Traangootjes

Traangoot filler vanaf € 399

15-30 min behandeling

Traangoot behandeling met fillers

Traangoot filler | M1 Med Beauty

Een traangoot is een diepe plooi tussen het onderste ooglid en de bovenste wang, en naarmate we ouder worden, kunnen we volumeverlies ervaren in dit gebied, wat donkere kringen, schaduwen en holtes rond het gevoelige gebied onder de ogen kan veroorzaken. Hierdoor kunnen we er vaak moe, ouder, verwilderd en uitgeput uitzien, zelfs als we perfect uitgerust en goed gehydrateerd zijn. Dit kan eenvoudig worden behandeld met niet-chirurgische traangoot fillers.

Onze gekwalificeerde en ervaren M1-artsen gebruiken alleen premium traangoot fillers. De kosten van traangoot fillers beginnen vanaf  € 399.

Voordelen van een traangoot filler

Traangoot filler - voor en na

Onze voor en na foto’s van een traangoot filler tonen het effect van een filler onder de oog aan. Donkere kringen onder ogen, oogzakken en kleinere rimpels kunnen worden verwijderd of geëgaliseerd.

ALLES OVER DE TRAANGOOT BEHANDELING

Een behandeling met traangoot fillers is een niet-chirurgische methode van gezichtsverjonging. Naarmate we ouder worden, verzwakken de spieren en weefsels die uw oogleden ondersteunen. Dit betekent dat onze huid kan gaan verslappen, inclusief het vet dat zich meestal rond onze ogen bevindt. Traangoot fillers kunnen indirect de conditie van hun wallen onder de ogen beïnvloeden en visueel verminderen. Dit komt voornamelijk door het feit dat het traankanaal wordt opgetild door de geïnjecteerde traangoot filler die het verschil tussen het kanaal en de traanzak compenseert.

Onze ervaren en opgeleide artsen M1 Med Beauty dienen een filler toe in het gebied, waardoor de goot en de huid er voller en strakker uitzien. Het doel van een traangootvuller is om de diepte van een traangoot te verkleinen. De traangootbehandeling duurt 15 tot 30 minuten en de effecten kunnen tot 6 maanden aanhouden.

Om het best mogelijke resultaat te bereiken bij het injecteren onder de eye filler, is het belangrijk dat de arts de geïnjecteerde dermale filler zeer nauwkeurig doseert. Met M1 Med Beauty kunt u vertrouwen op de expertise van onze ervaren cosmetisch artsen. Naast andere esthetische behandelingen zijn onze artsen gespecialiseerd in het behandelen van donkere oogkringen en rimpels onder de ogen. Met behulp van traangootvuller profiteren onze klanten van een meer wakkere en frissere oogcontour, wat bijdraagt ​​aan een verjonging van het gehele gelaat.

Meer info op onze blog.

WAT VOOR SOORT FILLERS PASSEN BIJ de traangoot behandeling?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit…

De markt biedt veel filler producten aan, maar welke zijn de beste? Bij M1 Med Beauty gebruiken we injecteerbare fillers die tegenwoordig tot de beste fillers in de cosmetische industrie behoren. Ze zijn CE-goedgekeurd en hebben een langdurig effect. Houd er rekening mee dat de effecten van traangoot fillers slechts tijdelijk zijn en dat de behandeling moet worden herhaald om het resultaat op de lange termijn te behouden.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken in Nederland worden uitgevoerd door ervaren en BIG-geregistreerde artsen, die specialisten zijn in hun vakgebied. Alle traangootbehandelingen worden meerdere keren per dag door onze gediplomeerde en ervaren artsen gegeven. Onze M1-artsen worden regelmatig getraind als onderdeel van onze M1 Academy om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent.
 
Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een groot risico met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle fillerbehandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde medische professionals.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Al onze cliënten krijgen voor de behandeling een gratis consult, waar gewenste resultaten en behandelverwachtingen worden besproken. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

hoeveel kosten traangoot fillers?

Traangoot fillers vanaf € 399. Onze gekwalificeerde artsen streven één doel na: de schoonheidswensen van hun klanten vervullen en de beste resultaten en zorg creëren tegen betaalbare prijzen.

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Overweegt u een fillerbehandeling onder de ogen met hyaluronzuur, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.

Mocht u interesse hebben in een andere anti-rimpel of anti-aging behandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle cosmetische injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES VOOR TRAANGOOT FILLERS

Zodra de behandeling voltooid is, kunt u naar huis gaan. Het is mogelijk dat u wat zwelling, blauwe plekken en roodheid krijgt. De blauwe plekken en zwellingen evenals de andere bijwerkingen verbeteren gewoonlijk na 48 tot 72 uur. Het is belangrijk dat u de richtlijnen na de behandeling volgt:

  • Geen make-up
  • Niet roken gedurende ten minste 4 uur daarna en geen alcohol voor die dag
  • Vermijd slapen met het gezicht naar beneden
  • Vermijd intense activiteit of lichaamsbeweging gedurende 48 uur Geen sauna, solarium en overmatige blootstelling aan de zon gedurende 1 week
  • Geen gezichtsmassage/cosmetische of tandheelkundige behandelingen gedurende minimaal 2 weken daarna

 

Voor de volledige richtlijnen klik hier.

Client ervaringen

Traangoot behandeling  - VEELGESTELDE VRAGEN

Als je een filler behandeling onder de ogen overweegt, lees dan richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Ja, traangoot fillers zijn veilig als ze worden toegediend door ervaren en gekwalificeerde artsen. Onze klanten die injecteerbare behandelingen zoeken bij onze gekwalificeerde artsen, krijgen een diepgaand consult dat schoonheidsdoelen en -verwachtingen onderzoekt. Doorscheurvullers zijn minder invasief dan doorscheuroperaties en zijn relatief veilig. Onze M1-klinieken zijn veilige, medische omgevingen en uw behandeling wordt alleen uitgevoerd door een hooggekwalificeerde arts die een specialist is in hun vakgebied.

De ontwikkeling van donkere kringen onder de ogen is te wijten aan een gebrek aan volume dat optreedt bij het ouder worden

Oogzakken ontstaan ​​vaak tijdens het verouderingsproces. Wanneer het bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel prominenter en beginnen de wallen onder de ogen te verschijnen.

Door de nauwkeurige injectie van kleine hoeveelheden hyaluronzuur (filler) kan het verloren volume in het gebied onder de ogen worden vervangen, waardoor zowel zichtbare duisternis als zichtbare traanzakken worden verminderd. Eventueel kan plaatselijke verdoving worden gevraagd.

Het resultaat van uw behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden aanhouden. Na deze periode zullen de fillers onschadelijk oplossen.

De behandeling wordt door onze patiënten niet als zeer pijnlijk ervaren. De kleine injecties kunnen wat ongemak veroorzaken, maar de pijn is minimaal. Veel van onze patiënten melden dat de behandeling minder pijnlijk is dan ze hadden verwacht.

Veel van onze klanten combineren traangoot fillers graag samen met andere dermale filler behandelingen zoals lip fillers of anti-rimpelbehandelingen. Bij M1 Med Beauty ontwikkelen onze artsen samen met u een behandelplan dat aansluit bij uw schoonheidsdoelen.

Om ethische redenen hebben we besloten om fillers alleen toe te dienen aan mensen van 18 jaar en ouder.

M1 Med Beauty heeft klinieken in Amsterdam, Rotterdam, en Den Haag. Alle behandelingen worden uitgevoerd door BIG- geregistreerde artsen die zeer ervaren zijn in hun vakgebied. Vind hier een kliniek bij jou in de buurt.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Traatgoot behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Traatgoot behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
PrijzenVanaf € 179

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur