Lippen behandeling
LIPPEN OPVULLEN MET HYALURONZUUR

LIPPEN OPVULLEN MET HYALURONZUUR

Lippen behandeling vanaf €99

Voordelen LIP FILLER behandeling

 0.55ml Juvedermvanaf € 199   € 99 
 1ml Juvederm vanaf € 299   € 229
 1ml Restylanevanaf € 279   € 149
 1ml Belotero

vanaf € 279   € 199

Symmetrische en volle lippen met gedefinieerde contouren kunnen zorgen voor een sensuele en jeugdige uitstraling. Het opvullen van de lippen is dan ook een van de meest populaire behandelingen die onze M1 artsen uitvoeren.

Naarmate we ouder worden verliezen onze lippen volume. Daarnaast komt het ook voor dat de lippen van nature te smal zijn, of de verhouding tussen de onder- en bovenlip ongelijk. Als dit als storend wordt ervaren dan kunnen lip fillers op basis van hyaluronzuur dit goed verhelpen.

Vollere lippen bij M1 Med Beauty – de lippen worden geïnjecteerd met hyaluronzuur om zo meer volume te geven en een gedefinieerde lipcontour te creëren.

Ben je geïnteresseerd in lip fillers in Amsterdam of Rotterdam? Maak eenvoudig online een afspraak of bel een van de klinieken:

LIPpen MET HYALURONZUUR – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Het opvullen van de lippen met hyaluronzuur is een effectieve oplossing als je vollere lippen wilt. Maar lip fillers eigenen zich niet enkel voor meer volume; ze kunnen ook gebruikt worden om de lippen symmetrisch te maken, de mondhoeken te liften of rokerslijntjes te verminderen. Onze artsen zorgen ervoor dat de vorm van jouw lippen altijd bij je gezicht blijven passen.

Elke lipvorm is uniek en een lip filler behandeling levert dan ook per persoon verschillende resultaten op. Het is daarom belangrijk om jouw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk consult met een van onze artsen. Onze M1 artsen letten tijdens de behandeling vooral op een harmonieuze vorming van mooie lippen. Ook houden ze rekening met het behoud van bepaalde natuurlijke kenmerken, zelfs een subtiele vergroting kan tot een mooi resultaat leiden.

Wil je graag vollere lippen dan informeren onze artsen je vooraf over de mogelijkheden. Het is belangrijk dat het opvullen van de lippen slechts een tijdelijk resultaat geeft, omdat het hyaluronzuur op natuurlijke wijze weer door het lichaam wordt afgebroken. Gemiddeld blijven lip fillers tot 6 maanden zichtbaar.

Benieuwd naar onze resultaten? Neem dan een kijkje op onze Instagram.

Lippen opvullen met Juvederm
0,55 ml€ 99
1,00 ml€ 229
2,00 ml€ 449
Lippen opvullen met Restylane
1,00 ml€ 199
2,00 ml€ 389

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur