Lip filler

Lip fillers
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

lippen opvullen met fillers

Lip fillers | M1 Med Beauty

Het opvullen van de lippen met lip fillers is één van de meest populaire behandelingen op dit moment. Of u nou op zoek bent naar vollere lippen, een jeugdige uitstraling, een aantrekkelijker lip vorm of een subtiele touch-up, u bent bij ons aan het juiste adres!

WAAROM ZOU U HET OVERWEGEN?

  • U bent niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen.
  • Wellicht ben u niet gezegend met volle lippen of heeft het verouderingsproces ervoor gezorgd dat er weinig volume in de lippen is overgebleven. 
  • U heeft rimpels in de lippen of rimpeltjes in de omgeving van de lippen. Deze kunnen worden verzacht met lip filler.
  • U heeft vanzelf volle lippen, maar deze zijn door veroudering dunner geworden.

Onze gekwalificeerde artsen hebben als doel al jouw schoonheidswensen te vervullen met de beste zorg en resultaat, tegen betaalbare prijzen.

Prijzen lip fillers vanaf €99.

Voordelen van lippen opvullen

Lip filler - M1 client resultaten

Wat je kunt verwachten tijdens een lip filler behandeling

Een behandeling met lip fillers is een optie met een zeer laag risco en wordt gebruikt voor het opvullen van de lippen of om de lipcontour te benadrukken. Het injecteren van fillers in de lippen duurt ongeveer 15 minuten en de resultaten kunnen 6-8 maanden aanhouden, na deze periode lost het product op in het lichaam.

Voor een lipfiller behandeling wordt meestal gebruik gemaakt van 0,5 ml of 1,0 ml hyaluronzuur filler.

Onze hoogwaardige lip fillers bevatten een lokale verdoving – lidocaïne dat na de eerste injectie werkt en de lippen verdooft voor een comfortabelere ervaring. Daarnaast kunnen cliënten er ook voor kiezen, voordat we de lippen opvullen, om een verdovende crème te gebruiken. Zelfs een kleine hoeveelheid lip filler kan effectieve verbeteringen opleveren en tot mooie resultaten leiden. 

Bij elke lip injectie is het van fundamenteel belang dat de arts het geïnjecteerde hyaluronzuur altijd heel precies doseert om een harmonieuze mond te creëren.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur kan ook helpen om een gewenste lipvorm te creëren. Door de juiste injectietechniek en modellering toe te passen, zijn onze bekwame artsen in staat om asymmetrische lipvormen te corrigeren, kromme lippen veilig en voorzichtig recht te trekken en een vervaagde of verstreken lipcontour te herstellen of te verfijnen. Een bijkomend voordeel van het opvullen van de lippen is de vermindering van rimpels in de bovenlip.

YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Mehr erfahren

Laad video

Wat te verwachten na een lip filler behandeling

Het is belangrijk om de lippen minimaal 6 uur na de behandeling niet aan te raken, omdat de huid rond de lippen erg dun is en vol bloedvaten, kunnen er wat blauwe plekken en zwelling optreden. Deze zwelling kunt u verminderen door goed te koelen. Hierna zult u zien dat het uiteindelijke resultaat van uw behandeling snel zichtbaar is.

Overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s moet gedurende een week na de behandeling worden vermeden.

Ongeveer 10 dagen tot 2 weken is het resultaat van uw lippen optimaal. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kunt u altijd nog een controleafspraak inplannen. 

M1 prijzen voor lip fillers

Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. We richten ons daarbij op specialisme en kunnen zo hoogwaardige behandelingen aanbieden.

Prijzen lip fillers:

  • Juvederm Ultra Smile 0,55 ml € 99
  • Yvoire 1 ml € 149
  • Juvederm Volift 0,55 ml € 179
  • Juvederm Ultra 3 1 ml € 229
  • Juvederm Volift 1 ml € 299

Lippen opvullen met lip fillers

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende fillers voor het opvullen van lippen, zoals Juvederm. Alle behandelingen omtrent het injecteren van fillers in de lippen worden meerdere keren per dag uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en daarmee specialisten in hun vakgebied. 

Daarnaast heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Acedemie, waar al onze ervaren artsen regelmatig bijscholing moeten volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste technieken.

Onze belofte

Wij bieden al onze cliënten een gratis consult, waarbij wij luisteren naar jouw behandelwensen en samen met jou een behandelplan opstellen om de beste resultaten te behalen waarmee jij tevreden bent.

Client ervaringen

Lip fillers - FAQ & prijzen

Als je een lipvergroting overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Zelfs met kleine hoeveelheden lip fillers kunnen we effectief lippen opvullen, wat tot prachtige resultaten leidt. Het is van groot belang dat de arts bij elke lip injectie het ingespoten hyaluronzuur altijd zeer nauwkeurig doseert. Dit is nodig om een ​​harmonieus ogende mond te krijgen.

Goed gevormde en volle lippen met duidelijke contouren zien er sensueel en verleidelijk uit. Het opvullen van lippen met hyaluronzuur is een effectieve methode om de vorm en grootte van de lippen naar wens van de cliënt te veranderen. Heb je interesse in lip fillers, dan adviseren onze artsen je graag over alle mogelijkheden omtrent het opvullen van lippen.

Bij M1 Med Beauty stellen we zeer hoge eisen op het gebied van lippen opvullen met fillers, wat zorgt voor een veilige ingreep met relatief weinig bijwerkingen. Het injecteren van lip fillers vindt meestal plaats onder lichte verdoving. Dit komt mede door onze hyaluronzuurproducten. Deze hoogwaardige hyaluronzuren bevatten lidocaïne, een lokale verdoving dat werkt na de eerste injectie en een verdovend effect op de lippen heeft.

Het injecteren van fillers in de lippen richt zich op drie belangrijke resultaten: het definiëren en contouren, het opvullen van de lippen en/of fijne lijntjes rond de lippen verminderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat, zullen onze ervaren M1-artsen nauwkeurig berekende hoeveelheden product gebruiken. Boek vandaag nog een gratis consult bij ons voor meer informatie.

Het is belangrijk dat wanneer er fillers in de lippen zijn geinjecteerd je gedurende ten minste 6 uur na de behandeling deze niet aanraakt, omdat de huid rond de lippen erg dun is en vol bloedvaten, kunnen er wat blauwe plekjes en zwelling optreden.

Overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s moet gedurende een week na de behandeling worden vermeden.
Lip fillers blijven zo’n 3-6 maanden zichtbaar; na deze periode lost het product op in het lichaam.

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Hierdoor kunnen wij de toegepaste kwaliteitsproducten als groothandel inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

ProductPrice
0.55ml Juvederm

€ 99

1ml Yvoire€ 149
1ml Juvederm€ 229
  

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Lip fillers - Handig om te weten:

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

6-8 maanden
(kan variëren)

Lip fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten6-8 maanden
Prijzen0.55ml € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.