Hand verjonging

filler behandelingen

HANDVERJONGING | M1 Med Beauty

Ken je de uitspraak “Onze handen vertellen onze echte leeftijd”? Net als de huid van het gezicht ondergaan ook onze handen natuurlijke verouderingsprocessen. Door de bijzondere belasting van onze handen, het veelvuldig wassen van de handen en direct zonlicht, verliest de huid van de handen sneller elasticiteit dan de rest van het lichaam en vertoont deze al vroeg de eerste tekenen van veroudering. Hoewel rimpelbehandelingen op het gezicht, de hals en het decolleté tegenwoordig veel worden gebruikt, wordt handverjonging vaak vergeten, maar het is buitengewoon nuttig om een jeugdig ogende huid terug te krijgen. Handverjonging behandeling is vanaf € 349  voor 1 ml, afhankelijk van het gebruikte product.

Voordelen van handen verjongen

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

ALLES OVER een handen filler behandeling

Handen verjongen met fillers zijn een gemakkelijke manier om de zichtbare tekenen van veroudering te verwijderen. Het verloren volume tussen pezen en botten wordt ingespoten door middel van kleine prikjes met een kleine naald. Deze prikjes zorgen ervoor dat de huid voller wordt en rimpels worden verwijderd. Tevens  zorgt een handverjonging ervoor dat de huid er egaler uitziet en voorziet ze van langdurig vocht, waardoor de rimpels op de handen gladder worden.

Tijdens het consult met uw M1 arts bespreekt u de juiste vorm voor uw handen en de juiste hoeveelheid fillers die hiervoor nodig zijn. Nadat uw behandelplan is vastgesteld, worden de fillers geïnjecteerd door onze BIG-geregistreerde artsen.

Daarnaast stimuleert het hyaluronzuur dat in de hand filler wordt gebruikt de aanmaak van collageen in de huid en dit zorgt voor een meer elastische en dikke huidlaag op lange termijn. Handen verjongen met fillers geeft je handen een jongere, stevigere en frissere uitstraling.

Een hand verjonging behandeling wordt uitgevoerd in 15 tot 30 minuten en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot een chirurgische ingreep is er na deze behandeling geen noemenswaardige uitvaltijd.
 
Om de beste resultaten te garanderen, moeten niet-chirurgische augmentaties worden uitgevoerd door opgeleide cosmetische artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren in esthetische behandelingen.

welke filler producten werken het beste voor een handverjonging behandeling?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er is een breed scala aan fillers op de markt, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty worden onze filler producten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Helaas worden fillerbehandelingen in Nederland gecategoriseerd als niet-invasief en zijn ze niet gereguleerd. Daarom kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd.
 
Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken worden uitgevoerd door getrainde esthetische artsen die BIG-geregistreerde specialisten in het veld zijn. We zorgen er ook voor dat onze M1-artsen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en informatie door regelmatig trainingen te geven via onze M1 Academy.
 
Hoewel behandelingen met fillers zeer veilig en niet permanent zijn, kunnen ze toch een risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars. We raden u ten zeerste aan om behandelingen te laten uitvoeren door getrainde medische professionals.

Onze belofte...

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

HOEVEEL KOST EEN HANDVERJONGING BEHANDELING?

Handverjonging vanaf €349. 
Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
Bent u geïnteresseerd in een anti-rimpelbehandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES HANDVERJONGING? ​

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen.
 
Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

Client ervaringen

“Door fillers te plaatsen in de handen kan je de verhoudingen in je handen verbeteren”

DR. nINA BOAS

Cosmetisch ARTS

handverjonging - faq & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

De handen zijn vaak de eerste plek waar huidveroudering begint omdat zij het meest zijn blootgesteld aan de zon. Naarmate u ouder wordt, zult u vanzelf merken dat uw huid dunner wordt. Handen fillers stimuleren de eigen collageenaanmaak van de huid waardoor de handen er weer jonger en frisser uit gaan zien. 

Handverjonging vanaf €349 

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
Als je serieus hand fillers overweegt, is het belangrijk dat je eraan denkt om de nazorginstructies van de arts op te volgen. Het onjuist opvolgen hiervan kan leiden tot infectie op de injectieplaats.

Handen verjongen: vanaf € 349
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

De handen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur filler in onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Aan de hand van het gewenste resultaat zal uw behandelend M1 arts u adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de gewenste hoeveelheid filler verdeeld over het behandelgebied. 

Cosmetische procedures zijn over het algemeen minimaal pijnlijk. Onze producten bevatten een plaatselijke verdoving die eventuele ongemakken helpt verminderen. Bovendien, als u zich zorgen maakt over de lichte pijn, kan een verdovende crème worden aangebracht.

M1 Med Beauty gebruikt alleen producten van de beste kwaliteit van de allerbeste fabrikanten.

Na een behandeling voor handverjonging kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende een week na de behandeling te vermijden.
 
De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden duren. Na deze periode zullen de fillers onschadelijk oplossen.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Handverjonging – snelle info

Verdoving

Geen vereist / Lokale verdoving

Duur

15 30 minuten

Pijn

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan varieren)

HANDVERJONGING – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
PrijzenVanaf € 349

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.