Skinbooster
vanaf € 199

Duur
15-30 MIN

Filler behandelingen

Skinbooster behandeling | M1 Med Beauty

Skinboosters zijn een behandeling die steeds populairder wordt bij onze patiënten. Skinbooster-behandeling is een handige, niet-chirurgische manier om de algehele kwaliteit en structuur van de huid te verbeteren en tegelijkertijd de natuurlijke glans van uw huid te versterken. De behandeling kan acnelittekens, fijne lijntjes en kleine, lichte rimpels verminderen. Onze gekwalificeerde artsen gebruiken een premium assortiment van fillers. Deze behandeling begint vanaf € 199 voor 1 ml.

Voordelen van een Skinbooster behandeling

Laat uw huid stralen en geef uw huid een boost met een gratis consult met onze cosmetische artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

 

 

Inhoudsopgave

alles over de skinbooster behandeling

Traditioneel worden injecteerbare dermale vullers gebruikt om specifieke delen van het gezicht aan te pakken en te verbeteren. Steeds meer patiënten zijn echter op zoek naar een algehele boost voor het gezicht. Skinbooster-behandeling geeft uw huid een geweldige glans en is een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een stralende, jeugdige huid.

Skinboosters werken om de gladheid, huidtextuur en huidelasticiteit van de huid drastisch te verbeteren. Skinboosterinjecties zorgen voor een diepe hydratatie van de huid en helpen huidveroudering aan te pakken, acnelittekens en fijne lijntjes te verminderen.

Skinboosterbehandeling levert vocht aan de diepe lagen van de huid. Bij voortgezet gebruik kunnen de hydratatie, structuur en elasticiteit van uw huid worden verbeterd. De toegediende filler-injecties stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor zowel de veerkracht als de hydratatie worden verbeterd.

Het toedienen van Skinbooster met dermale vullerinjecties duurt tussen de 15 en 30 minuten. Na uw gratis consult zal een van onze M1 Cosmetic-artsen de micro-injecties van filler rondom het behandelde gebied injecteren. De behandeling kan worden gedaan op het gezicht, de hals, het decolleté of de handen.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij drie skinbooster-behandelingen gedurende drie maanden om de huid volledig te verjongen. Dit zorgt voor natuurlijk ogende, langdurige resultaten. Het resultaat na drie sessies houdt meestal tot 18 maanden aan.

Als u op zoek bent naar een totale huidverjonging, boek dan een gratis consult in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag met uw ervaren M1 arts om deze behandeling te bespreken.

HOEVEEL KOST EEN SKINBOOSTER BEHANDELING?

Skinbooster met fillers beginnen vanaf € 199.
M1 Med Beauty Nederland streeft ernaar de hoogste kwaliteit te leveren tegen de meest betaalbare prijzen.

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht. Overweegt u een behandeling met hyaluronzuur, lees dan hier onze behandelrichtlijnen. Indien u interesse heeft in een anti-aging behandeling kunt u hier ons behandeloverzicht voor alle cosmetische injecties en prijzen bekijken.

Wat moet ik weten voordat ik een skinbooster behandeling onderga?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Naarmate de schoonheidsindustrie zich uitbreidt, komen er steeds meer fabrikanten op de markt. Dit betekent dat het aantal beschikbare vulproducten vrij groot is. Niet alle producten zijn echter van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty gebruiken we alleen de beste producten.

Wie heeft het recht om injectables toe te dienen?

Helaas is de industrie niet gereguleerd en hebben behandelaars niet allemaal hetzelfde kwalificatieniveau. Fillers zijn meestal veilig en zijn vrijwel altijd niet-permanent. Fillers van de huid kunnen echter nogal wat risico’s opleveren wanneer ze worden uitgevoerd door ondergekwalificeerde behandelaars.

Bij M1 Med Beauty worden al onze behandelingen uitgevoerd door een lid van ons team van Cosmetische Artsen. Elk van onze artsen is volledig gekwalificeerd, hooggespecialiseerd en BIG-geregistreerd. Onze artsen blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in esthetische behandelingen met training via onze eigen M1 Academy.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

HOEVEEL KOST EEN SKINBOOSTER BEHANDELING?

