niet alle fillers zijn van hoge kwaliteit. Injecteerbare fillers die we bij M1 Med Beauty gebruiken, behoren tegenwoordig tot de beste injecteerbare lip fillers in de cosmetische industrie. Ze hebben een langdurig effect en zijn CE-goedgekeurd.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

FIller behandelingen zoals lip fillers kunnen door iedereen worden geïnjecteerd, omdat ze worden beschouwd als een niet-invasieve behandeling.

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken we marktleidende dermale fillers voor lip fillers. Alle lipfiller behandelingen worden meerdere keren per dag uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Daarnaast heeft M1 Med Beauty een eigen M1 Academy, waar al onze ervaren artsen regelmatig bijscholing moeten volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste technieken. U bent in veilige handen.

Hoewel fillers uiterst veilig en niet-permanent is, brengt het toch grote risico’s met zich mee als het wordt behandeld door een ongetrainde arts. We raden behandelingen alleen aan met ervaren opgeleide artsen die gespecialiseerd zijn in lip filler injecties en zijn opgeleid om een natuurlijke uitstraling te geven.

Onze belofte...

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

HOEVEEL KOSTEN LIP FILLERS?

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Hierdoor kunnen wij als groothandel alle toegepaste kwaliteitsproducten inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten. Wat ons onderscheidt, is dat alle lipvergrotingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Daarbij richten we ons op specialisatie en kunnen we zo medicijnen van topkwaliteit aanbieden tegen betaalbare prijzen. Onze prijzen voor lip fillers beginnen vanaf € 99,-

mlPRIJS
0.55ml / 0,7mlvanaf € 99 / € 249
1mlvanaf € 199 tot € 299
 afhankelijk van het gebruikte product

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Overweegt u lip fillers, lees dan onze behandelrichtlijnen.

Interesse in een andere filler of anti-aging behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

NAZORG LIP FILLER BEHANDELING

Het is belangrijk om uw lippen gedurende ten minste 6 uur na de behandeling niet aan te raken. Omdat de huid rond de lippen erg dun is en vol bloedvaten zit, kunnen wat blauwe plekken en zwellingen een bijwerking zijn. Dit vervaagt binnen een paar dagen. Overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s moeten gedurende een week na uw behandeling op de huid worden vermeden.

Ongeveer 10 dagen tot 2 weken is het resultaat van uw lippen optimaal. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u altijd nog een controleafspraak inplannen in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Client ervaringen

Lip fillers - FAQ & prijzen

Als je een lipvergroting overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Zelfs met kleine hoeveelheden lip fillers kunnen we effectief lippen opvullen, wat tot prachtige resultaten leidt. Het is van groot belang dat de arts bij elke lip injectie het ingespoten hyaluronzuur altijd zeer nauwkeurig doseert. Dit is nodig om een ​​harmonieus ogende mond te krijgen.

Goed gevormde en volle lippen met duidelijke contouren zien er sensueel en verleidelijk uit. Het opvullen van lippen met hyaluronzuur is een effectieve methode om de vorm en grootte van de lippen naar wens van de cliënt te veranderen. Heb je interesse in lip fillers, dan adviseren onze artsen je graag over alle mogelijkheden omtrent het opvullen van lippen.

Bij M1 Med Beauty stellen we zeer hoge eisen op het gebied van lippen opvullen met fillers, wat zorgt voor een veilige ingreep met relatief weinig bijwerkingen. Het injecteren van lip fillers vindt meestal plaats onder lichte verdoving. Dit komt mede door onze hyaluronzuurproducten. Deze hoogwaardige hyaluronzuren bevatten lidocaïne, een lokale verdoving dat werkt na de eerste injectie en een verdovend effect op de lippen heeft.

Het injecteren van fillers in de lippen richt zich op drie belangrijke resultaten: het definiëren en contouren, het opvullen van de lippen en/of fijne lijntjes rond de lippen verminderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat, zullen onze ervaren M1-artsen nauwkeurig berekende hoeveelheden product gebruiken. Boek vandaag nog een gratis consult bij ons voor meer informatie.

Het is belangrijk dat wanneer er fillers in de lippen zijn geinjecteerd je gedurende ten minste 6 uur na de behandeling deze niet aanraakt, omdat de huid rond de lippen erg dun is en vol bloedvaten, kunnen er wat blauwe plekjes en zwelling optreden.

Overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s moet gedurende een week na de behandeling worden vermeden.
Lip fillers blijven zo’n 3-6 maanden zichtbaar; na deze periode lost het product op in het lichaam.

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Hierdoor kunnen wij de toegepaste kwaliteitsproducten als groothandel inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

ProductPrice
0.55ml

€ 99

0,7 ml € 249
1ml vanaf€ 199
  

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Lip fillers - Handig om te weten:

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

20 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

6-8 maanden
(kan variëren)

Meer over fillers

WELKE FOUTEN MOET JE VERMIJDEN

Vijf filler fouten die niemand zou moeten maken als het gaat om hyaluron behandeling. In het tijdperk van de Kardashians en de Hadids zijn fillers bijna gemeengoed geworden. Maar ook al zijn de moderne wapens van de esthetische geneeskunde minimaal invasieve ingrepen om het uiterlijk te verfraaien, toch zijn er ook voor deze schoonheidsbehandelingen […]
Lip fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten6-8 maanden
Prijzen0.55ml € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.