oorlelcorrectie

Oorlelcorrectie
vanaf € 149

DUUR
15-30 min

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Oorlelcorrectie vanaf € 149, -.

FILLER BEHANDELINGEN

OORLELCORRECTIE | M1 MED BEAUTY

Oorlelcorrecties worden de laatste tijd steeds populairder, omdat steeds meer beroemdheden een oorlelcorrectie ondergaan. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder collageen, waardoor onze huid dunner wordt en deze er ouder uitziet. Dit geldt ook voor de oren, aangezien het kraakbeen kan gaan hangen en kreuken naarmate we ouder worden. Dit kan het onder andere moeilijk maken om oorbellen te dragen en je zelfvertrouwen aantasten. Een oorlelcorrectie met filler met hyaluronzuur is de perfecte manier om volume terug te geven aan de oren en de verslapping tegen te gaan.

VOORDELEN VAN EEN OORLELCORRECTIE Minder rimpels

EXPERTS OP ONS GEBIED

Bij M1 Med Beauty worden alle klanten behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Ze volgen regelmatig bijscholing bij onze M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en procedures van esthetische behandelingen.

ONZE BELOFTE

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Welk effect heeft een oorlelcorrectie?

Oorlelcorrecties zijn de perfecte manier om jeugdige oren terug te krijgen zonder chirurgische ingrepen. Door het gebruik van fillers in de oren worden deze opgevuld en verjongd tot hun oorspronkelijke staat. Dit kan ook gunstig zijn voor mensen die last hebben van uitgerekte oorbelgaatjes. Oorbelgaatjes kunnen mettertijd worden geaccentueerd, waardoor de oren uitgerekt en uitgezakt uitzien. Oorlelcorrecties kunnen ook grote gaatjes zoals deze aanzienlijk verbeteren.

Hoe werkt de behandeling

Tijdens jouw één-op-één consult met een van onze professioneel opgeleide artsen, worden de oren onderzocht en wordt er besproken hoe een oorlelcorrectie met hyaluronzuur in jouw voordeel zal werken. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof in de huid die vocht opneemt en de huid voller maakt. Door dit in de oren te injecteren, kunnen we het verloren volume herstellen en jouw zelfvertrouwen terugbrengen.

M1 PRIJZEN VOOR EEN OORLELCORRECTIE

Er worden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruikt tijdens de behandeling. Aangezien M1 Med Beauty wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken exploiteert, kunnen alle producten tegen groothandelsprijs worden gekocht. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, hebben onze klanten ook profijt van.
Oorlelcorrectie: vanaf € 149, –

OORLELCORRECTIE - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.
Wanneer je een oorlelcorrectie ondergaat, kun je er best rekening mee houden dat er na de behandeling enige blauwe plekken of zwelling kunnen optreden. Dit is normaal en zal binnen een paar dagen verdwijnen. Het is het beste om ’s nachts met je hoofd iets omhoog te slapen en de eerste 24-48 uur na de behandeling niet op je zij te slapen, omdat dit de resultaten kan beïnvloeden.
De pijn bij een oorlelcorrectie is vergelijkbaar met het piercen van de oren. We gebruiken fijne naalden of microcannules zodat de procedure zo comfortabel mogelijk is voor onze patiënten. We bieden ook verdovende crème aan voor diegenen die dat extra beetje comfort willen.
Oorlelcorrectie: vanaf € 149, –
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.
Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

OORLELCORRECTIE - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

OORLELCORRECTIE – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.