Decolleté Filler

Decolletè
vanaf € 349

DUUR
15-30 min

FILLER BEHANDELINGEN

DECOLLETÉ BEHANDELING | M1 MED BEAUTY

Voor de meeste vrouwen is een glad en strak decolleté een teken van vitaliteit en jeugdigheid. Sterk zonlicht of een ongunstige slaaphouding kan de vorming van rimpels in het decolletégebied bevorderen. Een behandeling met hyaluronzuur kan het natuurlijke verouderingsproces in het decolletégebied tegengaan, waardoor de huid meer vocht krijgt en dus weer elastisch en glad wordt.

Voor meer informatie en om te beslissen of deze behandeling geschikt voor jou is, boek dan vandaag nog een consult om een decolleté behandeling te bespreken met uw M1-arts. Een decolleté behandeling begint vanaf €349 voor 1 ml, afhankelijk van het gebruikte product.

VOORDELEN VAN EEN DECOLLETÉ BEHANDELING

Uw afspraak begint met een kort consult met uw M1-arts om uw opties te bespreken. Hierna wordt een specifieke hoeveelheid filler in de rimpels geïnjecteerd om volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Boek vandaag nog een consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag. 

ALLES OVER DE DECOLLETÉ BEHANDELING

In vergelijking met chirurgie is het verbeteren van het decolleté met filler een perfecte optie voor mensen met een slappe of kwetbare decolleté. 
 
Tijdens het consult met uw M1 arts bespreekt u de juiste vorm en wensen en de juiste hoeveelheid fillers die hiervoor nodig zijn. Nadat uw behandelplan is vastgesteld, worden de fillers geïnjecteerd door onze BIG-geregistreerde artsen.
 
Het doel van een niet-chirurgische decolleté behandeling is om het decolleté sterker en harmonieuzer te maken met behulp van hoogwaardig hyaluronzuur. Dit zorgt voor een jonge en frisse uitstraling met als resultaat een herstelde en stevigere decolleté. Hoeveel milliliter nodig is, hangt af van uw geval.
 
Een decolleté behandeling wordt uitgevoerd in 15 tot 30 minuten en kan tot 6 maanden duren. In tegenstelling tot een operatie is er na deze behandeling geen noemenswaardige uitvaltijd.
 
Om de beste resultaten te garanderen, moeten niet-chirurgische augmentaties worden uitgevoerd door opgeleide cosmetische artsen. M1 Med Beauty gelooft erin ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze artsen zijn hoog opgeleid en ervaren in esthetische behandelingen.

welke filler producten werken het beste voor een decolleté behandeling?

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Niet alle fillers hebben dezelfde kwaliteit

Er is een breed scala aan fillers op de markt, maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Bij M1 Med Beauty worden onze filler producten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten.

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Helaas worden fillerbehandelingen in Nederland gecategoriseerd als niet-invasief en zijn ze niet gereguleerd. Daarom kunnen deze behandelingen door iedereen worden uitgevoerd.
 
Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken worden uitgevoerd door getrainde esthetische artsen die BIG-geregistreerde specialisten in het veld zijn. We zorgen er ook voor dat onze M1-artsen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en informatie door regelmatig trainingen te geven via onze M1 Academy.
 
Hoewel behandelingen met fillers zeer veilig en niet permanent zijn, kunnen ze toch een risico vormen wanneer ze worden uitgevoerd door onervaren beoefenaars. We raden u ten zeerste aan om behandelingen te laten uitvoeren door getrainde medische professionals.

Onze belofte...

Wij bieden alle M1-klanten een gratis consult in Amsterdam Rotterdam of Den Haag bij onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult worden de schoonheidsdoelen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen. Mocht je afzien van de behandeling, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

hoeveel kost een decolleté behandeling?

De kosten van een decolleté behandeling beginnen vanaf € 349 voor 1 ml. M1 Med Beauty streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de meest betaalbare prijs.

Decolleté behandeling vanaf €349 

Er vindt overleg plaats over verschillende behandelmogelijkheden en behandeling wordt niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.
 
Overweegt u een behandeling met fillers, lees dan hier onze behandelrichtlijnen.
 
Bent u geïnteresseerd in een anti-rimpelbehandeling, bekijk dan hier ons behandeloverzicht voor alle injecties en prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES DECOLLETÉ BEHANDELING

Na de procedure kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken opmerken in het gebied van de injectie. Deze kleine bijwerkingen verdwijnen echter na 2-3 dagen.
 
Het wordt aangeraden om de behandelrichtlijnen, die u hier kunt vinden, nauwkeurig op te volgen.

DECOLLETÉ - FAQ & PRIJZEN

Als je deze behandeling overweegt, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Dit zijn filler injecties die meer volume en souplesse toevoegen met als resultaat en jonger, natuurlijker, en frisser uiterlijk. 

Op jouw één op één gesprek met onze professioneel opgeleide arts kun je jouw zorgen over het decolletégebied kenbaar maken.De arts in een van onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag zal u adviseren over hoe het decolletégebied het beste zal profiteren van het gebruik van filler voor het decolleté.

De filler wordt dan in het decolletégebied geïnjecteerd. Kleine blauwe plekken of zwellingen kunnen voorkomen, maar dit is gebruikelijk en zal de komende dagen afnemen.

Het is belangrijk om zonder make-up naar jouw afspraak te komen, zodat er geen ruimte is voor infecties. De meeste vrouwen zullen foundation aanbrengen op hun decolleté om verkleuring en rimpels te verbergen die verschijnen als we ouder worden. Gebruik make-up remover om ervoor te zorgen dat het gebied schoon is voordat je naar jouw afspraak komt.
Tijdens de behandeling van het decolleté met filler wordt er een verdovende crème aangeboden die een comfortabele ervaring voor onze patiënten creëert. We gebruiken ook fijne naalden of cannula’s wat betekent dat de behandeling minimaal pijnlijk is.
Decolleté: vanaf 149 euro
Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

M1 Med Beauty gebruikt alleen producten van de beste kwaliteit van de allerbeste fabrikanten, waaronder Juvéderm®, Restylane®, Belotero® en Yvoire®.

Na een behandeling voor handverjonging kun je een lichte zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken opmerken op de injectieplaats; dit vervaagt na 2-3 dagen.
 
Het wordt aanbevolen om overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende een week na de behandeling te vermijden.
 
Het resultaat van de behandeling zullen onmiddellijk zichtbaar zijn en zullen doorgaans 3-6 maanden duren. Na deze periode zullen de fillers onschadelijk oplossen.
Interesse in een andere esthetische behandeling? Bekijk ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

DECOLLETÉ BEHANDELING - SNELLE INFO

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimaal

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-6 maanden
(kan variëren)

M1 klinieken bij jou in de buurt

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.