BEHANDELING tegen HYPERHIDROSis

Overmatig zweten behandeling

Spierontspannersvanaf € 449   € 399 

Terwijl een normale zweetproductie natuurlijk en zelfs gezond is, kan overmatig zweten een last zijn. Of het nu in het dagelijks leven of op het werk is; als het toegenomen zweten onder de armen en handen plaatsvindt, voel je je vaak niet comfortabel of fris. 

Een behandeling van de zweetklieren met spierverslappende injecties is zeer effectief tegen hyperhidrosis. Focale hyperhidrosis komt het meeste voor en beperkt zich tot de oksels, handen en voetzolen. Velen associëren de gevolgen van overmatig zweten vaak met een groot gevoel van schaamte. In tegenstelling tot mensen die het zweten al kunnen verminderen door het gebruik van een deodorant, kunnen mensen met hyperhidrosis dit niet. In deze gevallen kan een injectie met een spierverslappend middel helpen tegen overmatig zweten.

Maak nu een afspraak bij onze kliniek in Amsterdam of Rotterdam.

BEHANDELING VAN DE ZWEETKLIEREN – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Het injecteren van de zweetklieren met een spierverslappend middel is een zeer effectieve methode om overmatig zweten tegen te gaan. De injecties blokkeren de zenuwimpulsen in de zweetklieren, waardoor de klieren geen zweet meer kunnen produceren. Het effect duurt meestal tussen de 4 en 6 maanden. Als het effect afneemt, kun je de behandeling weer herhalen.

De behandeling van de zweetklieren met een spierontspanner wordt door de meeste cliënten goed verdragen. Als er na de behandeling van de zweetklieren mogelijke bijwerkingen optreden (zoals roodheid, blauwe plekken, lichte gevoelloosheid in de vingers) zullen deze na korte tijd vanzelf weer verdwijnen. 

Na de behandeling dien je het behandelde gebied een paar uur gekoeld te houden. Indien nodig kun je een lichte pijnstiller innemen. Het dagelijkse leven wordt nauwelijks beïnvloed door de behandeling. Wel is het goed om sportactiviteiten en de sauna enkele dagen te vermijden.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.