Alle behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Skinbooster behandeling vanaf € 179.

Filler behandelingen

Skinbooster behandeling | M1 Med Beauty

Terwijl traditionele filler behandelingen zich richten op specifieke delen van het gezicht, zoeken steeds meer mensen naar een totaaloplossing om de algehele kwaliteit van hun huid te verbeteren.

Voordelen van een Skinbooster behandeling

Verjong uw huid

Onze skinbooster behandelingen zijn een optie op maat voor diegenen die op zoek zijn naar een allesomvattende oplossing voor een stralende, jeugdige huid. Onze skinbooster-injecties verbeteren de gladheid, structuur en elasticiteit van de huid en verminderen ook het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels. Een skinbooster behandeling helpt ook om onregelmatigheden in de huid, zoals acnelittekens, te verminderen. Deze behandeling brengt vocht in de diepste lagen van de huid. Bij langdurig gebruik kan skinbooster de gezondheid van uw huid zichtbaar verbeteren. Ons skinbooster-product stimuleert ook de synthese van collageen, de productie van elastine en verbetert zowel de veerkracht als de hydratatie.

Als je op zoek bent naar een totale huidoplossing, boek dan een gratis consult bij een ervaren M1-arts om onze skinboosterbehandelingen te bespreken.

Experts op ons gebied

Bij M1 Med Beauty worden alle cliënten behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Ze volgen regelmatig bijscholing bij M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en procedures van esthetische behandelingen.

Onze belofte

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wat kun je verwachten tijdens een skinbooster behandeling?

Na het één-op-één consult zal de ervaren arts de skinbooster-oplossing op meerdere punten rond het behandelingsgebied injecteren met zeer fijne naalden, waardoor de procedure minimaal pijnlijk wordt. Je kunt een lichte zwelling en irritatie opmerken op de injectiepunten. Dit zal echter binnen enkele dagen verdwijnen. Het resultaat van een behandeling duurt maximaal 6 maanden. Na deze periode raden we een vervolgafspraak aan bij jouw M1-arts om de skinbooster-injecties te herhalen.

Nazorg behandeling

Na de behandeling kun je onmiddellijk terugkeren naar sociale activiteiten. Een lichte roodheid in het behandelde gebied kan optreden, maar kan worden bedekt met cosmetische producten en verdwijnt gewoonlijk na twee tot drie dagen. Resultaten van een skinbooster behandeling kunnen tot zes maanden aanhouden. Om een ​​constant resultaat te behouden, dient de behandeling met regelmatige tussenpozen worden herhaald.

Client ervaringen

M1 prijzen voor een Skinbooster behandeling

Bij deze behandeling worden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten toegepast. Aangezien M1 Med Beauty wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken exploiteert, kunnen alle producten tegen groothandelsprijs worden gekocht. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze cliënten. 

Behandeling: vanaf € 179.

 1ml Restylanevanaf € 279   € 179
 1ml Beloterovanaf € 299   € 199
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

Skinbooster behandeling - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Skinbooster wordt beschouwd als een gezichtsbehandeling omdat het op meerdere delen van het gezicht is gericht in plaats van op een specifiek gebied, om de huidkwaliteit te verbeteren. Als je eerder een filler hebt gekregen, is het belangrijk om na te gaan hoe je op het product reageerde, omdat onze skinbooster-injecties een vergelijkbare formule gebruiken, is de behandeling misschien niet iets voor jou als je in het verleden een allergische reactie op fillers hebt gehad of vatbaar bent voor ontstekingen.

Als je last heeft van diepe huidplooien of acnelittekens, is het een goed idee om te overwegen de procedure te herhalen, aangezien deze soms meer dan één behandeling vereisen.

Als je skinbooster injecties krijgt, ervaar je minimale pijn. Onze behandelingen worden uitgevoerd met micronaalden of microcannulas om ervoor te zorgen dat de skinbooster comfortabel over het gezicht wordt verspreid.

Het wordt aanbevolen om een ​​week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

Skinbooster: vanaf € 149

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Skinbooster behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Skinbooster behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
Prijzenvanaf € 179

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.