Overmatig zweten

overmatig zweten
vanaf € 459

DUUR
15-30 min

BEHANDELING TEGEN HYPERHIDROSIS

OVERMATIG ZWETEN | M1 MED BEAUTY

Zweten is normaal – vooral bij warmte, bewegen, en sporten, spanning en emoties. Echter,  sommige mensen zweten veel meer dan andere. Dit heet: Hyperhidrosis en is de medische term voor overmatig zweten dat bij mannen en vrouwen in gelijke mate kan voorkomen.

Veel of overmatig zweten kan hinderlijk zijn in het dagelijks leven in verband met de zweet-plekken en de geur. Het komt voor bij 3 op de 100 Nederlanders en kan een ernstige last worden als het dagelijks leven erdoor wordt beïnvloed.

Bij overmatig zweten produceren de zweetkliertjes in uw huid meer zweet dan nodig is om het lichaam te beschermen tegen oververhitting. U kunt ook last krijgen van plotselinge hevige zweetaanvallen.  Overmatig zweten kan onder andere veroorzaakt worden door zenuwen of de overgang en komt vaak voor in oksels, handen, voeten of gezicht. Deze aandoening kan door onze M1-artsen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden behandeld met injecties met spierverslappers. De behandeling tegen overmatig zweten begint vanaf €459.

Voordelen van hyperhidrosis behandeling

Onze cosmetisch artsen beantwoorden graag al uw vragen over anti-zweet injecties tijdens een gratis consult. Word vandaag nog zweetvrij in Amsterdam , Den Haag of Rotterdam.

Overmatig zweten behandeling

Over hyperhidrosis injecties

Overmatig zweten, of hyperhidrosis, is een medische aandoening waar veel mensen last van hebben en waardoor ze meer dan de normale hoeveelheid zweten in een poging om de lichaamstemperatuur te reguleren. Deze aandoening komt op verschillende plaatsen in het lichaam voor, meestal in de oksels. Ook het gezicht, de handen en de voeten hebben ermee te maken.

Overactief zweten is niet levensbedreigend, maar kan wel gênant zijn voor de getroffenen en huidaandoeningen als eczeem en tinea verergeren. Veel voorkomende oorzaken van extreem zweten zijn stress, menopauze, bijwerkingen van medicijnen en veranderingen in de lichaamstemperatuur. Andere oorzaken zijn aandoeningen zoals zwaarlijvigheid en diabetes.

Overmatig zweten van handen, gezicht, voeten en oksels kan worden behandeld met gerichte injecties met spierverslappers. Na een consult met onze M1-artsen worden de te behandelen gebieden geïnjecteerd met spierverslappers, die de zweetklieren blokkeren zodat ze niet meer kunnen worden bereikt door zenuwimpulsen. Hierdoor worden de zweetklieren in een meer ontspannen toestand gebracht en is zweet aan het huidoppervlak niet meer zichtbaar of voelbaar.

Een anti-zweetbehandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten. De resultaten kunnen tot 6 maanden aanhouden. Alle artsen van M1 Med Beauty zijn BIG-geregistreerde specialisten op hun vakgebied, zodat u zeker weet dat u in de beste handen bent.

WAT TE OVERWEGEN VÓÓR ANTI-ZWEET INJECTIES?

Niet alle behandelaars hebben dezelfde kwalificaties en ervaring…

Bij M1 Med Beauty gebruiken we producten van gerenommeerde fabrikanten. Al onze cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze hoogopgeleide artsen die BIG-geregistreerd zijn en specialist in hun vakgebied. M1 Med Beauty houdt onze artsen op de hoogte van nieuwe technieken met onze eigen M1 Esthetische Akademie.

Anti-zweetbehandelingen zijn doorgaans zeer veilig, maar kunnen toch risico’s hebben, zeker wanneer het wordt uitgevoerd door ongetrainde behandelaars.

Onze belofte

Wij willen ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van al uw mogelijkheden voor een behandeling. M1 Med Beauty biedt zowel in Amsterdam, Den Haag als in Rotterdam een gratis consult aan bij onze M1-artsen, zodat u de kans krijgt om uw schoonheidsdoelen en wensen te bespreken.

HOEVEEL KOST DE ANTI-ZWEET PROCEDURE?

M1 Med Beauty voert de behandeling van overmatig zweten uit met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Stop vandaag nog met overmatig transpireren in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Anti-zweten behandelingvanaf € 459 

Overleg over de verschillende opties zal plaatsvinden en procedures zullen niet worden uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Zorg ervoor dat u onze behandelrichtlijnen leest voor alle anti-ageing injecties.

Als u geïnteresseerd bent in dermal filler of anti-ageing behandelingen, kunt u ons overzicht voor alle behandelingsprijzen hier bekijken.

Client ervaringen

BEHANDELING VAN DE ZWEETKLIEREN – FAQ & prijzen

Zweet is een probleem voor mensen over de hele wereld. Voor de meesten van ons is antitranspiratiemiddel voldoende om zweterige oksels aan te pakken. Voor sommigen kan antitranspiratie echter niet helpen.

Hyperhidrosis is een medische aandoening die overmatig zweten veroorzaakt. Dit zweten ontstaat wanneer de zweetklieren zich niet afsluiten. Het komt het meest voor in lichaamsdelen waar veel eccriene zweetklieren zitten, zoals het gezicht, de voeten, de handen en de oksels. Hevig zweten kan behoorlijk gênant zijn en kan de betrokkenen zelfbewust maken.

Overmatig zweten kan door een aantal factoren worden veroorzaakt, waaronder medische, omgevings- en zelfs emotionele. Het kan veroorzaakt worden door stress en een onregelmatige lichaamstemperatuur, maar ook door bepaalde gezondheidsproblemen zoals diabetes, menopauze, obesitas en angst. Het kan ook een bijwerking zijn van sommige medicijnen.

Na de behandeling dien je het behandelde gebied een paar uur gekoeld te houden. Indien nodig kun je een lichte pijnstiller innemen. Het dagelijkse leven wordt nauwelijks beïnvloed door de behandeling. Wel is het goed om sportactiviteiten en de sauna enkele dagen te vermijden.

Hyperhidrosis kan worden behandeld met spierverslappende injecties. De spierverslappers worden geïnjecteerd in de gebieden waar transpiratie veel voorkomt, zoals de oksels. Deze injecties werken om de zweetklieren te blokkeren, waardoor ze de zenuwen niet meer kunnen bereiken.

Na de behandeling voor overmatig zweten kunt u last hebben van enige zwelling en roodheid in het gebied dat is geïnjecteerd, zoals de oksels of handen.

Injecties om extreem zweten te voorkomen kunnen in al onze klinieken worden uitgevoerd. Boek vandaag nog in Amsterdam of Rotterdam.

Overmatig-zweten behandeling vanaf € 459

De verschillende behandelingsmogelijkheden worden besproken en er wordt geen product toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Overmatig zweten behandeling - Snelle info

VERDOVING

Niet nodig/Lokale Verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

Tot 6 maanden (kan variëren)

Overmatig zweten behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingNiet nodig / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
ResultatenTot 6 maanden (kan variëren)
Prijzenvanaf € 459

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.