M1 Med Beauty - Artsen

Aset Popescu

“De cosmetische geneeskunde trok mij aan vanaf het prille begin van mijn carriere als arts. Ik beoefen dit prachtige beroep dan ook met veel plezier en blijf graag op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. De wensen van mijn cliënt staan voorop, zo komen we samen tot een mooi en natuurlijk resultaat.”

Drs. Aset Popescu

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 99928456701

Drs Popescu is alumna van de Medische Universiteit “Carol Davila” te Boekarest, Roemenië. Na het behalen van haar artsentitel heeft zij, alvorens zich volledig te richten op de cosmetische geneeskunde, eerst ervaring opgedaan in de algemene geneeskunde. Met passie voor haar vak en overtuigd van het belang van life-long learning volgt zij regelmatig trainingen en cursussen om op het scherpst van de snede te blijven. Een greep: 

Advanced Botox & Dermal Filler Training bij het Derma Institute, Londen, VK

Profhilo Face & Body, IBSA Derma

Aliaxin Fillers, IBSA Derma

Aandacht voor detail zonder het geheel uit het oog te verliezen is wat haar kenmerkt, waarbij haar vak evenveel kunst als kunde is.

Dr.Cas van Cruchten

Arts Cosmetische Geneeskunde
bij M1 Med Beauty

BIG-nr: 39928720501

Uitstraling en esthetiek hebben mij van jongs af aan geïnteresseerd. Als kind was ik geboeid door kunstzinnige vakken en gedurende mijn studie geneeskunde vond ik deze passie terug binnen de cosmetiek.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij onder andere de plastische chirurgie en een promotie-onderzoek over gezichtsesthetiek, ben ik bij M1 Med Beauty begonnen als cosmetisch arts.

Mijn doel is mensen tevreden te stellen met hun eigen uiterlijk en zich mooi te laten voelen. Het geluk van mijn cliënt is mijn prioriteit. 

Vorige slide
Volgende slide

Welcome.

Our mission is your beauty.

Voordat de artsen in onze klinieken aan de slag gaan, volgen ze een intensieve training aan onze M1 Academy. Hier worden ze opgeleid door gespecialiseerde artsen in Duitsland met jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische behandelingen. Daarnaast volgen de artsen regelmatig extra trainingen om op de hoogte te blijvend van de nieuwste technieken. Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en lid van de NVCG.

 

Werken als arts bij M1?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze artsen die deel willen worden van ons M1-team. Sta je ervoor open om altijd nieuwe technieken bij te leren, wil je een specialist op het gebied van cosmetische behandelingen worden en wil je werken voor de Europese marktleider op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische behandelingen? – stuur ons je sollicitatie per e-mail.