Traangootjes

Traangoot filler vanaf € 179

15-30 min behandeling

Onze gekwalificeerde artsen streven één doel na: het vervullen van de schoonheidswensen van hun cliënten en het creëren van de beste resultaten en zorg tegen betaalbare prijzen. Traangoot filler behandeling vanaf €199.

Traangoot behandeling met fillers

Traangoot filler | M1 Med Beauty

De ontwikkeling van donkere kringen onder ogen is te wijten aan een gebrek aan volume. Een traangoot behandeling is een minimaal invasieve procedure om het traankanaal te vullen, wat resulteert in een alerter en jonger uiterlijk.

Voordelen van een traangoot filler

YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Mehr erfahren

Laad video

Traangoot behandeling

M1 Med Beauty klinieken gebruiken alleen toonaangevende filler producten bij het toedienen van een filler onder de ogen. Onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen zijn BIG-geregistreerd en volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste injectietechnieken en -producten, waardoor ze echte specialisten zijn op het gebied van esthetische behandelingen.

Onze belofte

Al onze cliënten krijgen voor de behandeling een gratis consult, waar gewenste resultaten en behandelverwachtingen worden besproken. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Traangoot filler - voor en na

Onze voor en na foto’s van een traangoot filler tonen het effect van een filler onder de oog aan. Donkere kringen onder ogen, oogzakken en kleinere rimpels kunnen worden verwijderd of geëgaliseerd.

Oogzakken en donkere kringen onder ogen behandelen met een traangoot filler.

Traangoot-zakjes ontwikkelen zich vaak tijdens het verouderingsproces. In de loop van de jaren treedt verzakking van het middengezicht op, waardoor er druk wordt uitgeoefend op het bindweefsel. Wanneer het bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel prominenter en beginnen de wallen onder de ogen te verschijnen. Een traangoot filler kan indirect de conditie van wallen onder de ogen beïnvloeden en deze visueel verminderen. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat het traankanaal wordt opgetild door de geïnjecteerde traangoot filler die het verschil tussen het kanaal en de traanzak compenseert.

Traangoot filler aangebracht door cosmetisch artsen

Om het best mogelijke resultaat te bereiken bij het injecteren van een filler onder het oog, is het belangrijk dat de arts de geïnjecteerde filler zeer nauwkeurig doseert. Bij M1 Med Beauty kun je vertrouwen op de expertise van onze ervaren cosmetisch artsen. Samen met andere esthetische behandelingen zijn onze artsen gespecialiseerd in het behandelen van rimpels en donkere kringen onder ogen. Met behulp van een traangoot behandeling profiteren onze klanten van een meer wakkere en frisse oogcontour, wat bijdraagt ​​aan een verjonging van het gehele gelaat.

Boek vandaag nog een gratis consult bij onze M1-artsen en ontdek meer over onze traangoot behandeling.

Client ervaringen

M1 prijzen voor Traangootbehandeling

 1ml Beloterovanaf € 229   € 199 
 1ml Juvederm
vanaf € 349   € 299
  

Traangoot behandeling  - FAQ & prijzen

Als je een filler behandeling onder de ogen overweegt, lees dan richtlijnen voor esthetische behandelingen.

De ontwikkeling van donkere kringen onder de ogen is te wijten aan een gebrek aan volume dat optreedt bij het ouder worden

Oogzakken ontstaan ​​vaak tijdens het verouderingsproces. Wanneer het bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel prominenter en beginnen de wallen onder de ogen te verschijnen.

Door de nauwkeurige injectie van kleine hoeveelheden hyaluronzuur (filler) kan het verloren volume in het gebied onder de ogen worden vervangen, waardoor zowel zichtbare duisternis als zichtbare traanzakken worden verminderd. Eventueel kan plaatselijke verdoving worden gevraagd.

Het wordt aanbevolen om gedurende een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden aanhouden. Na deze periode lost de filler onschadelijk op.

Traangoot behandeling : vanaf € 179
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant  niet geschikt wordt geacht

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

"Door het behandelen van de traangootjes kan je er snel weer fris en energiek uit zien."
DRS. CAROLIEN TIMMERMAN ​
Dr carolien timmerman
Cosmetic Doctor

Traatgoot behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Traatgoot behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
PrijzenVanaf € 179

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur