Marionetlijnen behandeling

MARIONETLIJNEN FILLER vanaf €149

15-30 min behandeling

Een marionetlijn behandeling wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Marionetlijnen verminderen vanaf € 149.

Filler behandelingen

Marionetlijnen filler | M1 Med Beauty

Marionetlijnen zijn rimpels die kunnen ontstaan ​​tussen de mondhoek en de kin. Wanneer deze rimpels gaan opvallen, kan dit leiden tot een “onvriendelijke” gezichtsuitdrukking. Een van de belangrijkste oorzaken van de ontwikkeling van marionetlijnen is het natuurlijke verouderingsproces, dat al vanaf 20-jarige leeftijd kan beginnen.

Voordelen van marionetlijn fillers

Wie we zijn

M1 Med Beauty gebruikt uitsluitend marktleidende fillers van gerenommeerde fabrikanten. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en gespecialiseerde artsen die BIG-geregistreerd zijn en experts in hun vakgebied. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste injectietechnieken en procedures, volgen alle M1-artsen regelmatig bijscholing op M1’s eigen esthetische academie, M1 Akademie.

Onze belofte

Alle M1-cliënten krijgen voor hun behandeling altijd een gratis consult. Tijdens het consult bespreken onze artsen de schoonheidswensen en -verwachtingen van hun cliënten en stellen ze een persoonlijk behandelplan op. Dit zorgt ervoor dat de best mogelijke resultaten kunnen worden behaald.

Marionetlijnen verminderen met filler

Verzakking van de zachte weefsels in het onderste (derde) deel van het gezicht kan leiden tot de ontwikkeling van marionetlijnen. Deze kunnen ook worden veroorzaakt door een ongunstige kaakpositie of verhoogde spierspanning. Volumetekort in het onderste derde deel van het gezicht kan worden gecorrigeerd door een gerichte injectie met filler. Met een fijne naald injecteren onze cosmetische artsen het vereiste vulmiddel in de marionetlijnen – waardoor het ontbrekende volume vrijwel volledig wordt opgevuld. De filler bevat een verdovingsmiddel waardoor de pijn bij deze behandeling minimaal is. Na de behandeling zul je direct verandering merken, maar het volledige effect is na 1-2 weken zichtbaar.

Wat kun je na een marionetlijn behandeling verwachten?

Een injectie met een filler leidt tot een vriendelijkere, jongere en meer ontspannen gezichtsuitdrukking die onder normale omstadigheden ongeveer 3-6 maanden aanhoudt. Voor een langdurig resultaat moet de behandeling met regelmatige tussenpozen worden herhaald.
 
Boek een gratis consult bij onze ervaren cosmetische artsen en kijk of deze behandeling geschikt is voor jouw gewenste look.

Client ervaringen

M1 prijzen - marionetlijnen verminderen

Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Ons prijsvoordeel wordt direct doorberekend aan onze klanten.

 1ml Yvoire vanaf € 199   € 149
 1ml Restylane vanaf € 279   € 179
 1ml Beloterovanaf € 299   € 199
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

Marionetlijn filler - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Marionetlijnen zijn rimpels tussen de mondhoek en  de kin. Een oorzaak voor het ontstaan ​​van marionetrimpels is het natuurlijke verouderingsproces.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de injectie en duren doorgaans 3-6 maanden. Na deze periode lost de filler onschadelijk op.

Na een behandeling voor marionetlijnen kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende een week na de behandeling te vermijden.
 
De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden duren. Na deze periode zal de filler in de marionetlijn onschadelijk oplossen.

Marionetlijnen verminderen: vanaf € 149
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Marionetlijn filler - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Marionetlijn filler – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultatentot 6 maanden
Prijzenvanaf € 149

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.