M1 Med Beauty
Amsterdam

Filler & rimpelbehandelingen
uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren cosmetische artsen.

M1 Med Beauty Amsterdam

M1 Med Beauty Amsterdam
Minervalaan 15HS
1077 NJ Amsterdam

Telefoon: 020 3697450
E-mail: amsterdam@m1-beauty.nl

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur
Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

schoonheidsbehandelingen bij m1 amsterdam

Over M1 Med Beauty Amsterdam

Ons hooggekwalificeerde M1 Amsterdam team heet je van harte welkom in onze lichte en ruime praktijkruimtes aan de Minervalaan 15. Door onze centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is onze kliniek in Amsterdam zeer snel te bereiken. Onze ervaren cosmetische artsen en ons vriendelijke receptieteam kijken uit naar je bezoek.

Onze missie is jouw schoonheid

Voorafgaand aan de behandeling geven onze artsen een gratis consult om de gewenste schoonheidsdoelen te bespreken. Jouw best mogelijke behandelplan wordt besproken en al je vragen met betrekking tot de behandeling worden beantwoord. Onze cosmetisch artsen van M1 Med Beauty Amsterdam zorgen ervoor dat je bekend bent met de behandeling zodat je je veilig en comfortabel voelt.

Wat onze M1-cliënten zeggen

Alle behandelingen worden uitgevoerd door cosmetische artsen

Bij M1 Med Beauty Amsterdam voeren onze ervaren artsen een breed scala aan esthetische geneeskunde uit. M1-behandelingen omvatten filler injecties en antirimpelbehandelingen met spierverslappers. Wij streven naar de beste schoonheidsresultaten voor onze cliënten. Bekijk onze geweldige voor en na foto’s.

Onze top drie filler behandelingen zijn: lip fillers, kaaklijn fillers en wang fillers. De vraag naar niet-chirurgische neuscorrecties en kincorrecties wordt echter steeds populairder bij onze M1-clienten.

Voor huidverjonging biedt M1 Med Beauty ook verschillende anti-rimpelinjecties aan om ongewenste rimpels glad te strijken. Zeg vaarwel tegen voorhoofdrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes met behulp van een spierverslappende behandeling! Wist je dat spierverslappers ook worden gebruikt voor het afslanken van de kaaklijn en de behandeling van overmatig zweten ?! Het kan ook helpen om de symptomen van migraine te verminderen. Vraag onze M1 artsen voor meer informatie.

Boek een gratis consult en start vandaag nog aan jouw beauty-reis met M1 Med Beauty Amsterdam.

M1 Amsterdam

Telefoon: 020 3697450

amsterdam@m1-beauty.nl

M1 Med Beauty Amsterdam
Minervalaan 15HS
1077 NJ Amsterdam

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur
Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

M1 AMSTERDAM OPENBAAR VERVOER VERBINDINGEN

Tram: 5 Gerrit van der Veenstraat
Bus: 65 Prinses Irenestraat

Onze kliniek