Injectieplaatsen spierontspanners

RIMPELBEHANDELING MET SPIERONTSPANNERS

De veroudering van de huid is een natuurlijk proces, waarvan de eerste sporen vooral op het gezicht te zien zijn. Toch werken we er hard aan om ze te vermijden. De meest voorkomende rimpels zijn de voorhoofdsrimpelsfronsrimpels en kraaienpootjesDeze rimpels ontstaan door onze gezichtsmimiek, daardoor noemen we ze ook wel mimische rimpels. Maar hoe kan een rimpelbehandeling met spierontspanners nu eigenlijk rimpels verminderen?

Mimische rimpels onstaan door het samenspannen van bepaalde spieren. Denk hier bijvoorbeeld aan de rimpels die onstaan als je fronst. Het spierverslappende middel blokkeert de zenuwimpulsen. Hierdoor kunnen die spieren niet meer samentrekken, waardoor rimpels zich niet meer kunnen vormen. 

BEHANDELING MET SPIERONTSPANNERS – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Een behandeling met een spierontspannend middel is al jaren een effectieve oplossing tegen rimpels. Het is een bacterieel eiwit dat gedurende een bepaalde periode verlamming van de behandelde spieren veroorzaakt. Hierdoor verminderen of verdwijnen bestaande rimpels volledig en kunnen nieuwe mimische rimpels zich niet meer vormen.

Klassieke toepassingsgebieden voor een rimpelbehandeling met spierontspanners bevinden zich voornamelijk in het bovenste derde deel van het gezicht. Ook is het spierverslappend middel zeer effectief tegen overmatige transpiratie onder de oksels, de behandeling van migraine of tandenknarsen.

Onze hooggekwalificeerde artsen geven je eerst een gedetailleerde uitleg over de verschillende stoffen, de te behandelen gebieden en de risico’s. De betrefende arts zal vervolgens het spierverslappend middel nauwkeurig injecteren. Voor de behandeling worden zeer dunne naalden gebruikt zodat de behandeling vrijwel pijnloos is.

Let er na de behandeling op dat je de eerste vier tot vijf uur na de injectie niet gaat liggen. In de meeste gevallen is het resultaat van de behandeling na ongeveer twee tot drie dagen volledig zichtbaar. Het eindresultaat wordt bereikt na ongeveer één tot twee weken en blijft meestal vier tot zes maanden zichtbaar.

Om te voorkomen dat de spierontspanner zich verspreid raden wij aan om de volgende activiteiten voor een paar dagen te vermijden: sauna, zonnebank en sporten. Hierdoor bereik je het beste resultaat!

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.