Wenkbrauwlift

wenkbrauwlift
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

WENKBRAUWLIFT

Liften van de Wenkbrauwen

Spierontspannersvanaf € 189   € 99 

Wakker uitziende ogen zonder hangende oogleden zijn de wens van iedereen. Wanneer de wenkbrauwen gaan hangen dan zien de ogen er vaak moe, ouder en kleiner uit. De oorzaak van hangende wenkbrauwen komt over het algemeen door de veroudering van de huid. Door de jaren heen vermindert de elasticiteit van onze huid, wat de huid slapper maakt. Hierdoor kunnen o.a. de wenkbrauwen gaan hangen. Een behandeling met een spierontspanner tilt de huid boven het oog weer op waardoor het ooggebied er weer opener en jonger uit zal zien.

WENKBRAUWLIFT ZONDER OPERATIE​

Wil je graag een wenkbrauwlift, dan heb je twee opties: door middel van een operatie of een behandeling met een spierontspanner. Deze behandeling is vooral geschikt voor cliënten die een subtiele verandering van de wenkbrauwen willen, zonder de risico’s en bijwerkingen van een operatie.

WENKBRAUWLIFT - METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Door het natuurlijke verouderingsproces verzakt de kringspier die zich rondom de ogen bevindt. Dit leidt tot een verlaging van de wenkbrauwen. De injectie van het spierverslappend middel “verzwakt” de kringspier zodat er minder samentrekking mogelijk is. Door het ontspannen van de oog- en wenkbrauwzone wordt de wenkbrauw opgetild.

Het liftend effect kan een verhoging van de wenkbrauwen van één tot drie millimeter bereiken. Je gezicht ziet er veel alerter uit en de ogen lijken groter. Het resultaat blijft meestal tussen de 4 tot 6 maanden zichtbaar.

In de loop der jaren verliest de huid stevigheid en vormt rimpels. Dit kan leiden tot asymmetrieën of veranderingen in de gezichtsuitdrukking. Een wenkbrauwlift verhoogt niet alleen de wenkbrauwen, maar compenseert ook eventuele asymmetrieën en voorkomt ongewenste negatieve gezichtsuitdrukkingen.

Een uitgesproken boog van de wenkbrauwen wordt mooi en wenselijk geacht. Perfect gebogen wenkbrauwen zorgen voor een frisse blik en vergroten je ogen optisch. Kies je voor een wenkbrauwlift dan kun je dus profiteren van een open en stralende oogzone. 

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.