Rokerslijntjes
vanaf € 199

DUUR
15-30 min

Rokerslijntjes opvullen met fillers

Rokerslijntjes | M1 Med Beauty

Liplijntjes, de veelvoorkomende rimpels op de bovenlip, (ook wel rokerslijntjes genoemd) zijn de korte, maar zichtbare lijntjes net boven de rand van de lippen. De oorzaak van de vervelende rimpels rond de mond is het verlies van onderhuids vetweefsel. Door de jaren heen maakt het lichaam steeds minder collageen en hyaluronzuur aan. Dit vermindert de stevigheid en strakheid van de huid. Het mondgebied wordt echter elke dag zwaar belast door onze gezichtsuitdrukkingen. Dit is vooral bij rokers een groot probleem. Rokerslijntjes laten het gezicht er veel ouder uitzien dan het in de meeste gevallen is.

Behandeling voor het opvullen van rokerslijntjes

Kom vandaag nog meer te weten over het behandelen van rokerslijntjes met fillers tijdens een consult bij een van onze M1 artsen. Verminder vandaag fijne lijntjes in AmsterdamRotterdam of Den Haag 

ALLES OVER DE ROKERSLIJNTJES BEHANDELING

Naarmate we ouder worden, begint de productie van collageen in onze huid te vertragen en neemt de huidelasticiteit af. Dit zorgt ervoor dat onze huid volume verliest en slap gaat hangen, vooral in het onderste derde deel van het gezicht en rond de mond. Dit veroorzaakt de ontwikkeling van rimpels rondom de mond, vooral bij mensen die vaak roken. 

Vaak komt die ook voor bij mensen die niet roken. Door de lijnen kun je er ouder uitzien dan je je voelt. Een ander veelvoorkomend probleem is dat de lippenstift verder bloedt dan de rode lip. Met een simpele fillerbehandeling vullen we de rokerslijntjes op en zijn deze rimpels op de bovenlip verdwenen. 

Injecties met fillers zijn een bijzonder risicovolle en niet-chirurgische optie om de tekenen van veroudering aan te pakken en diepe rimpels rond de mond te verwijderen. Na uw consult zullen onze M1-artsen het mondgebied injecteren met hyaluronzuurvullers van fabrikanten rond de mond waardoor de verslapte huid meer volume krijgt. Procedures met fillers duren over het algemeen tussen de 15 en 30 minuten en de resultaten zijn tot 6 maanden zichtbaar.

Het is van groot belang dat cosmetische ingrepen met hyaluronzuur worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen om de beste resultaten te garanderen met minimale bijwerkingen.

Lees meer op onze blog.

hoeveel kost een rokerslijntjes behandeling?

Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. We richten ons daarbij op specialisme en kunnen zo hoogwaardige behandelingen aanbieden.

Prijs van de rokerslijntjes behandeling: vanaf € 199

Let op: Aangezien de injectie een onnodige medische ingreep is, worden de kosten helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.

WAT KUNT U VERWACHTEN NA EEN ROKERSLIJNTJES BEHANDELING?

Injecties met fillers leiden tot een rimpelvrij, jeugdig uiterlijk. Er kan wat zwelling, roodheid of blauwe plekken in het gezicht rond de behandelingsplaats zijn. Deze kleine effecten verdwijnen na 2-3 dagen. Zwelling van het gezicht kan worden verholpen met een eerste afkoeling. 
 
Om de beste resultaten te garanderen, raden we u aan onze richtlijnen na de procedure te volgen.

Client ervaringen

Behandeling van de rokerslijntjes - FAQ & kosten

Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met veroudering kan ervoor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan. Deze lijntjes zijn ook zichtbaar bij mensen die niet roken. De lijntjes kunnen ervoor zorgen dat u ouder lijkt dan u voelt.

Bij M1 Med Beauty stellen we zeer hoge eisen op het gebied van de mond opvullen met fillers, wat zorgt voor een veilige ingreep met relatief weinig bijwerkingen. Het injecteren van fillers vindt meestal plaats onder lichte verdoving. Dit komt mede door onze hyaluronzuurproducten. Deze hoogwaardige hyaluronzuren bevatten lidocaïne, een lokale verdoving dat werkt na de eerste injectie en een verdovend effect op de mond heeft.

Diepliggende rimpels in de huid die ontstaan door verslapping van de huid worden behandeld in al onze klinieken, waaronder AmsterdamRotterdam of Den Haag.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de injectie en duren doorgaans 3-6 maanden. Na deze periode lost de filler onschadelijk op.

Het is belangrijk dat wanneer er fillers in de rokerslijntjes zijn geïnjecteerd je gedurende ten minste 6 uur na de behandeling deze niet aanraakt, omdat de huid rond de lippen erg dun is en vol bloedvaten, kunnen er wat blauwe plekjes en zwelling optreden.

Overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s moet gedurende een week na de behandeling worden vermeden. Fillers blijven zo’n 3-6 maanden zichtbaar; na deze periode lost het product op in het lichaam.

Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. We richten ons daarbij op specialisme en kunnen zo hoogwaardige behandelingen aanbieden.

Prijs van de rokerslijntjes behandeling: vanaf € 199

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Rokerslijntjes behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.