Heb jij interesse in vollere lippen? Bij M1 Med Beauty zijn lip fillers nu beschikbaar vanaf € 99 in plaats van € 129. Deze prijs is geldig voor de filler Juvederm Ultra Smile. Bekijk onze actiepagina voor meer informatie.

LIP FILLERS

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van onze uitstraling en daardoor ook een van de meest populaire gebieden voor cosmetische injecties. Men kan het als storend ervaren als de vorm van de lippen te smal is of als de verhouding tussen de boven- en onderlip ongelijk. Daarnaast verliezen de lippen volume naarmate we ouder worden.

Lip fillers met hyaluronzuur bieden in deze gevallen een goede oplossing. Hyaluronzuur kan een enorme hoeveelheid vocht binden, waardoor het verloren volume weer wordt hersteld.

Ben je geïnteresseerd in lip fillers in Amsterdam of Rotterdam? Maak eenvoudig online een afspraak of bel een van de klinieken:

LIP fillers MET HYALURONZUUR – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor meer volume en gedefinieerde lipcontouren? Dan zijn lip fillers op basis van hyaluronzuur een goede manier om de vorm en grootte van de lippen aan te passen. Onze artsen zorgen ervoor dat de vorm van je lippen altijd bij je gezicht blijft passen. Door de lippen met hyaluronzuur te behandelen kan het volume worden opgebouwd of herstelt.

Elke behandeling is uniek dus levert per persoon verschillende resultaten op. Daarom is het belangrijk om jouw wensen te bespreken in een persoonlijk consult met een van onze artsen. Onze M1 artsen letten tijdens de behandeling vooral op een harmonieuze vorming van mooie lippen. Ook houden ze rekening met het behoud van bepaalde natuurlijke kenmerken, zelfs een subtiele vergroting kan tot een mooi resultaat leiden. Voor een harmonieuze vorm is het van bijzonder belang dat de arts het geïnjecteerde product altijd zeer nauwkeurig doseert.

Wil je jouw lippen vergroten dan informeren onze artsen je vooraf over de mogelijkheden. De arts die jou behandelt zorgt ervoor dat de vorm van je lippen altijd bij je gezicht blijft passen. De lip fillers herstellen het verloren volume.

Benieuwd naar onze resultaten? Neem dan een kijkje op onze Instagram.

Juvederm
0,55 ml € 129
1,00 ml € 229
2,00 ml € 449
Restylane
1,00 ml € 199
2,00 ml € 389
Belotero
1,00 ml € 199
2,00 ml € 389

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen. Voor lip fillers gebruiken wij de merken Juvederm, Restylane en Belotero.