Skinbooster behandeling

Skinbooster behandeling

 1ml Restylanevanaf € 279   € 149
 1ml Beloterovanaf € 299   € 199
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

VOORDELEN VAN EEN SKINBOOSTER-BEHANDELING

Terwijl traditionele fillerbehandelingen op specifieke delen van het gezicht gericht zijn, zoeken steeds meer mensen naar een totaaloplossing om de algehele kwaliteit van hun huid te verbeteren. Onze skinboosterbehandelingen zijn een optie op maat voor diegenen die op zoek zijn naar een allesomvattende oplossing voor een stralende, hydraterende en jeugdige huid.

Onze skinbooster behandelingen: Zorgen voor gladheid, structuur en elasticiteit van de huid.    Verminderen fijne lijntjes en rimpels.

Verminderen onregelmatigheden in de huid, zoals acne littekens.

Deze behandeling geeft vocht aan de diepste lagen van de huid, waardoor de structuur en elasticiteit  zichtbaar verbeterd.  Onze skinbooster-producten stimuleren ook de collageenaanmaak, de productie van elasticiteit en verbetert zowel de veerkracht als de hydratatie.

Op zoek naar een totale huidoplossing? Boek dan een gratis consult bij uw ervaren M1-arts om de mogelijkheden te bespreken.

Skinbooster – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Na een één-op-één consult zal uw ervaren arts de skinbooster-oplossing op meerdere punten rond het te behandelen gebied injecteren met zeer fijne naalden, waardoor de behandeling minimaal pijnlijk zal zijn. Er kan vervolgens een lichte zwelling en wat irritatie ontstaan op de injectiepunten; dit zal echter binnen enkele dagen verdwijnen.

Het wordt aanbevolen om 2-3 dagen na uw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

Deze behandeling wordt aanbevolen in een kuur van 3 behandelingen, een tussenpose van een maand . De volledige resultaten van uw behandeling worden weergegeven na uw derde behandeling, maar er zullen onmiddellijk al enkele resultaten zichtbaar zijn. Na de kuur van 3, adviseren wij de behandeling na 6 maanden te herhalen voor de beste resultaten.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Skinbooster – veel gestelde vragen

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 3 tot 6 maanden