Fronsrimpel behandeling

Fronsrimpel
vanaf € 99

15-30 min behandeling

Anti-rimpelbehandeling met spierverslappers

Fronsrimpel behandeling | M1 Med Beauty

Fronslijnen zijn verticale lijnen tussen je wenkbrauwen en neus. Naarmate we ouder worden, kunnen fronsrimpels dieper worden en zichtbaar blijven, zelfs als we niet fronsen, waardoor het gezicht er streng of boos uitziet. Een snelle en effectieve methode om van deze ongewenste lijntjes af te komen en rimpels te verminderen, is de injectie van spierverslappers in het getroffen gebied. Antirimpelbehandelingen worden uitgevoerd door onze goed opgeleide M1-artsen met behulp van hoogwaardige producten. De prijs van een fronsrimpel behandeling begint vanaf € 99.

Voordelen van een fronsrimpel behandeling:

Bespreek een fronsrimpel behandeling en welk product het beste bij uw schoonheidsdoelen past met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in RotterdamDen Haag of Amsterdam

Fronsrimpels BehandEling - M1 client resultaten

Table of Contents

ALLES OVER DE FRONSRIMPEL BEHANDELING

Fronsrimpels, ook wel glabellaire lijnen genoemd, worden veroorzaakt door de herhaalde beweging van onze gezichtsspieren. Wanneer we fronsen of loensen, zorgt dit ervoor dat de huid tussen onze wenkbrauwen gaat kreuken en ontstaan ​​er lijntjes. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid de elasticiteit die nodig is om terug te veren en deze fijne lijntjes worden permanent. Zoals we weten, kan huidverzorging maar zo ver gaan. Daarom kunnen esthetische procedures van vitaal belang zijn om een ​​jeugdige uitstraling te behouden.
 
Het verminderen van diepe fronslijnen in de huid met spierverslappers is een optie met een zeer laag risico om de vorming van rimpels te voorkomen en bestaande rimpels glad te strijken en een jonger en vriendelijker uiterlijk te krijgen.
 
Onze M1-artsen zullen tijdens uw consult de procedure uitleggen en bepalen of het een geschikte optie voor u is. Na het consult met onze BIG-geregistreerde cosmetisch arts wordt een precieze hoeveelheid spierverslapper in de fronslijn geïnjecteerd. Dit werkt om het gebied te verlammen en te voorkomen dat het samentrekt. Door de samentrekking te stoppen, kan de huid ontspannen en gladder worden. Glabellaire lijnen worden vaak behandeld naast kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels voor een algemeen anti-verouderingseffect.
 
Als je last hebt van migraine, kan het laten injecteren van je fronslijn ook een positieve bijwerking hebben op je gezondheid. Het injecteren van het voorhoofd kan de omvang van migraineaanvallen minimaliseren of zelfs voorkomen. De zeer fijne naald die onze artsen gebruiken om glabellaire lijnen te behandelen, maakt spierverslappers relatief pijnloos. Op verzoek kan een verdovende crème worden aangebracht. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten en de effecten kunnen tot 4 maanden later worden waargenomen.
 
Om de beste resultaten te garanderen, raden we aan dat alle injecties worden uitgevoerd door ervaren cosmetische artsen. Bij M1 Med Beauty Amsterdam, Rotterdam of Den Haag zijn onze artsen specialisten in hun vakgebied, waardoor u in de veiligste handen mogelijk bent.
 

WAT MOET IK WETEN VOORDAT IK EEN AFSPRAAK BOEK VOOR EEN FRONSRIMPEL BEHANDELING?

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken in Nederland worden uitgevoerd door ervaren en BIG-geregistreerde artsen, die specialisten zijn in hun vakgebied. Onze M1-artsen worden regelmatig getraind als onderdeel van onze M1 Academy om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent.
 
Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een groot risico met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle fillerbehandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde medische professionals.

 

Onze belofte...

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

HOEVEEL KOST EEN FRONSRIMPEL BEHANDELING?

De kosten voor het behandelen van de fronsrimpels beginnen vanaf €99. M1 Med Beauty streeft ernaar ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen de beste prijs.

Fronsrimpels vanaf €99.

Er zal overleg plaatsvinden over verschillende opties en cosmetische ingrepen worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Als u anti-aging injectables overweegt, lees dan hier onze richtlijnen. Als u geïnteresseerd bent in filler behandelingen kunt u hier ons overzicht voor alle prijzen bekijken.

