Marionetlijnen behandeling

MARIONETLIJNEN FILLER vanaf €249

15-30 min behandeling

Filler behandelingen

Marionetlijnen filler | M1 Med Beauty

Marionetlijnen zijn rimpels die zich kunnen ontwikkelen tussen de mondhoek en de kin wanneer de aanmaak van collageen vermindert als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Als deze rimpels bijzonder gedefinieerd zijn, kan dit leiden tot een “onvriendelijke” gezichtsuitdrukking. Deze lijnen kunnen gemakkelijk worden verminderd met fillers, die verloren volume opnieuw in de gebieden introduceren. M1 Med Beauty zorgt voor de beste resultaten door alleen de beste producten van gerenommeerde fabrikanten te gebruiken. Marionette-rimpel fillers beginnen vanaf €249.

Voordelen van marionetlijn fillers

Kom vandaag nog meer te weten over het behandelen van marionetlijnen met fillers tijdens een consult bij een van onze M1 artsen. Verminder vandaag fijne lijntjes in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag 

Inhoudsopgave

OVER DE MARIONETLIJN BEHANDELING

Naarmate we ouder worden, begint de productie van collageen in onze huid te vertragen en neemt de huidelasticiteit af. Dit zorgt ervoor dat onze huid volume verliest en slap gaat hangen, vooral in het onderste derde deel van het gezicht en rond de mond. Dit veroorzaakt de ontwikkeling van plooien zoals marionetlijnen of liplijnen, dit zijn lijnen die zich vormen tussen de buitenste hoeken van onze mond en langs onze kin.

Injecties met fillers zijn een bijzonder risicovolle en niet-chirurgische optie om de tekenen van veroudering aan te pakken en diepe rimpels rond de mond te verwijderen. Na uw consult zullen onze M1-artsen het mondgebied injecteren met hyaluronzuurvullers van fabrikanten rond de mond en kin, waardoor de verslapte huid meer volume krijgt. Procedures met fillers duren over het algemeen tussen de 15 en 30 minuten en de resultaten zijn tot 6 maanden zichtbaar.

Marionetlijnen worden vaak behandeld met andere rimpels, waaronder nasolabiale plooien (ook bekend als lachrimpels en die zich vormen van de neus naar de mond), fronslijnen en voorhoofdslijnen.

Het is van groot belang dat cosmetische ingrepen met hyaluronzuur worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen om de beste resultaten te garanderen met minimale bijwerkingen.

Lees meer op onze blog.

Bekijk de video van de behandeling hieronder:

WELKE FILLERS ZIJN GESCHIKT VOOR MARIONETLIJNEN?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er zijn veel verschillende filler merken beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. M1 Med Beauty gebruikt alleen de hoogste kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten waaronder.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde ervaring en opleiding...

Fillers en anti-rimpelbehandelingen zijn in het Nederland niet gereguleerd, omdat ze als niet-invasief worden beschouwd. Dit betekent dat iedereen ze kan uitvoeren.
 
Bij M1 Med Beauty zorgen we ervoor dat u in de beste handen bent. Al onze cosmetische ingrepen worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde M1-artsen, die BIG-geregistreerde specialisten in hun vakgebied zijn, wat helpt om de beste, natuurlijk ogende resultaten te garanderen. Onze artsen blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatig bij te scholen aan onze M1 Academy
 
Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een aantal risico’s met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle injectables worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde medische professionals.
 
Fillers zijn over het algemeen veilig en niet-permanent. Ze kunnen echter nog steeds een aantal risico’s met zich meebrengen, vooral wanneer ze worden toegediend door een niet-gekwalificeerde beoefenaar. We raden ten zeerste aan dat alle cosmetische injectables worden uitgevoerd door getrainde medische professionals.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

hoeveel kost een marionetlijn behandeling?

M1 Med Beauty streeft ernaar de beste kwaliteit te leveren tegen de meest betaalbare prijzen.
 
Marionetlijnen: vanaf €249
 
Er zullen verschillende opties worden besproken en een product wordt niet geadministreerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Als u fillerbehandelingen overweegt, lees dan zeker onze behandelrichtlijnen.
 
Indien u interesse heeft in een anti-aging behandeling kunt u hier ons behandeloverzicht voor alle cosmetische injecties en prijzen bekijken.

Wat kun je na een marionetlijn behandeling verwachten?

Injecties met fillers leiden tot een rimpelvrij, jeugdig uiterlijk. Er kan wat zwelling, roodheid of blauwe plekken in het gezicht rond de behandelingsplaats zijn. Deze kleine effecten verdwijnen na 2-3 dagen. Zwelling van het gezicht kan worden verholpen met een eerste afkoeling.
 
Om de beste resultaten te garanderen, raden we u aan onze richtlijnen na de procedure te volgen.

Client ervaringen

Marionetlijn filler - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Marionetlijnen zijn rimpels tussen de mondhoek en  de kin. Een oorzaak voor het ontstaan ​​van marionetrimpels is het natuurlijke verouderingsproces.

Verschillende soorten rimpels en fijne lijntjes vragen om verschillende behandelingen. Marionetlijnen vormen zich door verloren volume en collageen. Om dit tegen te gaan, kunnen injecteerbare fillers in de kinlijnen worden geïnjecteerd voor een anti-aging effect.

Cosmetische procedures zijn over het algemeen minimaal pijnlijk. Onze producten bevatten een plaatselijke verdoving die eventuele ongemakken helpt verminderen. Bovendien, als u zich zorgen maakt over de lichte pijn, kan een verdovende crème worden aangebracht.

Diepliggende rimpels in de huid die ontstaan door verslapping van de huid worden behandeld in al onze klinieken, waaronder Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Vaak marionetlijnen (worden behandeld naast andere plooien en rimpels zoals fronslijnen (lijnen tussen de wenkbrauwen) en neus-lippenplooien (ook bekend als lachrimpels die zich vormen van de mond tot de neus).

M1 Med Beauty gebruikt alleen producten van de beste kwaliteit van de allerbeste fabrikanten, waaronder Juvéderm®, Restylane®, Belotero® en Yvoire®.

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de injectie en duren doorgaans 3-6 maanden. Na deze periode lost de filler onschadelijk op.

Na een behandeling voor marionetlijnen kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende een week na de behandeling te vermijden.
 
De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden duren. Na deze periode zal de filler in de marionetlijn onschadelijk oplossen.

Marionetlijnen verminderen: vanaf € 249
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Marionetlijn filler - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Marionetlijn filler – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultatentot 6 maanden
Prijzenvanaf € 249

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.