Kaaklijn behandeling

Kaaklijn fillers
from € 99

Duur
15-30 min

Dermal fillers

Kaaklijn fillers | M1 Med Beauty

Bij M1 Med Beauty voeren alleen gekwalificeerde artsen filler behandelingen uit. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten zorgen wij voor het beste resultaat voor onze clienten. Kaaklijn fillers voor gedefinieerde kaaklijnen vanaf € 99.

De kaaklijn geeft definitie en contour aan het gezicht en wordt als bijzonder aantrekkelijk ervaren wanneer deze duidelijk is gedefinieerd. Helaas is niet iedereen gezegend met een kenmerkende kaaklijn. Een kaaklijndefinitie kan echter worden teruggekregen of bereikt met een kaaklijn filler behandeling.

Voordelen van kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers Resultaten / voor & NA FOTO's

Kaaklijn fillers voor een gecontourd gezicht

Een behandeling met kaaklijn fillers is een optie voor het creëren van de kaaklijncontour en heeft een zeer laag risico. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten en de effecten kunnen tot 6 maanden aanhouden. Bij een minimaal invasieve behandeling wordt hoogwaardig hyaluronzuur precies tussen het kaakbot en de epidermis geïnjecteerd. De naald die voor deze procedure wordt gebruikt, is erg fijn, waardoor een zeer pijnarme injectie van hyaluronzuur in de kaak mogelijk is. Eventuele deuken in de kaaklijnen worden opgevuld en er kan een meer gedefinieerd profiel worden gecreëerd.

Nadat de kaaklijn filler is geïnjecteerd, kan de arts het gebied masseren om ervoor te zorgen dat de filler op de juiste positie zit en gelijkmatig wordt verdeeld. Je krijgt vervolgens nazorg instructies mee om het best mogelijke resultaat te bereiken.

De fillers die voor de kaaklijnen worden gebruikt, zijn een relatief stevig hyaluronzuur die de kaakdefinitie onmiddellijk verhoogt. Deze cosmetische behandeling is erg populair bij mannen en vrouwen en wordt vaak gecombineerd met een kincorrectie.

Nazorg van een kaaklijn filler behandeling

Na een behandeling aan de kaaklijnen kunnen lichte zwellingen of kleine kneuzingen optreden. Deze vervagen echter meestal na een paar dagen. Het wordt aanbevolen om gedurende een  week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

De resultaten  van een kaaklijn filler behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6 maanden aanhouden. Na deze periode lost het hyaluronzuur op natuurlijke wijze op.

Client ervaringen

M1 prijzen voor kaaklijn fillers

Door ons grote aantal cosmetische behandelingen wereldwijd zijn wij in staat alle toegepaste kwaliteitsproducten tegen groothandelsprijs in te kopen. De prijsvoordelen waar M1 van profiteert, worden direct doorgegeven aan onze clienten en stellen ons in staat om kwalitatief hoogwaardige behandelingen aan te bieden tegen onverslaanbare prijzen.

Kaaklijn fillers vanaf € 99

 1ml Yvoirevanaf € 149   € 99
 1ml Restylanevanaf € 279   € 179
 1ml Juvedermvanaf € 299   € 249

Wie we zijn

In onze M1 Med Beauty-klinieken gebruiken wij toonaangevende filler producten van gerenommeerde fabrikanten. Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn en specialisten in hun vakgebied. Bovendien heeft M1 Med Beauty zijn eigen M1 Aesthetic Academy, waar al onze artsen regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste procedures. 

Onze belofte

Onze cliënten krijgen voor hun behandeling een gratis consult van onze artsen. Zelfs als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Samen met onze artsen wordt een passend behandelplan opgesteld om de door onze cliënten gewenste resultaten te bereiken.

“Door fillers te plaatsen in de kaaklijn kan je de verhoudingen in je gezicht verbeteren”

Dr carolien timmerman

Cosmetisch ARTS

Kaaklijn fillers - FAQ & prijzen

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Na een beoordeling bij onze cosmetisch arts worden de injectiepunten langs de kaaklijn in kaart gebracht om deze in gewenste vorm te krijgen.

Een dikkere filler wordt vervolgens ingespoten en door de arts op zijn plaats gemasseerd. Hoewel je de effecten onmiddellijk zult zien, is het volledige effect pas na 1-2 weken zichtbaar, nadat de filler zich in jouw lichaam heeft gevestigd.

Na de behandeling kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine kneuzingen opmerken in het kaaklijn gebied; dit vervaagt na 2-3 dagen.

Het wordt aanbevolen om een ​​week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

De resultaten van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans tot 6 maanden aanhouden. Na deze periode lost het hyaluronzuur onschadelijk op.

ProductPrice
Kaaklijnvanaf € 99

Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product wordt niet toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Kaaklijn fillers - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

Kaaklijn fillers – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden
Prijzen1ml € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.