NAZORG INSTRUCTIES VAN EEN FRONSRIMPEL BEHANDELING

Na de behandeling  kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken in het behandelde gebied opmerken. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Het wordt aangeraden om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die u hier kunt vinden.

Spierontspanners in de frons zorgt er niet alleen voor dat je u af bent van de fronsrimpel(s), maar het kan door ontspanning van de spier ook helpen hoofdpijn te voorkomen en het stressgevoel te verminderen.”

Dr. Ameena van Heurn

Cosmetisch ARTS

Client ervaringen

Fronsrimpel behandeling - FAQ & prijzen

Als je een anti-rimpelbehandeling overweegt, lees dan richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Fronsrimpels worden gevormd door de samentrekking van het gebied tussen de wenkbrauwen. Wanneer we fronsen, rimpelt de huid samen, waardoor lijnen en rimpels ontstaan. Andere gezichtsbewegingen, zoals loensen, zorgen er ook voor dat de fronsrimpels dieper worden. Op de lange termijn neemt de collageenproductie af en verliest de huid haar natuurlijke gladmakende vermogen en worden de lijntjes permanent.

Het injecteren van een kleine hoeveelheid spierverslappend middel is ook een effectieve manier om te voorkomen dat er voortijdig rimpels ontstaan. Voor meer informatie kun je dit met jouw cosmetische arts bespreken in een gratis consult.

Of het nu in het glabella-gebied of op het voorhoofd is, deze procedures zijn relatief pijnvrij. Als u wilt, kan er een verdovende crème op de huid worden aangebracht om kleine ongemakken te verhelpen.

Binnen 10-14 dagen zou u het volledige resultaat van uw rimpelbehandeling moeten zien.

Als de fronsrimpel al diep in de huid is doorgedrongen, kan deze aanvullend worden geïnjecteerd met een filler. Dit kan echter pas 10-14 dagen na de injectie met spierverslappers plaatsvinden, omdat de spierverslapper eerst volledig moet zijn in gewerkt. Vraag onze ervaren cosmetische artsen om meer informatie.

Binnen 10-14 dagen zul je de volledige resultaten van jouw anti-rimpelbehandeling gaan zien. Na de eerste behandeling kan enige zwelling optreden, die echter binnen enkele uren zal verdwijnen.

Het wordt aanbevolen om 2-3 dagen na jouw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken, sauna’s en lichaamsbeweging te vermijden om jouw resultaten niet te beïnvloeden.

Het effect blijft meestal tussen de 3-4 maanden zichtbaar. Daarna kun je de behandeling opnieuw ondergaan. Het regelmatig injecteren van de fronsrimpel zorgt er ook voor dat het effect langer aanhoudt, hierdoor kun je een permanente vermindering van de rimpels bereiken.

M1 Med Beauty kan helpen om rimpels op het voorhoofd te voorkomen en tegen te werken, naast de ogen (kraaienpootjes) en een aantal andere gezichtszones te verminderen. Voor een volledig overzicht, ga hierheen.

Fronsrimpels: vanaf € 99

Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een cliënt niet geschikt wordt geacht.

Of het nu in het glabella-gebied of op het voorhoofd is, deze procedures zijn relatief pijnvrij. Als u wilt, kan er een verdovende crème op de huid worden aangebracht om kleine ongemakken te verhelpen.

M1 Med Beauty kan helpen om rimpels op het voorhoofd te voorkomen en tegen te werken, naast de ogen (kraaienpootjes) en een aantal andere gezichtszones te verminderen. Voor een volledig overzicht, ga hierheen.

Als de fronsrimpels al diep in de huid is doorgedrongen, kan deze bovendien worden geïnjecteerd met fillers. Dit kan echter pas 10-14 dagen na de injectie met spierverslappers plaatsvinden, omdat de spierverslapper eerst volledig moet werken. Vraag onze ervaren Cosmetisch Artsen om meer informatie.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Fronsrimpel behandling – Snelle info
Duur 15-30 minuten
Verdoving Geen vereist / Lokale verdoving
Pijn Minimum
Herstel Onmiddellijk
Resultaten 3-4 maanden
Prijzen Vanaf € 99

Fronsrimpel behandling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-4 maanden
(kan variëren)

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.

Discussion of various treatment options will take place and a product won’t be administered if a customer isn’t deemed suitable.