MARIONETTE LIJNEN (Hangende mondhoeken)

Marionetlijnen

 1ml Restylane vanaf € 279   € 149
 1ml Beloterovanaf € 299   € 199
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

VOORDELEN VAN DE MARIONETTE LIJNEN BEHANDELING

Marionetlijnen lopen van de mondhoeken tot aan de kin. Ze worden niet alleen beïnvloed door verlies van vetvolume rondom de mond, maar huidelasticiteit en zelfs genetica spelen een grote rol in hoe uitgesproken ze worden.

Naarmate we ouder worden, vermindert het buccale kussen in volume, waardoor het gezicht er mager uitziet. Dit is een natuurlijk proces, hoewel externe factoren zoals uitdroging, roken en overmatig alcoholgebruik invloed kunnen hebben. Een behandeling met een filler kan helpen dit verloren volume te vervangen en een jeugdiger uiterlijk te herstellen.

Onze ervaren M1 artsen kunnen helpen het uiterlijk van marionetlijnen te minimaliseren met een fillerbehandeling. Voor meer informatie kunt u uw één-op-één consult boeken.

Marionetlijnen – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Tijdens uw één op één consult met uw M1 arts zullen zij bepalen hoeveel filler uw behandeling nodig heeft. Elke behandeling is anders en vereist een verschillende hoeveelheid product.

Uw arts injecteert de filler met zeer fijne naalden in de marionetlijnen. De filler bevat een plaatselijke verdoving, waardoor de procedure minimaal pijnlijk is.

U kunt enkele dagen na uw behandeling wat zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats opmerken. Dit zal de komende dagen verdwijnen. Volg alle nazorginstructies van uw arts op om de beste resultaten van uw behandeling te garanderen.

De resultaten zullen ongeveer 4 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Na dit punt raden wij een vervolgbehandeling aan bij uw M1-arts.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Marionetlijnen – veel gestelde vragen

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 4 tot 9 maanden