M1 Med Beauty
Rotterdam

Filler en rimpelbehandelingen
uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren cosmetisch artsen

M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam
Parklaan 26
3016 BC Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 010 66 90210
E-mail: rotterdam@m1-beauty.nl

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur
Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Schoonheidsbehandelingen bij M1 Rotterdam

Bij M1 Med Beauty Rotterdam aan de Parklaan 26 wordt je uitsluitend geadviseerd en behandeld door hooggekwalificeerde en ervaren artsen. Wij zijn jouw experts als het gaat om esthetische schoonheidsbehandelingen en anti-aging behandelingen met hyaluronzuur en spierontspanners. Bij M1 Med Beauty ligt de nadruk altijd op een individuele behandeling met kwaliteitsproducten, welke wij onze klanten aanbieden tegen eerlijke prijzen.

IN WELKE ESTHETISCHE BEHANDELING BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

INJECTIE MET HYALURONZUUR
INJECTIE MET SPIERVERSLAPPER

De meest populaire schoonheidsbehandelingen

De meest populaire hyaluronzuur behandelingen bij M1 Med Beauty Rotterdam zijn lipinjecties, kincorrecties en kringen onder de ogen. Wat betreft de behandelingen met spierverslappers, staan het gladstrijken van fronsrimpels, kraaienpootjes en de behandeling van voorhoofdsrimpels hoog op de lijst. De behandeling van zweetklieren tegen hevig zweten is ook zeer populair – zowel bij onze mannelijke als vrouwelijke cliënten.

Wat onze M1-cliënten zeggen

Uitvoerig consult met onze M1 artsen

Omdat onze gekwalificeerde M1 artsen in Rotterdam dagelijks talrijke esthetische injecties uitvoeren, zijn zij vertrouwd met de verschillende wensen van hun cliënten. Hierdoor, en door hun jarenlange ervaring, zijn zij in staat om individuele behandelingsplannen te creëren die zijn afgestemd op de schoonheidsdoelstellingen van elk van hun cliënten.

Voorafgaand aan elke injectable behandeling met hyaluronzuur of spierverslapper vindt altijd een uitvoerig consult plaats. Dit is natuurlijk gratis voor al onze M1 Med Beauty cliënten. Ook als je na het consult afziet van de geplande behandeling, zijn er voor jou geen kosten aan verbonden.

Of je nu geïnteresseerd bent in een schoonheids- of anti-rimpelbehandeling, maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze vriendelijke medewerkers van M1 Med Beauty aan de Parklaan heten je van harte welkom!

Medische voordelen van injecties

Sommige injecties kunnen naast het schoonheidsaspect ook medische voordelen opleveren. Zo kan onder meer een neuscorrectie zonder operatie worden gerealiseerd, waarbij door middel van injecties met hyaluronzuur op bepaalde plaatsen van de neus indrukwekkende resultaten kunnen worden bereikt. Op deze manier hoef je geen chirurgische risico’s te nemen.

Knars je met je tanden? Dan kan een injectie met een spierverslapper helpen. Bovendien melden klanten dat spierverslappers hun migraine hebben kunnen verlichten. Praat hierover met onze gekwalificeerde M1-artsen op het gebied van esthetische geneeskunde. Zij zullen je graag meer uitleg geven hierover of over de door jou gewenste specifieke behandeling met hyaluronzuur of spierverslapper.

Hoe vind je M1 Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam is een van de twee M1 Med Beauty vestigingen in Nederland. Ons gespecialiseerde centrum is zeer centraal gelegen en heeft een prachtig uitzicht op de Euromast. Het ligt op slechts een steenworp afstand van Tramhaltes Westplein en Kievitslaan. Je vindt onze moderne praktijkruimte op de eerste verdieping aan de Parklaan 26, waar ons competente M1-team uit Rotterdam zich verheugt op jouw bezoek!

Andere M1 Med Beauty centra's in Nederland

Naast ons M1-specialistencentrum in Rotterdam is er nog een M1 Med Beauty-specialistencentrum voor hyaluronzuur- en spierverslapperinjecties in Nederland. Je bent van harte welkom om ons te bezoeken in Amsterdam (Minervalaan 15HS).

Indien je geïnteresseerd bent in een cosmetische ingreep, zal ons M1 Med Beauty team in Nederland je graag helpen. Hier wordt je door onze gekwalificeerde specialisten uitvoerig en vrijblijvend geadviseerd over de door jou gewenste ingreep. Of het nu gaat om lip fillers, skinbooster of een fronsrimpel behandeling – in onze ultramoderne M1 Med Beauty kliniek krijg je de best mogelijke zorg vanaf de voorbereiding en uitvoering van de ingreep tot en met de nazorg. Wij informeren je graag over ons complete aanbod van diensten op het gebied van cosmetische behandelingen.

M1 Rotterdam

Telefoon: 010 66 90 21 0

rotterdam@m1-beauty.nl

M1 Med Beauty Rotterdam
Parklaan 26
3016BC Rotterdam

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur
Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

M1 ROTTERDAM OPENBAAR VERVOER VERBINDINGEN

Metro: E/D – Leuvehaven
Tram: 7 Westplein, 8 Kievitslaan, 20 Leuvehaven

Onze kliniek