WANGEN OPVULLEN MET HYALURONZUUR

Wangen behandeling

 1ml Restylanevanaf € 279   € 149
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

Het bot- en spiermassa in je gezicht neemt af naarmate je ouder wordt, met als resultaat ingevallen wangen. Volle wangen worden geassocieerd met jeugdigheid en vitaliteit. Tijdens de opbouw injecteren onze artsen de wangen met hoogwaardig hyaluronzuur om meer wangvolume te creëren en zo een jeugdig en fris uiterlijk met duidelijke contouren te verwezenlijken.

WANGEN OPVULLEN – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Volle wangen en hoge jukbeenderen zijn een schoonheidskenmerk omdat ze het gezicht een frisse en harmonieuze uitstraling geven. De minimaal invasieve opbouw van de wangen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor een jeugdige uitstraling kun je met een hyaluronzuur-injectie het volume in je wangen opbouwen.

Onze artsen gebruiken hoogwaardig hyaluronzuur. Dit is een van nature voorkomend actief bestanddeel in ons lichaam. Het is goed geschikt voor de vorming van wangen met een direct zichtbaar effect.

Na de injecties ziet het gezicht er direct meer gevormd en frisser uit. Het effect is afhankelijk van de conditie van het lichaam en blijft meestal tot 6 maanden zichtbaar. 

Bij het natuurlijke verouderingsproces verliezen de wangen volume en elasticiteit. Andere factoren zoals ernstig gewichtsverlies, ziekten of genetica kunnen ook leiden tot volumeverlies in de wangen. Het opvullen van de wangen is ook een ideale oplossing voor klanten van wie de jukbeenderen te laag en plat liggen, waardoor de wangen hol lijken.

Verloren volume

Door het verloren volume nemen de gezichtscontouren af, veranderen de verhoudingen van het gezicht en worden de nasolabiale plooien beter zichtbaar. Met het opbouwen van de wangen kun je dat verlies compenseren en de wangen weer voller laten lijken.

Dankzij de opvullen van de wangen of jukbeenderen met hyaluronzuur krijg je een frisser en jeugdiger uiterlijk, zonder dat je bang hoeft te zijn voor de risico’s van een operatie. De opbouw van de wangen heeft geen enkele invloed op je natuurlijke uitstraling. Bovendien breekt het lichaam hyaluronzuur natuurlijk af en veroorzaakt geen littekens.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.