M1 Med Beauty - Artsen

Nina Boas

“De combinatie van medische kennis en oog voor cosmetische resultaten heeft mij vanaf het begin van mijn medische carrière gefascineerd. Ik help u graag met het verkrijgen van een natuurlijk, maar toch zichtbaar resultaat. Een van mijn specialiteiten is bijvoorbeeld de Russian lip techniek”

Drs. Nina Boas

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty Amsterdam

BIG-nr: 89918021101

Het geneeskunde traject van Drs. Nina Boas is begonnen bij de medische universiteit ‘Pirogov’ in Vinnytsia, Oekraine . Tijdens haar studie in Oekraïne heeft zij stage gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Leiden Universitair Medisch Centrum (LUMC) te Leiden waar ze sinds 2018 afgestuurd is.

Tussen de jaren 2005 en 2020 – na naar haar studie – heeft ze ook diverse trainingen gevolgd. Onder andere voor: Botuline toxine voor esthetische en therapeutische behandelingen, Lippen, wangen, jukbeenderen, onderkaakhoeken, kin,  traangoten, en draadlift. Enkele interessante cursussen die opvallen zijn de Kadaver cursus (gericht op gezichtsspieren) en diverse opleidingen gericht op cosmetische behandelingen van de intieme zones.

Na haar aankomst in Nederland heeft ze de laatste paar ervaring opgedaan als cosmetisch arts in Nederland. Ze is dolblij om gebruik te kunnen maken van haar medische kennis om mooie en natuurlijke resultaten te kunnen behalen bij alle patiënten van M1 Med Beauty. Drs. Boas is voornamelijk werkzaam bij de kliniek in Amsterdam, maar is ook regelmatig te vinden in Den Haag en Rotterdam.

“Mijn passies liggen bij de anatomie van het menselijk lichaam en de esthetische geneeskunde. Met een scherp oog voor detail, ben ik ervan overtuigd dat we gezamenlijk naar een resultaat kunnen toewerken waarin u tevreden bent. Uiteraard staat veiligheid hierbij voorop.

Graag luister ik naar uw wensen zodat wij samen een behandelplan kunnen opstellen. Tevreden ben ik pas als u dat ook bent.

DrS. AMEENA VAN HEURN

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 99916381001

Drs. Ameena van Heurn is afgestudeerd als arts aan de Prince of Songkhla University te Songkhla, Thailand.  Ze heeft ervaring opgedaan op diverse afdelingen zoals chirurgie, spoedeisende hulp, kindergeneeskunde, interne geneeskunde en gynaecologie. Daar is ze gefascineerd geraakt in het uitvoeren van chirurgische handelingen.

Na aankomst in Nederland heeft zij van 2013 tot 2015 het traject voor haar BIG-registratie met succes doorlopen. Hierbij heeft ze onder andere drie maanden bij de afdeling spoedeisende hulp gelopen als basisarts onder supervisie van een specialist. 

Vervolgens begon zij haar carrière bij de afdeling oogheelkunde in Franciscus ziekenhuis,  Vlietland ter Schiedam en combineerde dit met de functie keuringsarts bij de onderzoeksinstelling Centre for Human Drug Research in Leiden. Later heeft ze besloten om alleen bij oogheelkunde te werken in Haaglanden Medisch Centrum en het Alrijne ziekenhuis. Haar werkzaamheden bestonden voor het grootste deel  uit het toedienen van intravitreale injecties, oftewel ooginjecties bij patiënten met bepaalde oogaandoeningen. 

Ameena is erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de anatomie – ze is ervan bewust dat ieder lichaam anders is en daardoor elk lichaam andere oplossingen nodig heeft. Kortom, Ameena heeft ervaring binnen verschillende takken van de wereld van de geneeskunde en is enthousiast om te beginnen aan haar switch naar de cosmetische geneeskunde.

M1 Aness Petrosjan

“Als arts in de cosmetische geneeskunde begrijp ik goed dat schoonheid subjectief is en dat de perceptie hiervan wordt beïnvloed door vele verschillende factoren. Ik vind het belangrijk dat het verfraaien van uw natuurlijke esthetiek ter verbetering van het zelfbeeld voorop staat. Ik help u dan ook graag bij het creëren van een mooi resultaat dat past bij uw schoonheidsideaal.”

Anessa Petrosjan

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

Engels sprekend, overleg in het Engels

Anessa Petrosjan heeft in 2020 haar studie humane geneeskunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Magdeburg, Duitsland. Alvorens haar studie te beginnen, heeft ze verschillende vrijwillige stages gelopen in Berlijn, waaronder in pneumo-oncologie en cardiologie. Tijdens haar studie heeft ze stages gelopen in kindergeneeskunde, jeugdgeneeskunde, radiologie en spoedeisende hulp, eveneens in Berlijn.