M1 Med Beauty garandeert de beste prijs voor de hoogste kwaliteit. Skinboosters beginnen vanaf € 199.

 1Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Overweegt u een lipvergroting, lees dan onze behandelrichtlijnen.

Interesse in een andere dermale filler of anti-aging behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Nazorg behandeling

Wat te verwachten na een cosmetische injectie met fillers?

Na skinboosters kunt u wat lichte zwelling, blauwe plekken of roodheid ervaren rond het te behandelen gebied. Dit is een volkomen normale bijwerking van cosmetische ingrepen. Dit zal in de volgende dagen vervagen, waardoor je er net zo stralend uitziet als altijd.

Het is belangrijk om gedurende 2-3 dagen na uw huidbooster overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden. De resultaten van uw behandeling zijn direct zichtbaar, maar volledige, langdurige resultaten zijn pas zichtbaar na 3 sessies binnen 3 maanden. Na deze periode lost het hyaluronzuur onschadelijk op en laat er geen littekens achter op de huid.

Client ervaringen

Skinbooster behandeling - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na een kort consult met een van onze artsen, zullen ze beginnen met het toedienen van kleine micro-injecties met hyaluronzuurvullers in het gewenste gebied (gezicht, decolleté, nek of handen). Deze injecties bereiken de diepe lagen van onze huid en zorgen voor een enorme vochtboost voor een intense hydratatie van de huid. Als gevolg hiervan worden de huidtextuur en -kwaliteit verbeterd, acnelittekens verminderd en de collageenproductie gestimuleerd.

Het resultaat van één ronde skinboosters houdt ongeveer 2-3 maanden aan. Bij voortgezette behandeling kunnen deze resultaten echter langer aanhouden voor een consistente glans!

Skinbooster wordt beschouwd als een gezichtsbehandeling omdat het op meerdere delen van het gezicht is gericht in plaats van op een specifiek gebied, om de huidkwaliteit te verbeteren. Als je eerder een filler hebt gekregen, is het belangrijk om na te gaan hoe je op het product reageerde, omdat onze skinbooster-injecties een vergelijkbare formule gebruiken, is de behandeling misschien niet iets voor jou als je in het verleden een allergische reactie op fillers hebt gehad of vatbaar bent voor ontstekingen.

Als je last heeft van diepe huidplooien of acnelittekens, is het een goed idee om te overwegen de procedure te herhalen, aangezien deze soms meer dan één behandeling vereisen.

Zoals bij al onze behandelingen, staan onze cosmetische artsen voor u klaar om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken. Vind hier meer informatie over al onze artsen.

De pijn tijdens een skinboosterbehandeling is uiterst minimaal. Al onze fillers bevatten een plaatselijke verdoving die helpt bij eventuele lichte ongemakken.

Voor de behandeling is het belangrijk om bloedverdunnende medicijnen, pijnstillers met een bloedverdunnende werking en producten die ginkgo bevatten minimaal 1 week van te voren te vermijden. Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 24 uur make-up, roken en alcohol te vermijden. Vind hier onze volledige behandelrichtlijnen.

Wij bieden een scala aan dermale filler en anti-rimpel behandelingen. Onze meest populaire behandelingen zijn onder meer lipfiller, wangfiller en onder de ogen (traangoot) filler. We verbeteren ook de natuurlijke contouren van het gezicht, zoals de kin, kaaklijn en neus, en verbeteren ook plooien zoals lachlijnen (nasolabiale plooien) en marionetlijnen.

Met spierverslappers of anti-aging injecties pakken we voorhoofdslijnen, fronslijnen, kraaienpootjes en konijnenlijnen aan. We voeren ook kauwspierenreductie, wenkbrauwlift, hyperhidrose, gummy smile en lipflip uit.

Als je skinbooster injecties krijgt, ervaar je minimale pijn. Onze behandelingen worden uitgevoerd met micronaalden of microcannulas om ervoor te zorgen dat de skinbooster comfortabel over het gezicht wordt verspreid.

Het wordt aanbevolen om een ​​week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

Skinbooster: vanaf € 199

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Skinbooster behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Skinbooster behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
Prijzenvanaf € 179

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.