Wangen

Wang fillers
vanaf € 249

Duur
15-30 min

Wangen opvullen met fillers

Wang fillers | M1 Med Beauty

Wangvergroting met fillers is een effectieve optie om het verloren volume te herstellen en de contouren te verbeteren. Bij M1 Med Beauty Nederland wordt de verbetering met fillers uitgevoerd door onze zeer ervaren M1-artsen. We gebruiken alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten en zorgen voor de beste resultaten voor onze klanten. Wang fillers beginnen vanaf € 249 voor 1 ml, afhankelijk van het gebruikte product.

Voordelen van wangen opvullen

Bepaal welk product het beste werkt voor uw schoonheidsdoelen tijdens een consult met een van onze M1-artsen in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. M1 Med Beauty streeft ernaar om de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden. Krijg vandaag prachtige, jeugdige jukbeenderen.

Wang fillers - M1 client resultaten

ALLES OVER WANG FILLERS

In vergelijking met een chirurgische ingreep is het opvullen van wangen met hyaluronzuur een zeer laag risico en veroorzaakt het geen littekens. Wang fillers behouden ook de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen en uitstralingen van het gezicht. Door de fillers precies in de wangen te injecteren, kan deze worden gemodelleerd en aangepast aan de wensen van de klant.

Tijdens het opvullen van de wangen worden de wangen geïnjecteerd met hoogwaardige fillers die meer wangvolume creëren en zo een harmonieus, jeugdig en gevormd uiterlijk genereren. Het geïnjecteerde hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, die zeer geschikt is voor het opvullen van wangen en onmiddellijke effecten in de wangstreek produceert.

Een bijkomend voordeel van fillers in de wangen is de vermindering van nasolabiale plooien, omdat de slappe huid wordt opgetild. Er is geen downtime na het opvullen van de wangen en je bent direct weer sociaal.

De behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten en de effecten kunnen tot 6 maanden aanhouden.

WAT VOOR SOORT FILLERS PASSEN BIJ HET OPVULLEN VAN DE WANGEN?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit…

Er zijn zoveel fillers op de markt, maar niet alle fillers zijn van de beste kwaliteit. M1 Med Beauty NL gebruikt alleen de beste fillers om de wangen te versterken. Deze filler stoffen zijn CE-gekeurd en gaan lang mee.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken in Nederland worden uitgevoerd door ervaren en BIG-geregistreerde artsen, die specialisten zijn in hun vakgebied. Onze M1-artsen worden regelmatig getraind als onderdeel van onze M1 Academy om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent.
 
Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een groot risico met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle fillerbehandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde medische professionals.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

hoeveel kosten wang fillers?

Wang fillers beginnen vanaf € 249

M1 Med Beauty Nederland streeft ernaar de hoogste kwaliteit te leveren tegen de meest betaalbare prijzen.

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht. Overweegt u een behandeling met hyaluronzuur, lees dan hier onze behandelrichtlijnen. Indien u interesse heeft in een antirimpel behandeling kunt u hier ons behandeloverzicht voor alle cosmetische injecties en prijzen bekijken.

NAZORG INSTRUCTIES VOOR WANG FILLERS

Na de behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken rond de injectieplaats opmerken. Deze bijwerkingen verdwijnen na 2-3 dagen. De eerste koeling zal helpen bij de zwelling. Voor het beste eindresultaat is het essentieel dat u de richtlijnen na de behandeling volgt die u hier kunt vinden.

Hoe ziet de behandeling eruit

klant ervaringen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WANG FILLERS

Overweegt u een cosmetische behandeling, lees dan onze richtlijnen.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

“Met een scherp oog voor detail, ben ik ervan overtuigd dat we gezamenlijk naar een resultaat kunnen toewerken waarin u tevreden bent”

Video afspelen
Wang fillers - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

Maximaal 6 maanden
(kan variëren)

Wang fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
ResultatenMaximaal 6 maanden
PrijzenVanaf € 249
M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.