M1 Med Beauty Rotterdam

M1 Med Beauty Rotterdam
Parklaan 26
3016 BC Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 010 66 90210
E-mail: rotterdam@m1-beauty.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

LOCATIE

M1 Med Beauty Rotterdam – Rotterdam is misschien wel een van de meest veelzijdige steden van Nederland. Natuurlijk staat de stad vooral bekend om de grootste haven van Europa, daarnaast is het misschien wel de enige stad van het land met een indrukwekkende skyline. Vandaar ook de bijnaam Manhattan aan de Maas. Maar naast de ruige haven en hoge gebouwen heeft deze stad nog veel meer te bieden. Rotterdam is upcoming. Met indrukwekkende architectuur, hippe eettentjes, moderne musea en vele winkels hoef je je in deze stad nooit te vervelen. 

Met het openbaar vervoer is onze kliniek in hartje Rotterdam eenvoudig te bereiken. Neem bijvoorbeeld tram 7 van Centraal Station naar Rotterdam Westplein. Vanaf hier loop je in 5 minuten naar M1 Med Beauty Rotterdam. Onze kliniek ligt op 5 minuten lopen van de Erasmusbrug, dus kom je met de auto dan sta je vanaf de A16 ook zo bij ons voor de deur.

GESPECIALISEERDE ARTSEN

Voor welke behandeling je ook komt; onze arts in Rotterdam is gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen die wij aanbieden. Na een intensieve training aan onze M1 Academie en het behalen van de juiste certificaten, is arts Drs. N. Hendriks nu werkzaam bij onze kliniek in Rotterdam. 

“Werken op de locatie van M1 in Rotterdam is fantastisch, het is een heel moderne kliniek in een prachtig oud pand met hoge ramen, omgeven door het Park en de mooie Maas. Nog belangrijker is dat we een gezellig team hebben met goede samenwerking en veel kennis. Samen proberen we alle patiënten een zo prettig mogelijke ervaring aan te bieden.”
Dr Nastja Hendriks
Cosmetisch Arts

KLINIEK

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden