Rimpelbehandeling
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

rimpelbehandeling

De veroudering van de huid is een natuurlijk proces waarvan de eerste sporen vooral op het gezicht te zien zijn. Toch werken we er hard aan om ze te vermijden. De meest voorkomende rimpels zijn de voorhoofdsrimpelsfronsrimpels en de kraaienpootjesDeze rimpels ontstaan door onze gezichtsmimiek. Ze worden daarom ook wel mimische rimpels genoemd. 

Maar hoe kan een spierontspanner nu eigenlijk rimpels verminderen? Mimische rimpels ontstaan door het samenspannen van bepaalde spieren. Denk hier bijvoorbeeld aan de rimpels die ontstaan als je fronst. Het spierverslappende middel blokkeert de zenuwimpulsen, waardoor de spieren niet meer samentrekken. Dit zorgt ervoor dat er geen rimpels gevormd kunnen worden.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

Wie we zijn

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende filler producten van gerenommeerde fabrikanten. Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Bovendien heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Academy, waar al onze artsen regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste procedures.

Onze belofte

Onze cliënten krijgen voor hun behandeling een gratis consult van onze artsen. Zelfs als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Samen met onze artsen wordt een passend behandelplan opgesteld om de door onze cliënten gewenste resultaten te bereiken.

Rimpelbehandeling en meer – Methoden, resultaten & kosten

Een behandeling met een spierontspannend middel is al jaren een effectieve oplossing tegen rimpels. Het is een bacterieel eiwit dat gedurende een bepaalde periode verlamming van de behandelde spieren veroorzaakt. Hierdoor verminderen of verdwijnen bestaande rimpels volledig en kunnen nieuwe mimische rimpels zich niet meer vormen.

Klassieke toepassingsgebieden voor een rimpelbehandeling bevinden zich voornamelijk in het bovenste derde deel van het gezicht. Ook is het spierverslappend middel zeer effectief tegen overmatige transpiratie onder de oksels, de behandeling van migraine of tandenknarsen.

Onze gespecialiseerde artsen geven je eerst een gedetailleerde uitleg over de verschillende stoffen, de te behandelen gebieden en de risico’s. De betreffende arts zal vervolgens het spierverslappend middel nauwkeurig injecteren. Voor de behandeling worden zeer dunne naalden gebruikt zodat de behandeling vrijwel pijnloos is.

Let er na de behandeling op dat je de eerste vier tot vijf uur na de injectie niet gaat liggen. In de meeste gevallen begint de stof na 2 tot 3 dagen te werken. Het eindresultaat wordt bereikt na ongeveer 1 tot 2 weken en blijft zo’n 3 tot 4 maanden zichtbaar.

Om te voorkomen dat het middel zich verspreidt raden wij aan om de volgende activiteiten voor een paar dagen te vermijden: sauna, zonnebank en sporten. Hierdoor bereik je het beste resultaat!

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur