Hand verjonging

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Handverjonging vanaf € 149.

filler behandelingen

HANDVERJONGING | M1 Med Beauty

Ken je de uitspraak “Onze handen vertellen onze echte leeftijd”? Net als de huid van het gezicht ondergaan ook onze handen natuurlijke verouderingsprocessen. Door de bijzondere belasting van onze handen, het veelvuldig wassen van de handen en direct zonlicht, verliest de huid van de handen sneller elasticiteit dan de rest van het lichaam en vertoont deze al vroeg de eerste tekenen van veroudering.

Hoewel rimpelbehandelingen op het gezicht, de hals en het decolleté tegenwoordig veel worden gebruikt, wordt handverjonging vaak vergeten, maar het is buitengewoon nuttig om een jeugdig ogende huid terug te krijgen.

Voordelen van handen verjongen

EXPERTS OP ONS GEBIED

Bij M1 Med Beauty worden alle klanten behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Ze volgen regelmatig bijscholing bij M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en procedures van esthetische behandelingen.

Onze belofte

We bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Welk effect heeft een handbehandeling met fillers?

Handen verjongen met fillers zijn een gemakkelijke manier om de zichtbare tekenen van veroudering te verwijderen. Het verloren volume tussen pezen en botten wordt ingespoten met hyaluronzuur dat de huid voller maakt en rimpels verwijdert. Een handverjonging zorgt ervoor dat de huid er egaler uitziet en voorziet ze van langdurig vocht, waardoor de rimpels op de handen gladder worden.

Daarnaast stimuleert het hyaluronzuur dat in de hand filler wordt gebruikt de aanmaak van collageen in de huid en dit zorgt voor een meer elastische en dikke huidlaag op lange termijn. Handen verjongen met fillers geeft je handen een jongere, stevigere en frissere uitstraling.

Onze ervaren artsen beantwoorden graag al je vragen over handbehandelingen met fillers. Maak gerust een vrijblijvende afspraak in een M1 Med Beauty kliniek bij jou in de buurt.

Hoe werkt de behandeling

Onze afspraken bij M1 Med Beauty zijn één op één met een van onze professionele artsen. Bij deze afspraak zal de arts vertellen hoe een filler het beste helpt om handverjonging te bereiken. De filler wordt in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Je kunt wat zwelling of blauwe plekken opmerken na de behandeling, maar dit is normaal. Je handen herstellen binnen een paar dagen en zien er weer jonger uit.

Client ervaringen

M1 PRIJZEN VOOR HANDVERJONGING

Bij de behandeling worden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten toegepast. Aangezien M1 Med Beauty wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken exploiteert, kunnen alle producten tegen groothandelsprijs worden gekocht. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

Behandeling: vanaf € 149

 1ml Beloterovanaf € 279   € 149
 1ml Restylanevanaf € 229   € 199
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

“Door fillers te plaatsen in de handen kan je de verhoudingen in je handen verbeteren”

Cosmetisch ARTS

handverjonging - faq & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Als je serieus hand fillers overweegt, is het belangrijk dat je eraan denkt om de nazorginstructies van de arts op te volgen. Het onjuist opvolgen hiervan kan leiden tot infectie op de injectieplaats.
De filler die voor onze handverjonging wordt gebruikt, bevat een verdovingsmiddel dat het proces comfortabeler maakt. Wij bieden ook verdovende crème aan en gebruiken fijne naalden en microcannula’s zodat het proces minimaal pijnlijk is.
Handen verjongen: vanaf € 149
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Handverjonging – snelle info

Verdoving

Geen vereist / Lokale verdoving

Duur

15 30 minuten

Pijn

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan varieren)

HANDVERJONGING – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
PrijzenVanaf € 149

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.