Lip Flip
Lip Flip met Botuline toxine

Lip flip
vanaf € 99

Duur
15-30 min

Lip flip behandeling | M1 Med Beauty

Lip Flip Behandeling | M1 Med Beauty

Als de meeste mensen denken aan het vergroten van het volume van de lip, denken ze aan lip fillers. Voor degenen die echter het uiterlijk van hun bovenlip willen verbeteren, is een lipfip behandeling een perfecte optie. Bij een lipflip behandeling worden spierverslappers gebruikt om de lippen voller en gelijkmatiger te maken. Lip flip wordt uitgevoerd door onze M1 cosmetische artsen in onze klinieken in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Verbeter uw bovenlip vandaag nog vanaf €99.

Voordelen van de behandeling

Bespreek een lip flip behandeling en uw schoonheidsdoelen met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam

OVER DE LIPFLIP BEHANDELING

Lippenvergroting met dermale vullers is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen in het Nederland geworden. Dit komt omdat velen van ons vollere lippen willen. Het is echter niet de enige optie om het volume van de lippen te verbeteren.

Een lipflipbehandeling is een gemakkelijke, niet-chirurgische optie voor wie extra volume aan de bovenlip wil geven. Het verschil tussen lipfiller en lip flip is dat filler het totale volume van de lip vergroot, terwijl een lip flip met spierverslappende injecties de lip naar buiten doet omslaan, waardoor de lip voller lijkt. Lip flip kan ook sommige liprimpels verwijderen die zich rond de mond vormen.

Bij de behandeling in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam worden spierverslappers gebruikt om de spieren rond de bovenlip te ontspannen, zodat de lip niet meer omhoog trekt en de lip voller wordt. Na uw gratis consult met onze M1-artsen wordt een specifieke hoeveelheid product precies in de behandelde zone geïnjecteerd.

De behandeling duurt over het algemeen tussen de 15 en 30 minuten. De resultaten van de injecties tegen veroudering zijn na ongeveer twee weken volledig zichtbaar en zijn over het algemeen langdurig.

Meer info op onze blog.

WAT U MOET WETEN VOOR DE LIP FLIP BEHANDELING

Niet alle behandelaars hebben dezelfde kwalificaties en ervaring…

Bij M1 Med Beauty gebruiken we producten van gerenommeerde fabrikanten. Al onze cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze hoogopgeleide artsen die BIG-geregistreerd zijn en specialist in hun vakgebied. M1 Med Beauty houdt onze artsen op de hoogte van nieuwe technieken met onze eigen M1 Academy.

Lipflip behandelingen zijn doorgaans zeer veilig, maar kunnen toch risico’s hebben, zeker wanneer het wordt uitgevoerd door ongetrainde behandelaars.

Onze belofte

Om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van al uw behandelingsmogelijkheden en dat u een goede kandidaat bent voor de behandeling, biedt M1 Med Beauty een gratis consult aan al onze patiënten.

Hoeveel kost een lip flip procedure?

Of u nu geïnteresseerd bent in fillers of anti-aging injectables, M1 Med Beauty biedt de hoogste kwaliteit producten tegen de beste prijzen. Krijg vandaag nog vollere lippen.

BEHANDELINGPRIJS
Lip Flip:

vanaf

€ 99

Er vindt overleg plaats over verschillende opties en procedures worden niet uitgevoerd als een klant niet als een ideale kandidaat wordt beschouwd.

Hier vindt u een overzicht van al onze behandelingen en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES NA EEN LIP FLIP BEHANDELING

Na behandelingen met fillers of anti-aging injecties, is het gebruikelijk om een aantal kleine bijwerkingen te ervaren, zoals zwelling of blauwe plekken rond de injectieplaats. Deze kleine bijwerkingen zullen verbeteren binnen de komende paar dagen.

Om de beste resultaten te krijgen, moet u zich houden aan de richtlijnen voor na de behandeling:

  • Vermijd make-up gedurende 24 uur
  • Vermijd roken gedurende ten minste 4 uur na de behandeling
  • Slaap niet met uw gezicht naar beneden
  • Vermijd overmatige fysieke activiteit gedurende 48 uur
  • Vermijd sauna, zonnebank en overmatige blootstelling aan de zon gedurende ten minste 1 week
  • Voor de volledige richtlijnen klik hier.

Lip Flip - FAQ & prijzen

Als u deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Lip flip - Snelle info

VERDOVING

Inbegrepen in product

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-4 maanden
(kan variëren)

De magie van mooie en volle lippen – wie valt er niet voor? De eerste lipvergrotingen werden al in de jaren zestig uitgevoerd. Toentertijd werd

Lees verder »
Lip flip – Snelle info
Duur 15-30 minuten
Verdoving Inbegrepen in product
Pijn Minimum
Herstel Onmiddellijk
Resultaten 3-4 maanden
Prijzen vanaf € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.