Decolleté Filler

Decolletè
vanaf € 149

DUUR
15-30 min

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren artsen. Wij gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Decolleté behandeling vanaf € 149,-.

FILLER BEHANDELINGEN

DECOLLETÉ BEHANDELING | M1 MED BEAUTY

Voor de meeste vrouwen is een glad en strak decolleté een teken van vitaliteit en jeugdigheid. Sterk zonlicht of een ongunstige slaaphouding kan de vorming van rimpels in het decolletégebied bevorderen. Een behandeling met hyaluronzuur kan het natuurlijke verouderingsproces in het decolletégebied tegengaan, waardoor de huid meer vocht krijgt en dus weer elastisch en glad wordt.

Voor meer informatie en om te beslissen of deze behandeling geschikt voor jou is, boek dan vandaag nog een consult om een decolleté behandeling te bespreken met jouw M1-arts.

VOORDELEN VAN EEN DECOLLETÉ BEHANDELING

EXPERTS OP ONS GEBIED

Bij M1 Med Beauty worden alle klanten behandeld door volledig gekwalificeerde en ervaren artsen die BIG geregistreerd zijn. Ze volgen regelmatig bijscholing bij onze M1 Akademie om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en procedures van esthetische behandelingen.

ONZE BELOFTE

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Welk effect heeft een oorlelcorrectie?

Om de rimpels in het decolletégebied te verminderen, is een filler met hyaluronzuur geschikt, zodat meer vocht in de diepere lagen van de huid terechtkomt. Het hyaluronzuur dient om de decolletéhuid te hydrateren en nieuw volume te geven.

In plaats van de behandeling van individuele rimpels wordt het hyaluronzuur over een groot oppervlak in het decolletégebied geïnjecteerd. Door deze behandeling kan de huid meer water opslaan, voller worden en het verbetert het algehele uiterlijk van de decolletéhuid. Na de eerste behandeling van het decolleté met filler worden de rimpels al aanzienlijk verminderd.

Het is raadzaam om de behandeling van het decolleté met filler na 6-8 weken te herhalen om de laatste resterende rimpels op te vullen en een optimaal resultaat van de huidverjonging te bereiken.

M1 PRIJZEN - DECOLLETÉ BEHANDELING

Tijdens de behandeling worden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten toegepast. Aangezien M1 Med Beauty wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken exploiteert, kunnen alle producten tegen een groothandelsprijs worden ingekocht. Het prijsvoordeel waar M1 van profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

Decolleté behandeling: vanaf €149

DECOLLETÉ - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.
Op jouw één op één gesprek met onze professioneel opgeleide arts kun je jouw zorgen over het decolletégebied kenbaar maken.De arts zal u adviseren over hoe het decolletégebied het beste zal profiteren van het gebruik van filler voor het decolleté.

De filler wordt dan in het decolletégebied geïnjecteerd. Kleine blauwe plekken of zwellingen kunnen voorkomen, maar dit is gebruikelijk en zal de komende dagen afnemen.
Het is belangrijk om zonder make-up naar jouw afspraak te komen, zodat er geen ruimte is voor infecties. De meeste vrouwen zullen foundation aanbrengen op hun decolleté om verkleuring en rimpels te verbergen die verschijnen als we ouder worden. Gebruik make-up remover om ervoor te zorgen dat het gebied schoon is voordat je naar jouw afspraak komt.
Tijdens de behandeling van het decolleté met filler wordt er een verdovende crème aangeboden die een comfortabele ervaring voor onze patiënten creëert. We gebruiken ook fijne naalden of cannula’s wat betekent dat de behandeling minimaal pijnlijk is.
Decolleté: vanaf 149 euro
Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.
Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

DECOLLETÉ BEHANDELING - SNELLE INFO

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimaal

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

OORLELCORRECTIE – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-6 maanden

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.