Kaaklijn behandeling

Kaaklijn fillers
vanaf € 249

Duur
20 min

voor & NA FOTO's

Dermal fillers

Kaaklijn fillers | M1 Med Beauty

De kaaklijn geeft definitie en contour aan het gezicht en wordt als bijzonder aantrekkelijk ervaren wanneer het duidelijk is gedefinieerd. Helaas is niet iedereen gezegend met een kenmerkende kaaklijn. Een kaaklijn definitie kan echter worden hersteld of bereikt met een kaaklijn filler behandeling.

Bij M1 Med Beauty voeren alleen gekwalificeerde artsen kaak filler behandelingen uit. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten zorgen wij voor het beste resultaat voor onze klanten. Kaak filler behandeling begint vanaf € 249. 

Voordelen van kaaklijn fillers

Boek een gratis consult in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag om erachter te komen welk product het beste bij uw beautydoelen past.

ALLES OVER DE KAAKLIJN BEHANDELING

Een sterke, krachtige kaaklijn geeft je een jeugdige, gebeeldhouwde uitstraling. Naarmate we ouder worden, kan onze kaaklijn echter definitie en volume verliezen, wat resulteert in losse kaken en een zwakkere gezichtsdefinitie.

Verschillende factoren kunnen ertoe bijdragen dat de kaak zijn definitie verliest. Interne factoren, zoals vetverlies en overbelaste spieren, kunnen het uiterlijk van uw kaaklijn beïnvloeden. Externe factoren zoals uitdroging, UV-blootstelling, roken of overmatig alcoholgebruik kunnen ook bijdragen.

Een kaakbehandeling met filler kan de verloren definitie herstellen en eventuele problemen in uw profiel helpen oplossen. Na uw M1-consultatie wordt er door een van onze M1-artsen precies tussen het kaakbot en de opperhuid een bepaalde hoeveelheid stevige dermale vuller ingespoten.

Een kaaklijn behandeling is erg populair bij mannen en vrouwen die verlangen naar een gedefinieerde kaaklijncontour. Voor een uitgebalanceerde gezichtsverhouding wordt onze kaaklijn filler behandeling vaak gecombineerd met een kincorrectie. Het resultaat van een kaaklijn filler is meestal tussen de 4 en 6 maanden.

Voor meer informatie op onze blog.

Bekijk hieronder een video van de kaaklijn filler behandeling:

Wat voor soort fillers zijn het beste voor kaaklijn fillers?

Hebben alle fillers dezelfde kwaliteit?

Doorda de markt voor esthetische schoonheid groter wordt, komen er steeds meer fillers beschikbaar. Ze zijn echter niet allemaal van hetzelfde kwaliteitsniveau. De filler stoffen die we bij M1 Med Beauty gebruiken, behoren tot de beste producten die verkrijgbaar zijn bij enkele van ’s werelds beste fabrikanten.

Wie mag fillers toedienen aan de patiënten?

Helaas kunnen schoonheidsbehandelingen door iedereen in Nederland worden uitgevoerd, omdat ze als niet-invasief worden beschouwd en daarom niet gereguleerd zijn.

In onze M1 Med Beauty-klinieken worden alle injectables toegediend door hooggekwalificeerde cosmetisch artsen die BIG-geregistreerde specialisten zijn in hun vakgebied, opgeleid om prachtige, natuurlijk ogende resultaten te leveren. Onze artsen worden ook regelmatig bijgeschoold als onderdeel van onze M1 Academy om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken in de esthetische geneeskunde. Huid fillers, die doorgaans zeer veilig zijn, kunnen risico’s opleveren wanneer ze worden uitgevoerd door ongekwalificeerde beoefenaars. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u in de veiligste handen bent. We raden u aan om u te laten behandelen door artsen die ervaring hebben met het uitvoeren van schoonheidsinjecties.

Onze belofte

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

Wat kost een kaaklijn filler behandeling?

Door ons grote aantal cosmetische behandelingen wereldwijd zijn wij in staat alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs in te kopen. De prijsvoordelen waar M1 van profiteert, worden direct doorgegeven aan onze clienten en stellen ons in staat om kwalitatiet hoogwaardige behandelingen aan te bieden tegen onverslaanbare prijzen.

Kaaklijn fillers vanaf € 249.

Overleg over verschillende behandelmogelijkheden vindt plaats en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Als u een van onze behandelingen overweegt, lees dan zeker onze behandelrichtlijnen.

Kaaklijn fillers nazorg instructies

Wat te verwachten na een cosmetische injectie met dermale vullers? Blauwe plekken, zwellingen en roodheid rond het behandelde gebied zijn veel voorkomende bijwerkingen van schoonheidsbehandelingen. Deze kleine klachten zouden binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Het is belangrijk om gedurende ten minste een week na uw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

KLANT RECENSIES

Mariah Shannon
Lees verder
"Had such a great experience at M1 beauty! I loved my doctor Mai Linh, she paid great attention to detail. The M1 team is sweet and welcoming. Will continue coming to M1 for all my beauty needs!! ✨"

“Door fillers in de kaaklijn te plaatsen kunt u de verhoudingen in uw gezicht verbeteren”

Dr. Mai Linh Pham

Dr Mai Linh PHAM - Cosmetisch ARTS

Kaaklijn fillers - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na een beoordeling bij onze cosmetisch arts worden de injectiepunten langs de kaaklijn in kaart gebracht om deze in gewenste vorm te krijgen.

Een dikkere filler wordt vervolgens ingespoten en door de arts op zijn plaats gemasseerd. Hoewel je de effecten onmiddellijk zult zien, is het volledige effect pas na 1-2 weken zichtbaar, nadat de filler zich in jouw lichaam heeft gevestigd.

Na de behandeling kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine kneuzingen opmerken in het kaaklijn gebied; dit vervaagt na 2-3 dagen.

Het wordt aanbevolen om een ​​week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6 maanden aanhouden. Na deze periode lost het hyaluronzuur onschadelijk op.

ProductPrice
Kaaklijnvanaf € 249

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Huid filler injecties zijn meestal niet pijnlijk. Al onze filler-producten bevatten een plaatselijke verdoving die werkt om elk klein ongemak dat u voelt onder controle te houden. Daarnaast hebben we verdovende crème beschikbaar voor nerveuze patiënten.

Onze patiënten zullen vaak hun kin naast de kaak laten behandelen. Daarnaast zijn enkele van onze meest populaire behandelingen lipvuller, kinsculptuur en jukbeenvergroting. Ze kunnen ook worden gebruikt om diepe lijnen zoals neus-lippenplooien en traanholtes (het gebied onder de ogen) glad te strijken.

Tijdens uw gratis consult kunt u meer te weten komen over kaakvergroting en al onze fillerbehandelingen. Boek vandaag uw consultatie in Amsterdam Rotterdam of Den Haag.

Het resultaat van fillers kunnen tot 6 maanden na het uitvoeren van de behandeling worden waargenomen. Hierna zal het hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof, veilig oplossen.

Kaaklijn filler:

vanaf  € 249

Er zullen verschillende behandelmogelijkheden worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van al onze behandelingen en prijzen.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Kaaklijn fillers - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Kaaklijn fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
Prijzen1ml € 249

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.