Gummy Smile

Gummy smile
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

Gummy Smile

Gummy smile behandeling | M1 Med Beauty

Glimlachen is een van de meest voorkomende gezichtsuitdrukkingen. Daarom kan het voor velen een bron van grote onzekerheid zijn. Gummy smile, of overmatig tandvlees tonen, is wanneer de bovenlip is getrokken hoger dan normaal en overmatig tandvlees is te zien boven de tand wanneer een persoon lacht. Voor de getroffenen kan dit zowel esthetisch onplezierig als fysiek ongemakkelijk zijn. Overmatig tandvlees wanneer u lacht kan gemakkelijk worden behandeld met anti-rimpel injecties in onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De kosten van een Gummy smile behandeling beginnen vanaf €99.

Voordelen van EEN GUMMY SMILE BEHANDELING

Heeft u het gevoel dat u een overmatige hoeveelheid tandvlees laat zien als u lacht? Voel u zelfverzekerder als u lacht door een gratis consult in te plannen bij een van onze M1-artsen.
Table of Contents

GUMMY SMILE - M1 client resultaten

OVER DE GUMMY SMILE BEHANDELING

Voor de meesten van ons is glimlachen een van de meest voorkomende bewegingen die ons gezicht maakt. Velen van ons kunnen zich echter onzeker voelen als we niet tevreden zijn met hoe we eruit zien als we glimlachen.

Degenen die last hebben van overmatig tandvlees kunnen zich erg ongemakkelijk voelen bij hun glimlach. Gummy smile is wanneer iemands glimlach meer tandvlees laat zien dan normaal. Dit wordt meestal veroorzaakt door een hyperactieve spier die ervoor zorgt dat de bovenlip de lip hoger trekt dan normaal of kan komen doordat u meer tandvleesweefsel heeft dan normaal.

Gummy smile kan gemakkelijk worden behandeld met een anti-verouderingsproduct. Nadat u met een van onze M1 cosmetische artsen in een van onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag heeft overlegd en hebt besloten dat deze procedure geschikt voor u is, wordt een bepaalde hoeveelheid product door onze artsen in de bovenlip geïnjecteerd. Dit zal werken om de hypermobiele spier in de lip te ontspannen, waardoor deze niet meer overmatig kan samentrekken en er minder tandvlees te zien zal zijn wanneer u lacht.

De behandeling voor overmatig tandvleesverlies duurt over het algemeen ongeveer 20 minuten. Het resultaat van de behandeling is niet onmiddellijk zichtbaar. Het product zal de bovenlip langzaam ontspannen en de hoeveelheid tandvlees die te zien is wanneer u lacht zal na twee weken volledig verminderd zijn. De resultaten duren over het algemeen tot 4 maanden.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U DE GUMMY SMILE BEHANDELING ONDERGAAT

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

 
Cosmetische injectables kunnen door iedereen worden uitgevoerd, aangezien Nederland esthetische injecties niet heeft gereguleerd. Dit betekent dat ongeacht de kwalificatie of kwaliteit van het gebruikte product, iedereen deze procedures kan uitvoeren.

Bij M1 Med Beauty willen we er zeker van zijn dat onze patiënten in de veiligste handen zijn als ze bij ons komen. Om dit te garanderen, gebruiken we alleen de anti-ageing producten van gerenommeerde fabrikanten.

Bij M1 Med Beauty NL gebruiken we de hoogste kwaliteit producten van gerenommeerde fabrikanten. Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze hooggekwalificeerde M1 Artsen, die BIG-geregistreerde specialisten in hun vakgebied zijn. Onze artsen blijven op de hoogte van de nieuwste esthetische technieken door training aan onze eigen M1 Academy.

Anti-verouderingsbehandelingen zijn zeer veilige, niet-chirurgische manieren om uw schoonheid te vergroten. Ze kunnen echter risico’s inhouden, vooral wanneer ze door niet-gekwalificeerde professionals worden uitgevoerd.

Onze belofte

Om ervoor te zorgen dat u al uw opties kent om uw schoonheidsdoelen te bereiken. Wij bieden al onze patiënten een gratis consult met onze M1 artsen om u te helpen het behandelplan te bepalen dat perfect is voor uw doelen. Boek vandaag nog uw afspraak in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

HOEVEEL KOST DE GUMMY SMILE BEHANDELING?

Verminder de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is als u lacht vandaag nog in zowel Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Prijs behandeling:
Gummy Smile Correctie: vanaf € 99

Overleg over verschillende opties zal plaatsvinden en procedures zullen niet worden uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Hier vindt u een overzicht van al onze behandelingen en prijzen.

WAT KUNT U VEREWACHTEN NA DE GUMMY SMILE BEHANDELING?

Na esthetische behandelingen, is het gebruikelijk om wat lichte blauwe plekken, of roodheid rond het behandelingsgebied te ervaren. Eventuele kleine bijwerkingen moeten verdwijnen in 2 tot 3 dagen.

Voor onze volledige post-behandeling zorg, klik hier.

Client ervaringen

Gummy smile treatment - FAQs

If you are considering this treatment, please read our guidelines for aesthetic treatments.

Interested in another aesthetic treatment? See our overview of all cosmetic injections and prices.

Gummy Smile – snelle info

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 3 tot 7 maanden

Gummy smile behandeling – Snelle info
Duurongeveer 15 minuten
VerdovingLokaal indien gevraagd
Pijnlaag
HerstelOnmiddellijk
Resultaten6-8 maanden
Prijzenvanaf € 99

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.