Neuslippenplooi

NEUSLIPPENPLOOI
vanaf €249

15-30 min
behandeling

neuslippenplooi filler resultaten / voor & na foto's

Fillers behandelingen

Neuslippenplooi behandeling | M1 Med Beauty

Nasolabiale plooien (ook bekend als lachrimpels of lachrimpels) zijn veel voorkomende lijnen die zich vormen tussen de mondhoeken en de neus als gevolg van volumeverlies en verminderde productie van collageen. Deze plooien kunnen behandeld worden met fillers. Al onze filler stoffen gebruiken hoogwaardige producten van fabrikanten. Nasolabial Fold-fillers beginnen bij €249 voor 1 ml, afhankelijk van het gebruikte product.

Lees meer informatie op onze blog.

Voordelen van een neuslippenplooi filler

Onze M1-artsen adviseren u graag over de behandeling van de neus-lippenplooi tijdens een gratis filler-consult. Verbeter het uiterlijk van fijne lijntjes vandaag in Amsterdam. Rotterdam of Den Haag.

Table of Contents

OVER DE NEUSLIPPENPLOOI BEHANDELING

Onze mond is bijzonder vatbaar voor de ontwikkeling van rimpels, omdat deze talrijke spieren bevat die essentieel zijn voor onze gezichtsuitdrukkingen. Naarmate we ouder worden, zakt onze huid van nature uit en wordt ze minder elastisch omdat de collageenproductie in de wangen vermindert. Hierdoor ontstaan ​​diepe plooien.

Een procedure met fillers is een zeer risicovolle en niet-invasieve optie om verloren volume in de huid te herstellen en rimpels zoals lachrimpels te verwijderen. Tijdens de procedure zullen onze M1-artsen de fillers van gerenommeerde fabrikanten in de wangen injecteren om de lachrimpels glad te maken en te verwijderen. De procedure duurt ongeveer 20 minuten en de effecten kunnen tot 6 maanden aanhouden, na deze periode zal het product oplossen in het lichaam.

Hoewel injecteerbare fillers over het algemeen niet pijnlijk zijn, bevatten onze fillers lidocaïne die het gebied verdooft en helpt bij licht ongemak. Als u zich veel zorgen maakt over pijn, kunnen patiënten er ook voor kiezen om een ​​verdovende crème op de injectieplaatsen aan te brengen om een ​​pijnvrije ervaring te garanderen. Lachlijnen (lijntjes tussen neus en mond) worden vaak behandeld naast andere delen van het gezicht die worden aangetast door volumeverlies, waaronder traantroggen (onder de ogen) en marionetlijnen (gezichtsrimpels uit de mond langs de kin).

Het is belangrijk dat injecteerbare hyaluronzuurvullers precies worden toegediend om de beste resultaten te garanderen. Dit betekent dat fillers moeten worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen.

Bekijk de behandeling in onze video hieronder:

WELKE FILLERS ZIJN HET BESTE VOOR DE NEUSLIPPENPLOOI BEHANDELING?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit…

Er zijn zoveel fillers op de markt, maar niet alle fillers zijn van de beste kwaliteit. M1 Med Beauty gebruikt alleen de beste fillers. Deze filler stoffen zijn CE-gekeurd en gaan lang mee.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Omdat niet-chirurgische filler behandelingen in Nederland als niet-invasief worden beschouwd, zijn ze niet gereguleerd. Hierdoor kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd. Alle injecteerbare behandelingen, inclusief lachrimpels, worden uitgevoerd door onze hoogopgeleide en BIG-geregistreerde artsen, specialisten in hun vakgebied.
 
Onze artsen worden op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken met regelmatige training via onze M1 Academy, zodat u in de beste handen bent. Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een aantal risico’s met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en opgeleide medische professionals.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

HOEVEEL KOST EEN NEUSLIPPENPLOOI BEHANDELING?

M1 Med Beauty streeft ernaar de beste kwaliteit te leveren tegen de meest betaalbare prijzen.

BEHANDELINGPRIJS
Neuslippenplooi:vanaf €249

Overweegt u een behandeling met hyaluronzuur, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.

Indien u interesse heeft in een anti-aging behandeling kunt u hier ons behandeloverzicht voor alle cosmetische injecties en prijzen bekijken.

Nazorg voor een neuslippenplooi behandeling

Nadat onze artsen de lachrimpels met fillers hebben geïnjecteerd, is het gebruikelijk om wat zwelling, roodheid of blauwe plekken rond de behandelingsplaats te ervaren. Deze kleine effecten verdwijnen na een paar dagen. Zwelling kan worden verholpen met een eerste afkoeling.

Om de beste resultaten te garanderen, raden we u aan onze richtlijnen na de procedure te volgen, klik hier.

Client ervaringen

Neuslippenplooi behandeling - FAQ & prijzen

Als je een lipvergroting overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Nasolabiale plooien, gewoonlijk lachrimpels of lachrimpels genoemd, zijn plooien in de huid die zich vormen tussen de zijkant van de neus en de mond. Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van collageen in onze huid en verliest onze huid zijn elasticiteit. Deze lijnen ontstaan door natuurlijke gezichtsbewegingen, zoals wanneer we glimlachen of lachen. Volumeverlies in de wangen draagt ook bij aan de verdieping van de neus-lippenplooien.

Onze huid wordt permanent gestrest door onze gezichtsbewegingen, zoals wanneer we glimlachen, die onvermijdelijk diepere rimpels in het gezicht veroorzaken in combinatie met natuurlijke verslapping van de wangen. Met fillers kan volumeverlies in het gebied worden tegengegaan. Dit werkt om rimpels glad te strijken en de frisse en jeugdige uitstraling van uw huid terug te krijgen.

Het wordt aanbevolen om een ​​week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

Na een gratis consult met een van onze artsen wordt een bepaalde hoeveelheid dermale vuller geïnjecteerd in plooien in het gezicht zoals lachrimpels om lift en volume te creëren. Boek vandaag nog uw consult bij een van onze artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag

In tegenstelling tot plastische chirurgie, kunnen cosmetische ingrepen met dermale vuller het uiterlijk van neus-op-mondplooien in de huid verzachten en verbeteren zonder veel pijn. De meeste fillers bevatten plaatselijke verdoving die bij enig klein ongemak zal helpen.

Diepliggende huidplooien zoals lachrimpels kunnen worden behandeld in onze moderne klinieken, zowel in Amsterdam Rotterdam als Den Haag

Na het gebruik van fillers kan er wat roodheid of blauwe plekken op de huid zijn rond de delen van het gezicht die werden behandeld. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen na 2-3 dagen. De procedure vereist echter geen noemenswaardige hersteltijd.

Fillers bestaan uit een van nature voorkomende stof die hyaluronzuur wordt genoemd. Deze stof zal na verloop van tijd van nature in het lichaam oplossen.

Neus lippenplooi filler: vanaf € 249

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Nasolabiale ploooi - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.