Fronsrimpel behandeling

Fronsrimpel
vanaf € 99

15-30 min behandeling

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Fronsrimpel behandeling vanaf € 99.

Anti-rimpelbehandeling met spierverslappers

Fronsrimpel behandeling | M1 Med Beauty

Fronsrimpels zijn verticale lijnen tussen de wenkbrauwen en de neus. Naarmate we ouder worden, kunnen fronsrimpels dieper worden en zichtbaar blijven, zelfs als we niet fronsen, waardoor het gezicht er streng of boos uitziet. Een snelle en effectieve methode om deze ongewenste lijntjes glad te strijken en het ontstaan van rimpels te verminderen, is het injecteren van spierverslappers in dit gebied.

Voordelen van de behandeling van fronslijnen

Fronsrimpels BehandEling - M1 client resultaten

Wat kun je verwachten tijdens een fronsrimpel behandeling?

Anti-rimpelbehandelingen voor fronsrimpels is een optie met een zeer laag risico om de vorming van rimpels te voorkomen of om bestaande rimpels glad te strijken en een jonger en vriendelijker uiterlijk te krijgen. Na het consult met jouw cosmetisch arts wordt een precieze hoeveelheid spierverslapper geïnjecteerd in het gebied van de fronsrimpel, waardoor zichtbare rimpels worden gladgestreken.

De zeer fijne naald die door onze artsen wordt gebruikt, maakt een relatief pijnloze behandeling mogelijk. Op verzoek kan voor de injectie een verdovende crème worden aangebracht. De procedure duurt ongeveer 15 minuten.

Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met een anti-rimpelbehandeling van kraaienpootjes en voorhoofdslijnen.

Hoe lang blijft het resultaat van een anti-rimpelbehandeling?

Het effect van een fronsrimpel behandeling houdt meestal drie tot vier maanden aan. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Regelmatige injecties met een minimum interval van 3 maanden zorgen ervoor dat het effect langer aanhoudt, zodat een blijvende vermindering van de rimpels wordt bereikt.

Spierontspanners in de frons zorgt er niet alleen voor dat je af bent van de fronsrimpel(s), maar het kan door ontspanning van de spier ook helpen hoofdpijn te voorkomen en het stressgevoel te verminderen.”

Cosmetisch ARTS

Client ervaringen

Experts op ons gebied

Bij M1 Med Beauty wordt je alleen behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Al onze cosmetische artsen worden regelmatig bijgeschoold in onze eigen M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, technieken en procedures voor de behandelingen die worden uitgevoerd.

Onze belofte

Alle M1-cliënten krijgen een gratis consult van onze cosmetische artsen. Tijdens het consult worden jouw schoonheidswensen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om het best mogelijke resultaat voor jou te bereiken.

Fronsrimpel behandling - FAQ & prijzen

Als je een anti-rimpelbehandeling overweegt, lees dan richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Het injecteren van een kleine hoeveelheid spierverslappend middel is ook een effectieve manier om te voorkomen dat er voortijdig rimpels ontstaan. Voor meer informatie kun je dit met jouw cosmetische arts bespreken in een gratis consult.

Als de fronsrimpel al diep in de huid is doorgedrongen, kan deze aanvullend worden geïnjecteerd met een filler. Dit kan echter pas 10-14 dagen na de injectie met spierverslappers plaatsvinden, omdat de spierverslapper eerst volledig moet zijn in gewerkt. Vraag onze ervaren cosmetische artsen om meer informatie.

Binnen 10-14 dagen zul je de volledige resultaten van jouw anti-rimpelbehandeling gaan zien. Na de eerste behandeling kan enige zwelling optreden, die echter binnen enkele uren zal verdwijnen.

Het wordt aanbevolen om 2-3 dagen na jouw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken, sauna’s en lichaamsbeweging te vermijden om jouw resultaten niet te beïnvloeden.

Het effect blijft meestal tussen de 3-4 maanden zichtbaar. Daarna kun je de behandeling opnieuw ondergaan. Het regelmatig injecteren van de fronsrimpel zorgt er ook voor dat het effect langer aanhoudt, hierdoor kun je een permanente vermindering van de rimpels bereiken.

Fronsrimpels: vanaf € 99

Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een cliënt niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Fronsrimpel behandling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-4 maanden
(kan variëren)

Fronsrimpel behandling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-4 maanden
PrijzenVanaf € 99

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur