Hals verstrakking

halsverstrakking
vanaf € 189

DUUR
15-30 min

FILLER BEHANDELINGEN

halsverstrakking

Naarmate we ouder worden, kan onze nek merkbare lijnen gaan vormen, waardoor we ouder lijken. Een halsverstrakking met fillers is de perfecte behandeling om de effecten van het ouder worden tegen te gaan en de halsstreek weer jeugdig te doen lijken. Als je last hebt van rimpels in de nek, zou je veel baat hebben bij een behandeling met een filler in deze regio.

Voor meer informatie en om te beslissen of deze behandeling geschikt voor jou is, kun je vandaag nog een consult boeken om een halsverstrakking te bespreken met uw M1-arts. Een halsverstrakking behandeling begint vanaf €189,- voor 1ml, afhankelijk van het gebruikte product.

VOORDELEN VAN EEN VOORDELEN VAN EEN HALSVERSTRAKKING

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

ALLES OVER DE HALSVERSTRAKKING BEHANDELING

Een halsverstrakking is de perfecte behandeling voor diegenen die de lijnen en plooien op de hals willen gladstrijken. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid volume, waardoor deze vatbaarder wordt voor plooien en het ontstaan van rimpels.

Tijdens het consult met uw M1 arts bespreekt u de juiste vorm en wensen en de juiste hoeveelheid fillers die hiervoor nodig zijn. Nadat uw behandelplan is vastgesteld, worden de fillers geïnjecteerd door onze BIG-geregistreerde artsen.

Het doel van een niet-chirurgische halsverstrakking behandeling is om het volumeverlies te compenseren en de neklijnen glad te strijken. Een halsverstrakking herstelt het volume en de hydratatie in de huid, waardoor deze lijntjes worden geëgaliseerd en de hals er jeugdig en gladder uitziet. Hoeveel milliliter nodig is, hangt af van uw geval.


Een halsverstrakking behandeling wordt uitgevoerd in 15 tot 30 minuten en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot een operatie is er na deze behandeling geen noemenswaardige uitvaltijd.

 
Om de beste resultaten te garanderen, moeten niet-chirurgische augmentaties worden uitgevoerd door opgeleide cosmetische artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren in esthetische behandelingen.

WELKE FILLER PRODUCTEN WERKEN HET BESTE VOOR EEN HALSVERSTRAKKING BEHANDELING?

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er is een breed scala aan fillers op de markt, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty worden onze filler producten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Helaas worden fillerbehandelingen in Nederland gecategoriseerd als niet-invasief en zijn ze niet gereguleerd. Daarom kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd.
 
Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken worden uitgevoerd door getrainde esthetische artsen die BIG-geregistreerde specialisten in het veld zijn. We zorgen er ook voor dat onze M1-artsen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en informatie door regelmatig trainingen te geven via onze M1 Academy.
 
Hoewel behandelingen met fillers zeer veilig en niet permanent zijn, kunnen ze toch een risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars. We raden u ten zeerste aan om behandelingen te laten uitvoeren door getrainde medische professionals.

Onze belofte...

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

HOEVEEL KOST EEN HALSVERSTRAKKING BEHANDELING?

De kosten van een halsverstrakking behandeling beginnen vanaf € 189 voor 1 ml. M1 Med Beauty streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de meest betaalbare prijs.

Halsverstrakking behandeling vanaf €189 

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
 
Bent u geïnteresseerd in een anti-rimpelbehandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES HALSVERSTRAKKING BEHANDELING

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen.
 
Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

Behandeling van de hals - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Dit zijn filler injecties die meer volume en souplesse toevoegen met als resultaat en jonger, natuurlijker, en frisser uiterlijk. 

Op jouw één-op-één consult met onze professionele artsen wordt je geadviseerd over hoe de behandeling met fillers het beste tot zijn recht komt. De arts zal het gebied onderzoeken en beslissen waar de filler het beste in de nek kan worden geïnjecteerd. Zodra dit is gedaan, zal het volume in de hals worden teruggewonnen, waardoor de hals wordt ontdaan van lijntjes en rimpels.

Zodra de filler is geïnjecteerd, zul je direct verschil zien, maar het volledige resultaat zal binnen 2-3 weken zichtbaar zijn. Het resultaat zal 3-9 maanden aanhouden. Hierna kun je de behandeling herhalen.
Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er vaak wat blauwe plekken en zwellingen kunnen ontstaan na een halsverstrakking. Je hoeft je geen zorgen te maken, want dit komt vaak voor bij het doorprikken van de huid en zal na een paar dagen na de behandeling verdwijnen. Je moet er ook rekening mee houden dat in zeldzame gevallen necrose mogelijk is, wat inhoudt dat gedurende de behandeling de bloedvaten en dus de bloedtoevoer naar de huid kan worden geblokkeerd wat kan leiden tot littekens. Gelukkig zijn onze artsen in onze klinieken, ervaren en professioneel getraind in het behandelen van fillers in de nek, wat betekent dat dit uiterst ongewoon is.

Tijdens een halsverstrakking maken we gebruik van een dunne naald of microcanule waardoor de behandeling bijna pijnloos is. Onze filler heeft een lokale verdoving in zich en we bieden onze patiënten ook verdovende crème aan om te zorgen voor een maximaal comfort tijdens het injecteren van de filler in de nek.

Hals: vanaf 149 euro
Er zullen verschillende behandelingsopties worden besproken en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

M1 Med Beauty gebruikt alleen producten van de beste kwaliteit van de allerbeste fabrikanten, waaronder Juvéderm®, Restylane®, Belotero® en Yvoire®.

Na een behandeling voor handverjonging kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende een week na de behandeling te vermijden.
 
Het resultaat van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden duren. Na deze periode zullen de fillers onschadelijk oplossen.
Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

HALSVERSTRAKKING - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimaal

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-9 maanden
(kan variëren)

Zweetvrij de hele zomer door

Zweetvrij de hele zomer door

Eindelijk zweetvrij – Scarlett rapporteert over haar zweetklierbehandeling  Hoe voelt het om te stoppen met zweten? Onze M1 Med Beauty-medewerker Scarlett durfde haar okselzweetklieren te

Lees verder »
OORLELCORRECTIE – Snelle info
Duur 15-30 minuten
Verdoving Geen vereist / Lokale verdoving
Pijn Minimum
Herstel Onmiddellijk
Resultaten 3-6 maanden

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.