Kin Correctie

Kincorrectie met filler vanaf €249

15-30 min behandeling

Resultaten van kincorrectie / voor & na foto's

Kin fillers

Kincorrectie | M1 Med Beauty

Past uw kin niet goed bij uw gezicht, heeft u een dubbele kin of juist een kleine of teruggetrokken kin? Misschien zijn kin fillers iets voor u! Een goed geproportioneerde kin past in het gezicht en rondt deze perfect af. Behandelingen met fillers kunnen het volume van de kin vergroten en de harmonie in uw gezichtsverhoudingen in balans brengen. Tevens kunnen de kin fillers zorgen voor een onderkin correctie. Zo geeft u snel meer persoonlijkheid aan uw gezicht en kunt u eindelijk zelfverzekerd uw kin in de lucht steken. 

Behandelingen met fillers worden alleen uitgevoerd door onze ervaren M1 artsen die gebruik maken van premium fillers. De kosten van een niet-chirurgische kinvergroting beginnen bij € 249

Voordelen van kin fillers

Bespreek een kin correctie en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam

OVER DE KIN FILLER BEHANDELING

In vergelijking met chirurgie is het verbeteren van de kin met filler een perfecte optie voor mensen met een recessieve kin, het gevoel hebben dat ze een kleine kin hebben of dat het gebied gewoon slecht gedefinieerd is.
 
Tijdens het consult met uw M1 arts bespreekt u de juiste vorm voor uw kin en de juiste hoeveelheid kinvullers die hiervoor nodig zijn. Nadat uw behandelplan is vastgesteld, worden de dermale vullers geïnjecteerd door onze BIG-geregistreerde artsen.
 
Het doel van een niet-chirurgische kincorrectie is om de kin sterker en harmonieuzer te maken met behulp van hoogwaardig hyaluronzuur. Door het kingebied te injecteren met fillers, wordt het volume vergroot en worden de verhoudingen van het gezichtsprofiel verbeterd. Kinfillerbehandeling kan ook een anti-verouderingseffect hebben, de huid rond de mond en nek strakker maken en lijntjes gladstrijken. Voor een algeheel harmonisch gedefinieerde lagere gezichtszone is de combinatie van kin filler en kaaklijn filler ideaal.
 
Een kin filler behandeling wordt uitgevoerd in 15 tot 30 minuten en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot een kinoperatie is er na deze behandeling geen noemenswaardige uitvaltijd.
 
Om de beste resultaten te garanderen, moeten niet-chirurgische augmentaties worden uitgevoerd door opgeleide cosmetische artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren in esthetische behandelingen.

WELKE FILLER PRODUCTEN WERKEN HET BESTE VOOR een kincorrectie BEHANDELING?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er is een breed scala aan dermale vullers op de markt, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty worden onze filler producten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Helaas worden fillerbehandelingen in Nederland gecategoriseerd als niet-invasief en zijn ze niet gereguleerd. Daarom kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd.
 
Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken worden uitgevoerd door getrainde esthetische artsen die BIG-geregistreerde specialisten in het veld zijn. We zorgen er ook voor dat onze M1-artsen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en informatie door regelmatig trainingen te geven via onze M1 Academy.
 
Hoewel behandelingen met fillers zeer veilig en niet permanent zijn, kunnen ze toch een risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars. We raden u ten zeerste aan om behandelingen te laten uitvoeren door getrainde medische professionals.

Onze belofte...

Bij M1 Med Beauty zijn consultaties met onze artsen gratis voor al onze klanten voordat ze beslissen over hun behandeling. U krijgt de gelegenheid om uw schoonheidsdoelen te bespreken en uw unieke behandelplan te bepalen met de hulp van onze M1-artsen. Wat uw schoonheidsdoelen ook zijn, onze artsen zullen u graag adviseren in zowel Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

hoeveel kost een kin filler behandeling?

De kosten van kin fillers beginnen vanaf € 249 voor 1 ml. M1 Med Beauty streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de meest betaalbare prijs. 

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
 
Bent u geïnteresseerd in een anti-rimpelbehandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES KINCORRECTIE

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen.
 
Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

Client ervaringen

Kin correctie – FAQ & prijzen

Als je een kincorrectie overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Nadat u uw gratis consult heeft afgerond, wordt een specifieke hoeveelheid filler in het kingebied geïnjecteerd om het volume te vergroten en het kinbot te definiëren. Boek vandaag nog uw consult bij onze artsen in Amsterdam Rotterdam of Den Haag.

Kin correctie: vanaf € 249, –
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

In tegenstelling tot cosmetische chirurgie is het verbeteren van gezichtskenmerken zoals de kin met filler-injecties niet invasief en veroorzaakt daarom minimale pijn. Hoewel chirurgische alternatieven een algemene verdoving kunnen vereisen, is dat bij cosmetische injectiebehandelingen niet het geval. De meeste producten voor huidvuller bevatten lidocaïne, een vorm van lokale anesthesie om te helpen bij lichte pijn.
 
Als u zich zorgen maakt over een klein ongemak, kan een verdovende crème worden aangebracht.

M1 Med Beauty zorgt voor natuurlijk ogende resultaten voor niet-chirurgische kinvergrotingsprocedures door alleen de beste producten van Juvéderm®, Restylane®, Belotero® en Yvoire® te gebruiken

Na een behandeling van de kin kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.
 
De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6 maanden aanhouden.

Wilt u meer weten over kinvullers, dan beantwoorden onze M1-artsen uw vragen graag gratis tijdens een consult. Boek een afspraak in Amsterdam , Rotterdam of Den Haag.

Het effect van fillers kunnen tot 6 maanden na het uitvoeren van de behandeling worden waargenomen. Hierna zal het hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof, veilig oplossen.

Kincorrectie: vanaf 229 € 
Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Door fillers te plaatsen in de kin kan je de verhoudingen in je gezicht verbeteren.
Dr. Mai Linh Pham
Dr Mai Linh Pham
Cosmetisch Arts

Kincorrectie - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

2-3 dagen

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Kincorrectie – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultatentot 6 maanden
Prijzenvanaf € 249

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.