M1 Med Beauty
Rotterdam

Filler en rimpelbehandelingen
uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren cosmetisch artsen

M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam
Parklaan 26
3016 BC Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 010 66 90210
E-mail: rotterdam@m1-beauty.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Locatie

Over M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty heeft haar allereerste kliniek voor esthetische geneeskunde geopend in Rotterdam – een stad en metropool in Zuid-Holland. Met meer dan een half miljoen inwoners is het één van de grootste steden van Nederland. M1 Med Beauty Rotterdam, gelegen aan de Parklaan 26, verwelkomt jou in onze ultramoderne kliniek met ervaren en door M1 Akademie opgeleide cosmetische artsen en ons vriendelijke receptieteam.

M1: Onze missie – jouw schoonheid

Voor elke behandeling krijg je een uitgebreid consult van onze artsen. Jouw gewenste schoonheidsdoelen worden besproken en het best mogelijke behandelplan wordt op maat voor je opgesteld. Wij zorgen ervoor dat je bekend bent met de behandeling zodat je je veilig en gerustgesteld kunt voelen.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Alle behandelingen worden uitgevoerd door cosmetische artsen

Bij M1 Med Beauty voeren ervaren artsen een breed scala aan esthetische geneeskunde uit. Minimaal invasieve behandelingen omvatten filler injecties en antirimpelbehandelingen met spierverslappers. Ons doel is om de beste schoonheidsresultaten voor onze cliënten te bereiken. Klik hier en bekijk onze geweldige voor en na foto’s.

Onze topbehandelingen voor fillers zijn: lip fillers, wang fillers en kaaklijn fillers. Maar ook niet-chirurgische neuscorrecties en kincorrecties worden steeds populairder.

M1 Med Beauty biedt ook een verscheidenheid aan antirimpelbehandelingen aan om rimpels (voorhoofdrimpels, fronslijnen of kraaienpootjes) glad te strijken en de huid te verjongen. Spierverslapper kan echter meer doen! Wist je dat ze ook worden gebruikt om de kaaklijn af te slanken, overmatig zweten te behandelen en de symptomen van migraine kunnen helpen verminderen? Vraag onze artsen om meer informatie.

Boek een gratis consult en begin vandaag nog aan jouw M1-beautyreis.

“Werken op de locatie van M1 in Rotterdam is fantastisch, het is een heel moderne kliniek in een prachtig oud pand met hoge ramen, omgeven door het Park en de mooie Maas. Nog belangrijker is dat we een gezellig team hebben met goede samenwerking en veel kennis. Samen proberen we alle patiënten een zo prettig mogelijke ervaring aan te bieden.”
Dr Nastja Hendriks
Dr Nastja Hendriks
Cosmetisch Arts

Onze kliniek

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden