Fillers met hyaluronzuur

filler behandeling vanaf €99

15-30 min behandeling

De doelstellingen van onze gekwalificeerde artsen zijn het vervullen van de schoonheidswensen van onze klanten met de beste resultaten en zorg tegen betaalbare prijzen. Fillers vanaf € 99.

Behandelingen met fillers

fillers | M1 Med Beauty

Wil je graag vollere lippen of wil je meer volume in je gezicht? Dan is een filler behandeling misschien wat voor u!

Fillers worden gebruikt om bestaande rimpels op te vullen, om bepaalde delen van het gezicht meer definitie of volume te geven en om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. Ze bevatten hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt met de leeftijd. 

Voordelen van fillers

Filler behandelingen

Het klassieke toepassingsgebied voor rimpelbehandelingen met fillers is het onderste derde deel van het gezicht, inclusief de volgende gebieden: nasolabiale plooi (rimpel tussen neus en mondhoek), marionetlijnen (rimpel tussen mondhoek en kin) en bovenlip rimpels (zogenaamde rokersrimpels).

Hyaluronzuur wordt ook gebruikt om het volume of de vorm van de lippen, wangen en kaaklijn te vergroten. Door de verschillende soorten viscositeit is hyaluronzuur ook een perfect product om de kin en kaaklijn te vormen en kan het worden toegepast voor een niet-chirurgische neuscorrectie. De toepassingsgebieden van hyaluronzuur reiken echter verder. Naast gezichtscontouren kunnen tekenen van huidveroudering op de handen en het decolleté ook worden tegengegaan door gerichte rimpelinjecties met hyaluronzuur . Met behulp van een Skinbooster kan een verbetering van de huidkwaliteit als geheel worden bereikt. Een behandeling met hyaluronzuur heeft een laag risico en is zeer effectief.

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij marktleidende fillers van gerenommeerde fabrikanten zoals Juvederm, Restylane, Belotero en Perfectha. Alle filler-injecties worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde artsen die volledig gekwalificeerd en ervaren zijn in esthetische behandelingen.

Onze belofte

Wij bieden al onze klanten een gratis consult, waarbij wij luisteren naar jouw behandelwensen en er samen met de arts een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld om de beste resultaten te behalen waarmee jij tevreden zult zijn.

fillers - m1 client resultaten

Wat je kunt verwachten tijdens een filler behandeling

Een behandeling met hyaluronzuur is een optie met een zeer laag risico om bestaande rimpels op te vullen of om bepaalde delen van het gezicht meer definitie of volume te geven. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten en de effecten kunnen 6-8 maanden aanhouden. Na deze periode lost het geïnjecteerde hyaluronzuur op in het lichaam.
 
Onze filler bevat een lokale verdoving – lidocaïne dat werkt na de eerste injectie en het behandelde gebied verdooft voor een comfortabelere ervaring. Cliënten kunnen er ook voor kiezen om een verdovende crème te gebruiken voordat de behandeling begint.
 
Door de juiste injectietechniek toe te passen en een precieze dosis filler te gebruiken, zijn onze bekwame artsen in staat om het uiterlijk van de huid te verbeteren, opnieuw vorm te geven, te contouren of te verjongen.

Wat je kunt verwachten na een filler behandeling

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je het geïnjecteerde gebied gedurende minimaal 6 uur niet aanraakt. Wij adviseren ook om gedurende een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebank en saunabezoek te vermijden.

Client ervaringen

Reeks van filler behandelingen & prijzen

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende filler producten van gerenommeerde fabrikanten. Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Bovendien heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Academy, waar al onze artsen regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste procedures.

Handverjonging vanaf € 149
Jawline vanaf € 179 
Kaaklijn fillers vanaf € 99
Kincorrectie vanaf € 99
Lippen vanaf € 99
Marionetlijnen vanaf € 149
Neuslippenplooi vanaf € 149
Neuscorrectie vanaf € 229
Skinbooster vanaf € 179
Traangootjes vanaf € 179
Wangen vanaf € 149

Behandeling met filler behandelingen – FAQ & prijzen

Als je een filler behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na een gratis consult wordt de gewenste hoeveelheid filler in de middelste tot diepe huidlagen geïnjecteerd, waardoor het hyaluronzuur in de huid wordt vastgehouden en het een liftend effect geeft. De filler met hyaluronzuur vult lijntjes op en vermindert de zichtbare verschijning van rimpels. Op verzoek kan plaatselijke verdoving worden gebruikt.

Na de procedure kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine kneuzingen opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen. Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s 2-3 dagen na de behandeling te vermijden.

De resultaten van een behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6-8 maanden aanhouden. Na deze periode lost het hyaluronzuur onschadelijk op.

M1 Med Beauty heeft wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken. Daarom kunnen wij alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.
 
Fillers: vanaf € 99
 
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

fillers - Snelle info

VERDOVING

Inbegrepen in product

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
PrijzenVanaf € 99

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.