Fillers op basis van hyaluronzuur

Wat is hyaluronzuur nu precies? – De fillers bij M1 Med Beauty zijn op basis van hoogwaardig hyaluronzuur. Dit lichaamseigen stofje bindt een hoge hoeveelheid vocht, waardoor de huid verhoogd en rimpels verminderen. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer volume, maar wordt de huid ook nog eens goed gehydrateerd. De behandeling is ideaal om delen in het gezicht te definiëren, te vormen en te hervormen. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn daarom ideaal voor o.a. lip fillers, het opvullen van de neuslippenplooi of zelfs een neus- en kincorrectie zonder operatie.

Behandeling met hyaluronzuur – Methoden, Resultaten & Kosten

Naarmate we ouder worden neemt het hyaluronzuur dat van nature in onze huid aanwezig is af. De huid verliest hierdoor volume waardoor die slapper wordt en er rimpels ontstaan.  Door externe factoren zoals roken, uitdroging en alcoholgebruik verergerd het ontstaan van rimpels en het verlies van volume. 

Fillers definiëren het gezicht, vervangen het verloren volume en revitaliseren de huid, doordat het hyaluronzuur een hoge hoeveelheid vocht bindt. De injectie vindt plaats in de middelste tot diepe huidlagen, waar de stof een langduriger effect bereikt. Na de behandeling ziet de huid er weer vitaal en jonger uit.

Fillers op basis van hyaluronzuur zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties. Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt de hoeveelheid en concentratie van de filler zorgvuldig samengesteld. Voor een fillerbehandeling worden er zeer dunne naalden gebruikt wat de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Daarnaast bevatten de meeste fillers lidocaïne en kun je ook nog kiezen voor een extra verdovende crème.

Ook na een medisch perfecte injectie is er kans op kleine blauwe plekken, lichte roodheid en zwelling na de behandeling. Deze verdwijnen vanzelf weer na 2 tot 3 dagen. Om de huid de beschermen mag je de eerste paar dagen na de behandeling geen gebruik maken van de sauna of zonnebank. Ook is het beter om overmatige blootstelling aan de zon te vermijden. Hyaluronzuur wordt al vele jaren gebruikt en er zijn nog geen bijwerkingen op lange termijn waargenomen.

Het effect van de behandeling zie je direct en blijft gemiddeld tot 6 maanden zichtbaar.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur