GummySmile
GummySmile vanaf €79

Gummy Smile

Gummy Smile

Spierontspannersvanaf € 79

VOORDELEN VAN EEN GUMMY SMILE-BEHANDELING

Een ‘Gummy smile’ treedt op wanneer de spieren boven de mond hyperactief zijn en de bovenlip omhoog trekken. Dit kan niet alleen fysiek ongemakkelijk zijn, vaak wordt dit ook gezien als niet-esthetisch. Dit leidt er namelijk toe dat er meer tandvlees zichtbaar is tijdens het glimlachen dan normaal.

Door deze hyperactieve spier te behandelen met botuline toxine (oftewel: Botox) zal deze ontspannen en vervolgens de lip op natuurlijke wijze laten zitten. Het resultaat is een natuurlijke glimlach waarbij de lippen, het tandvlees en de tanden allemaal in verhouding staan. Een ‘gummy smile’ behandeling kan hetzelfde effect hebben als duizenden euro’s aan dure tandheelkundige behandelingen en uw zelfvertrouwen een boost geven met een mooie nieuwe glimlach.

Wilt u weten of deze behandeling geschikt voor u is? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een ​​gratis consult met een M1-arts te boeken.

Gummy Smile – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Tijdens uw één-op-één consult zal uw arts de details van de behandeling uitleggen en bepalen hoeveel product nodig is om de bovenlipspier voldoende te ontspannen. Vervolgens zal de arts uitleg geven over de nazorg van de behandeling, om de best mogelijke resultaten te behalen.

Uw ervaren arts injecteert vervolgens de botuline toxine met zeer fijne naalden in de bovenlipspier, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. De resultaten van uw behandeling worden na 10 dagen zichtbaar. Mogelijk ziet u blauwe plekken of zwelling rond de injectieplaatsen. Dit zal binnen twee tot drie dagen verdwijnen.

De resultaten van uw botoxbehandeling zullen 3 tot 4 maanden aanhouden. Op dit punt is een vervolgbehandeling nodig om uw nieuwe glimlach te behouden.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Gummy Smile – veel gestelde vragen

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 3 tot 7 maanden

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur