Hoge kwaliteitsnormen voor onze klanten

Onze waarden

Kwaliteit

Trainingsacademie door M1 Med Beauty
Traingingssituatie op onze M1 Academie

M1 Med Beauty is een toonaangevende particuliere leverancier zowel plastische chirurgie en esthetische geneeskunde. Met de merken ‘’M1 Med Beauty’’ en ‘’M1 Laser’’ beschikken we over een wereldwijd netwerk van bijna 50 poliklinische gespecialiseerde centra. Jaarlijks voeren meer dan 120 cosmetische artsen en gespecialiseerde plastisch chirurgen zo’n 340.000 medisch-esthetische behandelingen uit.

Traingingssituatie op onze M1 Academie

Onze belofte

Lichte en ruime behandelkamer in onze M1 Med Beauty-kliniek

M1 Med Beauty zet nieuwe behandelingsnormen in voor het voortdurend groeiende veld van plastische chirurgie en esthetische geneeskunde en verandert de manier waarop de wereld medisch esthetische behandelingen benadert door middel van hoogwaardige producten en eerlijke behandelprijzen.

Onze goed opgeleide en ervaren cosmetisch artsen en gespecialiseerde plastische chirurgen heten u van harte welkom in een van onze ultramoderne klinieken. Gevestigd in 7 verschillende landen voor medisch esthetische behandelingen van topkwaliteit.

M1 Academy

M1-Med-Beauty-Ervaring

Nieuwe generatie esthetische geneeskunde en plastische chirurgie

M1 Academy is opgericht in 2016 en is een wereldwijde privé-trainingsacademie voor artsen, gespecialiseerde chirurgen en dermatologen. De M1 Academy training richt zich op de nieuwste behandelmethodes, innovaties en productpresentaties op het gebied van esthetische geneeskunde, plastische chirurgie en laser-dermatologie. Ervaren M1 Academy-artsen beschikken over specialistische kennis, terwijl de cursisten de geleerde kennis ter plaatse implementeren.

Lichte en ruime behandelkamer in onze M1 Med Beauty-kliniek