Wenkbrauwlift

wenkbrauwlift
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

WENKBRAUWLIFT

Liften van de Wenkbrauwen

Naarmate onze huid ouder wordt en elasticiteit verliest, kunnen onze wenkbrauwen gaan hangen en zakken. Wanneer onze wenkbrauwen vallen, kunnen onze ogen gesloten, vermoeid en ouder lijken. Een wenkbrauwlift is een eenvoudig en effectief alternatief voor een traditionele wenkbrauwliftoperatie die u kan helpen heldere en aantrekkelijke ogen te krijgen. Hierdoor zal het ooggebied er weer opener en jonger uitzien. Alle anti-rimpel ingrepen worden uitgevoerd door onze hoog opgeleide M1 artsen met behulp van hoogwaardige producten. De kosten van een niet-chirurgische wenkbrauwlift beginnen bij € 99,-.

VOORDELEN VAN EEN WENKBRAUWLIFT

Bespreek een wenkbrauwlift en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in RotterdamDen Haag of Amsterdam

Wenkbrauwliftvanaf € 189   € 99 

OVER DE WENKBRAUWLIFT BEHANDELING

Het natuurlijke verouderingsproces van onze huid leidt vaak tot volumeverlies en veel delen van ons gezicht beginnen te verslappen. Ons voorhoofd en onze wenkbrauwen kunnen een gebied zijn dat begint te vallen, waardoor een bovenooglid met een kap en diepe lijnen ontstaat. Het optillen van de wenkbrauwen met een antirimpel injectie is vooral geschikt voor patiënten die de wenkbrauwen willen optrekken zonder de risico’s en uitvaltijd van de wenkbrauwliftoperatie.

Tijdens een gratis consult met onze M1 artsen in Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag kunt u beslissen of een wenkbrauwliftbehandeling een geschikte optie is voor uw schoonheidsdoelen. Hierna zal een van onze zeer ervaren artsen de spierverslappers precies injecteren in een gezichtsspier, de ringspier in het voorhoofd. Deze spier werkt om de wenkbrauw overuren te verlagen. De injecties ontspannen deze spier, voorkomen samentrekking en tillen de wenkbrauwen op.

Injecties met spierverslappers duren over het algemeen tussen de 15-30 minuten en de resultaten zijn langdurig, meestal tot 4 ongeveer maanden (dit verschilt per patiënt). Onze artsen gebruiken een heel fijn naaldje om spierverslappers toe te dienen, waardoor de behandeling relatief pijnloos is.

M1 Med Beauty Nederland raadt aan dat alle cosmetische ingrepen worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. Onze artsen zijn zeer ervaren en leveren de beste resultaten.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U EEN WENKBRAUWLIFT ONDERGAAT

Niet alle behandelaren hebben dezelfde kwalificatie en ervaring…

M1 Med Beauty wil ervoor zorgen dat uw schoonheid altijd in de beste handen is. Onze goed opgeleide M1-artsen voeren al onze schoonheidsprocedures uit. Onze M1-dokters zijn BIG-geregistreerd en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelen via onze M1 Academy.

Injectables zijn over het algemeen niet permanent en redelijk veilig. Ze kunnen echter nog steeds risico’s opleveren, vooral wanneer ze worden uitgevoerd door niet-gekwalificeerde beoefenaars. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle procedures worden uitgevoerd door artsen.

Onze belofte

Alle klanten van M1 Med Beauty krijgen voor hun behandeling een gratis consult. Ook als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult stellen onze artsen een persoonlijk behandelplan op, zodat het best mogelijke resultaat behaald kan worden.

HOEVEEL KOST EEN WENKBRAUWLIFT?

De kosten van een wenkbrauwlift beginnen vanaf € 99,-. M1 Med Beauty biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Er vindt overleg plaats over verschillende opties en procedures worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Zorg ervoor dat u onze behandelingsrichtlijnen leest voordat u alle anti-verouderingsinjecties uitvoert.

Bent u geïnteresseerd in fillers of anti-aging behandelingen, bekijk dan hier ons overzicht voor alle behandelprijzen.

NAZORG INSTRUCTIES VOOR EEN WENKBRAUWLIFT

Nadat u de wenkbrauwen heeft opgetrokken, kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Eventuele zwellingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Resultaten van behandelingen met spierverslappers kunnen enkele weken duren voordat ze volledig zichtbaar zijn.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die kunt u hier vinden.

PATIENT ERVARINGEN

WENKBRAUWLIFT - FAQ

Naarmate we ouder worden, komen effecten van veroudering, zoals een hangende en slappe huid, vaker voor. Onze voorhoofden en wenkbrauwen zijn een van de meest voorkomende gebieden waar hangend en verslapping kan optreden. Dit kan resulteren in gesloten oogleden en diepe lijnen.

Een behandeling met spierverslappers kan het uiterlijk van de bovenste oogleden helpen verbeteren door te voorkomen dat de gezichtsspieren samentrekken en de wenkbrauwen op te tillen. Andere gebieden kunnen ook worden behandeld, waaronder voorhoofdlijnen en kraaienpootjes voor een algehele jeugdige verjonging.

Door het natuurlijke verouderingsproces verzakt de kringspier die zich rondom de ogen bevindt. Dit leidt tot een verlaging van de wenkbrauwen. De injectie van het spierverslappend middel “verzwakt” de kringspier zodat er minder samentrekking mogelijk is. Door het ontspannen van de oog- en wenkbrauwzone wordt de wenkbrauw opgetild.

Het liftend effect kan een verhoging van de wenkbrauwen van één tot drie millimeter bereiken. Je gezicht ziet er veel alerter uit en de ogen lijken groter. Het resultaat blijft meestal tussen de 4 tot 6 maanden zichtbaar.

In de loop der jaren verliest de huid stevigheid en vormt rimpels. Dit kan leiden tot asymmetrieën of veranderingen in de gezichtsuitdrukking. Een wenkbrauwlift verhoogt niet alleen de wenkbrauwen, maar compenseert ook eventuele asymmetrieën en voorkomt ongewenste negatieve gezichtsuitdrukkingen.

Een uitgesproken boog van de wenkbrauwen wordt mooi en wenselijk geacht. Perfect gebogen wenkbrauwen zorgen voor een frisse blik en vergroten je ogen optisch. Kies je voor een wenkbrauwlift dan kun je dus profiteren van een open en stralende oogzone. 

De behandeling begint 2-3 dagen na uw procedure te werken. Binnen 1-2 weken zijn de volledige resultaten, zoals frissere ogen en sterkere oogleden, zichtbaar.

Anti-verouderingsinjecties in het gezicht, waaronder een wenkbrauwlift of fronsrimpels, zijn niet-invasieve procedures. Ze zijn over het algemeen pijnloos, maar een verdovende crème kan worden aangebracht.
Het resultaat van een wenkbrauwlift houdt doorgaans tot 4 maanden na de behandeling aan.

Volgens het beleid van M1 Med Beauty moet u ouder zijn dan 18 jaar voor alle injecties.

Bij anti-aging behandelingen adviseren wij een vervolgafspraak om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat. Enige zwelling en blauwe plekken komen vrij vaak voor en deze bijwerkingen zouden binnen 2-3 dagen moeten verdwijnen.

Het wordt aanbevolen om een paar dagen na uw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken, sauna’s en lichaamsbeweging te vermijden om uw resultaten niet te beïnvloeden. Het resultaat van een wenkbrauwlift-injectie houdt meestal vier tot zes maanden aan.

Onze hooggekwalificeerde artsen voeren een scala aan schoonheidsbehandelingen uit in onze klinieken in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. 

Wenkbrauwliftvanaf € 99

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht..

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

WENKBRAUWLIFT - Snelle info

VERDOVING

Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

4-6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.