Facial Slimming

facial slimming
vanaf € 189

DUUR
15-30 min

Kauwspierverkleining

Facial slimming behandeling | M1 Med Beauty

Veel mensen zijn gefrustreerd door een brede kaaklijn en overactieve kauwspieren als gevolg van tandenknarsen en andere factoren. Facial Slimming (ook bekend als kauwspierverkleining of kaaklijnverkleining), verwijst naar de optische vernauwing van het gezicht door het injecteren van een spierverslapper in de kauwspier (kauwspier). Alle behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. M1 Med Beauty biedt producten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Facial Slimming vanaf € 189.

Voordelen van Facial Slimming:

Wilt u uw kaaklijn en gezicht zichtbaar afslanken? Boek vandaag nog een gratis consult bij een van onze M1 cosmetisch artsen voor meer informatie over het afslanken van het gezicht met anti-aging behandelingen.

Facial slimming voor en na

OVER FACIAL SLIMMING

We hebben allemaal gebieden die we willen verbeteren en onzekerheden die we willen veranderen. Voor velen is een brede kaaklijn of een breed ondergezicht een gebied van onzekerheid. Het kan echter moeilijk zijn om een slanker gezicht te krijgen.

Facial Slimming is een behandeling waarbij het gezicht zichtbaar smaller wordt gemaakt door de kauwspieren in te spuiten met spierverslappers. De kauwspier is een grote gezichtsspier die zich achter de kaak bevindt en ons helpt bij het eten. De behandeling vermindert het samentrekken van de kaakspier, voorkomt dat deze gaat samenknijpen en uitpuilen, vermindert het volume in het gebied van de onderkaak en creëert een smallere vorm.

De behandeling is niet alleen gunstig voor mensen die hun gezicht willen afslanken, maar kan ook bepaalde medische aandoeningen helpen verlichten, zoals bruxisme (overactieve kauwspier door tandenknarsen) en migraine.

De behandeling voor Facial Slimming duurt ongeveer 30 minuten. Na een kort consult om te bepalen of u een goede kandidaat bent, zal onze M1-arts via de huid spierverslappers in de spier injecteren. Hierdoor zal de spier niet meer samentrekken, waardoor de kauwspier niet meer zal uitpuilen.

Het resultaat van een niet-chirurgische facial slimming behandeling is niet onmiddellijk zichtbaar, omdat het een paar dagen duurt voordat de spierverslappers effect hebben. De effecten houden doorgaans 3 tot 4 maanden aan, waarna de spierverslappers beginnen te verdwijnen.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U DE BEHANDELING VAN DE facial slimming behandeling ONDERGAAT

NIET ALLE BEHANDELAARS HEBBEN DEZELFDE OPLEIDING EN ERVARING...

M1 Med Beauty zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent door hooggekwalificeerde artsen die al onze behandelingen uitvoeren. Onze M1-artsen zijn BIG-geregistreerd en goed opgeleid. We zorgen er ook voor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door middel van regelmatige trainingen op onze M1 Academy.

Hoewel behandelingen voor het bestrijden van rimpels uiterst veilig zijn en de effecten niet permanent zijn, kunnen ze toch een aanzienlijk risico inhouden wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars.

Anti-aging behandelingen zijn veilig en niet-permanent. Dit betekent echter niet dat ze geen risico’s kunnen lopen wanneer ze worden uitgevoerd door ongekwalificeerde personen.

Cosmetische artsen zoals onze M1-artsen zijn specialisten in hun vakgebied, opgeleid om natuurlijke resultaten te leveren en risico’s te vermijden.

onze belofte...

Alle clienten van M1 Med Beauty krijgen voor hun behandeling een gratis consult. Ook als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult stellen onze artsen een persoonlijk behandelplan op, zodat het best mogelijke resultaat behaald kan worden.

Als u vaak last hebt van tandenknarsen, hoofdpijn door klemmen van de kaak of een irritant knakje bent u geschikt voor een facial slimming behandeling”

Dr. Nina BOas

Cosmetisch ARTS

Nina Boas

Hoeveel kost een facial slimming BEHANDELING?

Met klinieken in een aantal landen over de hele wereld, is M1 Med Beauty in staat om de hoogste kwaliteit producten tegen de meest betaalbare prijs aan te bieden.

Facial Slimming behandeling:  vanaf  € 189 

Verschillende opties, waaronder fillerprocedures of antirimpelprocedures, worden besproken en er wordt geen product toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Wilt u meer weten over onze fillers of antiverouderingsinjecties? Hier vindt u een overzicht van al onze behandelingen en prijzen.

nazorg instructies van een facial slimming behandeling

Na de behandeling kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Eventuele zwellingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Resultaten van behandelingen met spierverslappers kunnen enkele weken duren voordat ze volledig zichtbaar zijn.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die kunt u hier vinden.

facial slimming behandeling – FAQ

Als je een lipvergroting overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Het afslanken van het gezicht is een behandeling die het volume in het gebied van de onderkaak van het gezicht vermindert. Spierverslappers worden door de huid heen in de kauwspier geïnjecteerd, waardoor de samentrekking van de spier wordt gestopt en het gezicht optisch slanker wordt.

Naast facial slimming kan het verminderen van de kauwspier ook een aantal voordelen hebben. Het kan helpen de effecten van tandenknarsen, bruxisme en migraine te verminderen.

De resultaten zijn niet onmiddellijk na het afslanken van de kaak. Spierontspannende injecties hebben een aantal dagen nodig om volledig effect te sorteren. Het volledige effect van het verkleinen van de kauwspier met een antirimpelproduct is ongeveer 10-14 dagen na de behandeling zichtbaar.

De duur van een kaakverkleiningsbehandeling bedraagt drie tot vier maanden. Na deze periode begint het geïnjecteerde product te vervagen en zal de spier weer beginnen samen te trekken en op te bollen. Het afslanken van de kaaklijn kan worden opgefrist, zodat het versmallingseffect op de lange termijn behouden blijft.

Om het materiaal te laten inwerken waar gewenst, moet u uw hoofd gedurende 4 uur na de behandeling rechtop houden. Wij raden u aan om gedurende 48 uur geen sportieve activiteiten te ondernemen.

Afslanken van het gezicht (kauwspierverkleining): vanaf £ 189

De verschillende behandelingsmogelijkheden worden besproken en er wordt geen product toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

M1 Med Beauty heeft een kliniek in Rotterdam, Amsterdam, en Den Haag. In onze klinieken werken alleen opgeleide artsen die specialisten zijn in hun vakgebied. Vind hier een kliniek bij u in de buurt.

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Hierdoor kunnen wij als groothandel alle toegepaste kwaliteitsproducten inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

   
Facial Slimming vanaf € 189
   

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen

VERDOVING

Lokale verdoving

DUUR

15 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

tot 6 maanden
(kan variëren)

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur