Kraaienpootjes

kraaienpootjes
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

Behandeling van de Kraaienpootjes

KRAAIENPOOTJES

Spierontspanners vanaf € 189   € 99 

Kraaienpootjes zijn rimpels die in de huid rond de ogen verschijnen.  Ze ontwikkelen zich snel, doordat we dit deel van ons gezicht veel bewegen. Met het ouder worden bereiken velen een punt waarop ze het liefst hun kraaienpootjes laten verdwijnen. Deze fijne lijntjes in de ooghoeken kunnen echter gemakkelijk worden verminderd door het gebruik van spierverslappers. Al onze rimpelbehandelingen worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde M1-artsen met behulp van hoogwaardige producten van Dysport®. De kosten van kraaienpootjes-rimpelinjecties beginnen vanaf € 99,-.

VOORDELEN VAN DE BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES

Bespreek de behandeling van de kraaienpootjes en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in RotterdamDen Haag of Amsterdam

ALLES OVER DE BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES

Kraaienpootjes, of lijntjes in de ooghoeken, zijn een van de voorkomendste tekenen van huidveroudering. Het is een vorm van dynamische rimpels, waarbij de natuurlijke bewegingen van het gezicht fijne lijntjes in de huid rond onze ogen veroorzaken. Bewegingen zoals loensen en glimlachen zijn enkele van de voorkomendste uitdrukkingen die bijdragen aan kraaienpootjes. Na verloop van tijd eisen deze herhaalde bewegingen hun tol van de huid, waarbij fijne lijntjes permanente kenmerken van ons gezicht worden.

De effecten van deze lijnen kunnen echter gemakkelijk worden weggenomen met anti-verouderingsbehandelingen. Onze ervaren M1-artsen leggen u tijdens uw gratis consult in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag uit hoe de behandeling werkt en bespreken uw schoonheidsdoelen. Daarna injecteren ze voorzichtig spierverslappers in het gebied rond de ogen. Dit zal werken om de spier te verlammen, spiercontractie te voorkomen en oogrimpels glad te strijken, waardoor uw huid kreukvrij blijft.

De behandeling van kraaienpootjes wordt vaak gecombineerd met de behandeling voor voorhoofdsrimpels en fronsrimpels voor een algemeen anti-verouderingseffect. Behandeling om lachrimpels rond de ogen weg te werken kan worden gebruikt als preventieve huidverzorging, waardoor u er jonger uit blijft zien.

Anti-verouderingsbehandelingen duren ongeveer 15 tot 30 minuten en de resultaten zijn tot 4 maanden daarna zichtbaar. Hoewel veel patiënten zich zorgen maken dat spierverslappers hun gezicht niet kunnen bewegen, is het onze missie om natuurlijke resultaten te bieden die nog steeds het gewenste huidverzachtende effect hebben.

M1 Med Beauty raadt aan dat alleen esthetische artsen cosmetische injecties toedienen, daarom zijn al onze artsen BIG-geregistreerd en worden ze regelmatig opgeleid om de beste resultaten te garanderen.

Lees meer op onze blog.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U DE BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES ONDERGAAT

M1 Med Beauty zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent door hooggekwalificeerde artsen die al onze behandelingen uitvoeren. Onze M1-artsen zijn BIG-geregistreerd en goed opgeleid. We zorgen er ook voor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door middel van regelmatige trainingen op onze M1 Academy.

Hoewel behandelingen voor het bestrijden van rimpels uiterst veilig zijn en de effecten niet permanent zijn, kunnen ze toch een aanzienlijk risico inhouden wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars.

Anti-aging behandelingen zijn veilig en niet-permanent. Dit betekent echter niet dat ze geen risico’s kunnen lopen wanneer ze worden uitgevoerd door ongekwalificeerde personen.

Cosmetische artsen zoals onze M1-artsen zijn specialisten in hun vakgebied, opgeleid om natuurlijke resultaten te leveren en risico’s te vermijden.

Onze belofte

Alle clienten van M1 Med Beauty krijgen voor hun behandeling een gratis consult. Ook als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult stellen onze artsen een persoonlijk behandelplan op, zodat het best mogelijke resultaat behaald kan worden.

HOEVEEL KOST DE BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES?

Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

  
 Dysportvanaf € 99
  

Er vindt overleg plaats over verschillende opties en procedures worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Zorg ervoor dat u onze behandelingsrichtlijnen leest voordat u alle anti-verouderingsinjecties uitvoert.

Bent u geïnteresseerd in fillers of anti-aging behandelingen, bekijk dan hier ons overzicht voor alle behandelprijzen.

NAZORG INSTRUCTIES VOOR DE BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES

Wat kun ik verwachten na een cosmetische injectie met spierverslapper?

Na de behandeling kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Eventuele zwellingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Resultaten van behandelingen met spierverslappers kunnen enkele weken duren voordat ze volledig zichtbaar zijn.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die kunt u hier vinden.

Na de behandeling kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Eventuele zwellingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Resultaten van behandelingen met spierverslappers kunnen enkele weken duren voordat ze volledig zichtbaar zijn.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die kunt u hier vinden.

BEHANDELING VAN DE KRAAIENPOOTJES – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

De rimpels naast je ogen kunnen aanzienlijk worden verminderd door een behandeling met een spierontspanner. Dit spierverslappend middel blokkeert bepaalde zenuwimpulsen wat leidt tot ontspanning van de spieren. Hierdoor kunnen de spieren niet meer aanspannen waardoor rimpels niet meer gevormd kunnen worden.

De behandeling maakt ongewenste rimpels gladder en verjongt ook de oogcontouren visueel. De gezichtsuitdrukking gaat na de behandeling niet verloren.

Wil je jouw kraaienpootjes laten behandelen, dan kan dit op elk moment van het jaar. Houd er wel rekening mee dat het resultaat van de behandeling pas na één tot twee weken volledig zichtbaar is en dat je na de behandeling de zon voor een paar dagen beter kunt vermijden. Onze ervaren artsen adviseren je graag over de te verwachten resultaten en stellen realistische doelen.

Je wilt je kraaienpootjes laten behandelen, maar bent bang voor mogelijke bijwerkingen? Onze gespecialiseerde artsen voeren deze behandeling uiterste precisie en met zeer dunne naalden uit, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Zoals bij elke andere ingreep zijn bijwerkingen (lichte zwellingen, blauwe plekjes) na een behandeling mogelijk. Deze verdwijnen binnen een paar dagen na de behandeling vanzelf weer.

De eerste resultaten zijn 3-4 dagen na de injectie zichtbaar. Houd er echter rekening mee dat het resultaat pas na 10-14 dagen volledig zichtbaar is. Onze ervaren artsen bespreken graag uw verwachte behandelsucces en stellen samen met u realistische behandeldoelen op.

Het zal tot 6 maanden duren. De tijdsduur verschilt van patiënt tot patiënt.

Na de behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid hebben. Deze vervagen na 2-3 dagen.

Om ethische redenen hebben we besloten om filler in de lippen alleen toe te dienen aan mensen van 18 jaar en ouder.

M1 Med Beauty heeft een kliniek in Rotterdam, Amsterdam, en Den Haag. In onze klinieken werken alleen opgeleide artsen die specialisten zijn in hun vakgebied. Vind hier een kliniek bij u in de buurt.

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Hierdoor kunnen wij als groothandel alle toegepaste kwaliteitsproducten inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

  
 Dysportvanaf € 99
  

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

KRAAIENPOOTJES - Snelle info

VERDOVING

Lokale verdoving

DUUR

15 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.