Gedurende het laatste jaar van haar studie heeft Anessa Petrosjan zich toegelegd op radiologie in Paderborn, interne geneeskunde in Bocholt en chirurgie in Berlijn. Na het voltooien van haar studie heeft ze haar loopbaan gestart als coronavaccinator in Berlijn en Magdeburg. Niettemin heeft ze altijd een grote interesse gehad in esthetiek en heeft ze tijdens haar studie verschillende opleidingen op dit gebied gevolgd. In 2021 heeft ze dan ook met succes trainingen afgerond aan de “Kiel Medical Academy” in Duitsland, gericht op hyaluronzuurvullers, botulinetoxine en injectielipolyse.

In oktober 2021 is Anessa Petrosjan gestart als arts voor esthetische geneeskunde bij M1 Med Beauty GmbH, gevestigd op de locatie “Berlin Hackescher Markt”, waar ze een succesvolle carrière heeft opgebouwd. Echter, om familiale redenen heeft ze begin maart 2023 besloten naar Nederland te verhuizen en werkt ze nu als arts op de locatie M1 Med Beauty in Amsterdam. Op dit moment zijn haar voorkeurstalen voor consulten Engels en Duits.

Aset Popescu

“De cosmetische geneeskunde trok mij aan vanaf het prille begin van mijn carriere als arts. Ik beoefen dit prachtige beroep dan ook met veel plezier en blijf graag op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. De wensen van mijn cliënt staan voorop, zo komen we samen tot een mooi en natuurlijk resultaat.”

Drs. Aset Popescu

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 99928456701

Drs Popescu is alumna van de Medische Universiteit “Carol Davila” te Boekarest, Roemenië. Na het behalen van haar artsentitel heeft zij, alvorens zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde, eerst ervaring opgedaan in de algemene geneeskunde. Met passie voor haar vak en overtuigd van het belang van life-long learning volgt zij regelmatig trainingen en cursussen om op het scherpst van de snede te blijven. Een greep: 

Advanced Botox & Dermal Filler Training bij het Derma Institute, Londen, VK

Profhilo Face & Body, IBSA Derma

Aliaxin Fillers, IBSA Derma

Aandacht voor detail zonder het geheel uit het oog te verliezen is wat haar kenmerkt, waarbij haar vak evenveel kunst als kunde is.

M1 rahana-hoesseinbaks

“Ik heb altijd al een passie gehad voor de cosmetische geneeskunde, waarbij kwaliteit en oog voor detail op de voorgrond staan. Iedereen is uniek en mooi op zijn eigen manier, maar soms wil je wat extra’s en kunnen we de natuur een handje helpen. Met kleine gezichtsaanpassingen kan je al enorm veel voor iemand betekenen. Naast kwaliteitsvolle behandelingen staat de klant centraal. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies jegens de klant toe vind ik belangrijk. Graag kijk ik dan ook samen met de klant naar de wensen en mogelijkheden om tot een passend behandelplan te komen. Met het doel dat de klant tevreden is, vol zelfvertrouwen en ze zich op hun best voelen.

DrS. Rahana Hoesseinbaks

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 49923575901

Na haar studie geneeskunde is zij gaan werken in de jeugdgezondheidszorg waar ze met veel plezier heeft gewerkt.

Dokter Hoesseinbanks heeft echter altijd een passie gehad voor cosmetische geneeskunde.

Toen zij een tiener was, hield zij al van make-up in combinatie met esthetiek. Nu kan zij haar medische kennis combineren met esthetiek

“Een mooi en fris uiterlijk willen we allemaal. Voor elke klant bied ik een luisterend oor en gaan we samen na wat medisch-technisch de optimale behandeling is. Eerlijkheid, nauwkeurigheid en maatwerk staan daarbij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om de natuurlijke schoonheid van mijn cliënten te accentueren en dat zij tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaan.”

Drs. Manon Ligeon

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 89931973801

Manon Ligeon zal per 10 oktober M1 Med Beauty komen versterken als arts in de cosmetische geneeskunde in het filiaal te Amsterdam.

In 2018 is zij afgestudeerd als medisch ingenieur aan de TU Delft met een specialisatie in biomaterialen en weefselbiomechanica, en heeft vervolgens de SUMMA opleiding (master geneeskunde én klinisch onderzoek) afgerond aan de Universiteit Utrecht.

Tevens heeft zij o.a. onderzoek verricht binnen de dermatologie.

Het cosmetische vak heeft Manon altijd al aangetrokken vanwege de combinatie van technische handelingen en haar passie voor esthetiek.

Previous slide
Next slide

Welcome.

Our mission is your beauty.

Voordat de artsen in onze klinieken aan de slag gaan, volgen ze een intensieve training aan onze M1 Academy. Hier worden ze opgeleid door gespecialiseerde artsen in Duitsland met jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische behandelingen. Daarnaast volgen de artsen regelmatig extra trainingen om op de hoogte te blijvend van de nieuwste technieken. Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en lid van de NVCG.

 

Werken als arts bij M1?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze artsen die deel willen worden van ons M1-team. Sta je ervoor open om altijd nieuwe technieken bij te leren, wil je een specialist op het gebied van cosmetische behandelingen worden en wil je werken voor de Europese marktleider op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische behandelingen? – stuur ons je sollicitatie per e-mail.