Kin Correctie

Kincorrectie met filler vanaf €99

15-30 min behandeling

Bij M1 Med Beauty voeren alleen gespecialiseerde artsen filler behandelingen uit.

Met behulp van fillers kunnen we uw kin opvullen en het profiel van uw gezicht meer definitie geven. Zo geeft u snel meer persoonlijkheid aan uw gezicht en kunt u eindelijk zelfverzekerd uw kin in de lucht steken.

Kincorrectie vanaf € 99.

Kin fillers

Kincorrectie | M1 Med Beauty

Past uw kin niet goed bij uw gezicht, heeft u een dubbele kin of juist een kleine of teruggetrokken kin? Misschien zijn kin fillers iets voor u!

Een goed geproportioneerde kin past in het gezicht en rondt deze perfect af. De geïnjecteerde filler kan het volume van de kin vergroten en de harmonie in uw gezichtsverhoudingen in balans brengen. Tevens kunnen de kin fillers zorgen voor een onderkin correctie.

Voordelen van een kin fillers

Wie we zijn

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende filler producten van gerenommeerde fabrikanten. Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Bovendien heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Academy, waar al onze artsen regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste procedures.

Onze belofte

Alle clienten van M1 Med Beauty krijgen voor hun behandeling een gratis consult. Ook als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult stellen onze artsen een persoonlijk behandelplan op, zodat het best mogelijke resultaat behaald kan worden.

Resultaten van kincorrectie / voor & na foto's

Wat je kunt verwachten van een kin filler behandeling

Het doel van een kincorrectie is door met behulp van hoogwaardig hyaluronzuur een kin te maken die te klein lijkt om meer harmonieus te zijn en zo het zijprofiel evenwichtiger te maken. Door kin fillers te injecteren, wordt het ontbrekende kinvolume vergroot en als resultaat worden de verhoudingen van het gezichtsprofiel verbeterd. Voor een algeheel harmonieus en afgebakend gezicht kan een kincorrectie heel goed gecombineerd worden met een kaaklijn filler behandeling. Ook kan de kin filler zorgen voor een duidelijkere contour en hiermee zorgen voor een onderkin correctie.
 
Om asymmetrieën effectief op te lossen en de juiste balans in een gezicht te krijgen, zal er over meerdere sessies een kincorrectie plaatsvinden. Tijdens het consult met de cosmetisch arts wordt de juiste vorm voor een kin en de juiste hoeveelheid kin fillers bepaald. Het hyaluronzuur wordt vervolgens geleidelijk in de kin geïnjecteerd om de vorm aan te passen, voor een onderkin correctie en/of de symmetrie te verbeteren. Indien gewenst kan een plaatselijke verdoving worden gebruikt. Het effect van een kincorrectie houdt meestal enkele maanden aan.
YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Mehr erfahren

Laad video

Nazorg na een kincorrectie

Na de procedure kun je een lichte zwelling, roodheid of kleine blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Dit vervaagt echter binnen 2-3 dagen. De eerste afkoeling helpt bij de zwelling.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s 2-3 dagen na een kincorrectie te vermijden. De resultaten van een behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot zes maanden aanhouden. Na deze periode zal het hyaluronzuur onschadelijk oplossen en geen littekens achterlaten op de huid.

Client ervaringen

M1 prijzen voor kin fillers

Wij exploiteren wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daarom alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

 1ml Yvoirevanaf € 149   € 99 
 1ml Restylanevanaf € 279   € 179
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

Kin correctie – FAQ & prijzen

Als je een kincorrectie overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na een behandeling van de kin kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.
 
De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6 maanden aanhouden.

Kin correctie: vanaf € 99, –
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Door fillers te plaatsen in de kin kan je de verhoudingen in je gezicht verbeteren.
DRS. CAROLIEN TIMMERMAN ​
Dr Carolien Timmerman
Cosmetic Doctor

Kin correctie - FAQ & prijzen

Als je een lipvergroting overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

 1ml Yvoirevanaf € 149   € 99 
 1ml Restylanevanaf € 279   € 179
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

Zelfs met kleine hoeveelheden lip fillers kunnen we effectief lippen opvullen, wat tot prachtige resultaten leidt. Het is van groot belang dat de arts bij elke lip injectie het ingespoten hyaluronzuur altijd zeer nauwkeurig doseert. Dit is nodig om een ​​harmonieus ogende mond te krijgen.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Kincorrectie - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

2-3 dagen

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

Kincorrectie – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultatentot 6 maanden
Prijzenvanaf € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.