Hals verstrakking

halsverstrakking
vanaf € 149

DUUR
15-30 min

FILLER BEHANDELINGEN

halsverstrakking

Naarmate we ouder worden, kan onze nek merkbare lijnen gaan vormen, waardoor we ouder lijken. Een halsverstrakking met fillers is de perfecte behandeling om de effecten van het ouder worden tegen te gaan en de halsstreek weer jeugdig te doen lijken.

Als je last hebt van rimpels in de nek, zou je veel baat hebben bij een behandeling met een filler in deze regio.

Voor meer informatie en om te beslissen of deze behandeling geschikt voor jou is, kun je vandaag nog een consult boeken om een halsverstrakking te bespreken met jouw M1-arts.

VOORDELEN VAN EEN VOORDELEN VAN EEN HALSVERSTRAKKING

EXPERTS OP ONS GEBIED

Bij M1 Med Beauty worden alle klanten behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Ze volgen regelmatig bijscholing bij onze M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en procedures van esthetische behandelingen.

ONZE BELOFTE

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Welk effect heeft een halsverstrakking?

Een halsverstrakking is de perfecte behandeling voor diegenen die de lijnen en plooien op de hals willen gladstrijken. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid volume, waardoor deze vatbaarder wordt voor plooien en het ontstaan van rimpels.

Door het injecteren van filler in de hals, wordt het volumeverlies gecompenseerd en worden de neklijnen gladgestreken. Een halsverstrakking herstelt het volume en de hydratatie in de huid, waardoor deze lijntjes worden geëgaliseerd en de hals er jeugdig en gladder uitziet.

M1 PRIJZEN VOOR HALSVERSTRAKKING

Tijdens de behandeling worden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten toegepast. Aangezien M1 Med Beauty wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken exploiteert, kunnen alle producten tegen een groothandelsprijs worden ingekocht. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

HALSVERSTRAKKING: vanaf €149,-.

Behandeling van de hals - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.
Op jouw één-op-één consult met onze professionele artsen wordt je geadviseerd over hoe de behandeling met fillers het beste tot zijn recht komt. De arts zal het gebied onderzoeken en beslissen waar de filler het beste in de nek kan worden geïnjecteerd. Zodra dit is gedaan, zal het volume in de hals worden teruggewonnen, waardoor de hals wordt ontdaan van lijntjes en rimpels.

Zodra de filler is geïnjecteerd, zul je direct verschil zien, maar het volledige resultaat zal binnen 2-3 weken zichtbaar zijn. Het resultaat zal 3-9 maanden aanhouden. Hierna kun je de behandeling herhalen.
Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er vaak wat blauwe plekken en zwellingen kunnen ontstaan na een halsverstrakking. Je hoeft je geen zorgen te maken, want dit komt vaak voor bij het doorprikken van de huid en zal na een paar dagen na de behandeling verdwijnen. Je moet er ook rekening mee houden dat in zeldzame gevallen necrose mogelijk is, wat inhoudt dat gedurende de behandeling de bloedvaten en dus de bloedtoevoer naar de huid kan worden geblokkeerd wat kan leiden tot littekens. Gelukkig zijn onze artsen in onze klinieken, ervaren en professioneel getraind in het behandelen van fillers in de nek, wat betekent dat dit uiterst ongewoon is.

Tijdens een halsverstrakking maken we gebruik van een dunne naald of microcanule waardoor de behandeling bijna pijnloos is. Onze filler heeft een lokale verdoving in zich en we bieden onze patiënten ook verdovende crème aan om te zorgen voor een maximaal comfort tijdens het injecteren van de filler in de nek.

Hals: vanaf 149 euro
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.
Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

OORLELCORRECTIE - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimaal

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-9 maanden
(kan variëren)

OORLELCORRECTIE – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.