oorlelcorrectie

Oorlelcorrectie
vanaf € 229

DUUR
15-30 min

FILLER BEHANDELINGEN

OORLELCORRECTIE | M1 MED BEAUTY

Oorlelcorrecties worden de laatste tijd steeds populairder, omdat steeds meer beroemdheden een oorlelcorrectie ondergaan. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder collageen, waardoor onze huid dunner wordt en deze er ouder uitziet. Dit geldt ook voor de oren, aangezien het kraakbeen kan gaan hangen en kreuken naarmate we ouder worden. Dit kan het onder andere moeilijk maken om oorbellen te dragen en je zelfvertrouwen aantasten. Een oorlelcorrectie met filler met hyaluronzuur is de perfecte manier om volume terug te geven aan de oren en de verslapping tegen te gaan. Al onze filler stoffen gebruiken hoogwaardige producten van fabrikanten. Een oorlelcorrectie begint vanaf €229 voor 1 ml, afhankelijk van het gebruikte product.

VOORDELEN VAN EEN OORLELCORRECTIE Minder rimpels

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

ALLES OVER DE OORLELCORRECTIE

In vergelijking met chirurgie is het verbeteren van de oorlel met filler een perfecte optie voor mensen met een slappe of verouderde oorlel.
 
Tijdens het consult met uw M1 arts bespreekt u de juiste vorm voor uw oorlel en de juiste hoeveelheid fillers die hiervoor nodig zijn. Nadat uw behandelplan is vastgesteld, worden de dermale vullers geïnjecteerd door onze BIG-geregistreerde artsen.
 
Het doel van een niet-chirurgische oorlelcorrectie is om de oorlel sterker en harmonieuzer te maken met behulp van hoogwaardig hyaluronzuur. Dit zorgt voor een beter gevulde oorlel met als resultaat een stevigere en mooier ogende oorlel. Hoeveel milliliter nodig is, hangt af van de mate van verslapping van de oorlel.
 
Een oorlelcorrectie wordt uitgevoerd in 15 tot 30 minuten en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot een oorlel operatie is er na deze behandeling geen noemenswaardige uitvaltijd.
 
Om de beste resultaten te garanderen, moeten niet-chirurgische augmentaties worden uitgevoerd door opgeleide cosmetische artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren in esthetische behandelingen.

WELKE FILLER PRODUCTEN WERKEN HET BESTE VOOR EEN OORLELCORRECTIE?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er is een breed scala aan fillers op de markt, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty worden onze filler producten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Helaas worden fillerbehandelingen in Nederland gecategoriseerd als niet-invasief en zijn ze niet gereguleerd. Daarom kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd.
 
Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken worden uitgevoerd door getrainde esthetische artsen die BIG-geregistreerde specialisten in het veld zijn. We zorgen er ook voor dat onze M1-artsen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en informatie door regelmatig trainingen te geven via onze M1 Academy.
 
Hoewel behandelingen met fillers zeer veilig en niet permanent zijn, kunnen ze toch een risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars. We raden u ten zeerste aan om behandelingen te laten uitvoeren door getrainde medische professionals.

Onze belofte...

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

hoeveel kost een oorlelcorrectie?

De kosten van een oorlelcorrectie beginnen vanaf € 229 voor 1 ml. M1 Med Beauty streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de meest betaalbare prijs.

Oorlelcorrectie vanaf €229 

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
 
Bent u geïnteresseerd in een anti-rimpelbehandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES OORLELCORRECTIE?

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen.
 
Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

OORLELCORRECTIE - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.
Wanneer je een oorlelcorrectie ondergaat, kun je er best rekening mee houden dat er na de behandeling enige blauwe plekken of zwelling kunnen optreden. Dit is normaal en zal binnen een paar dagen verdwijnen. Het is het beste om ’s nachts met je hoofd iets omhoog te slapen en de eerste 24-48 uur na de behandeling niet op je zij te slapen, omdat dit de resultaten kan beïnvloeden.
De pijn bij een oorlelcorrectie is vergelijkbaar met het piercen van de oren. We gebruiken fijne naalden of microcannules zodat de procedure zo comfortabel mogelijk is voor onze patiënten. We bieden ook verdovende crème aan voor diegenen die dat extra beetje comfort willen.

Oorlelcorrectie: vanaf € 229, –
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

OORLELCORRECTIE - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.