M1 Med Beauty Amsterdam

M1 Med Beauty Amsterdam
Minervalaan 15HS
1077 NJ Amsterdam

Telefoon: 020 3697450
E-mail: amsterdam@m1-beauty.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Locatie

M1 Med Beauty Amsterdam – Cultuur, eindeloos shoppen, ongekende charme en prachtige herenhuizen langs kronkelende grachten, waar staat Amsterdam niet bekend om? In juni 2019 opende wij onze deuren in deze fraaie hoofdstad, waar jij nu ook terecht kunt voor cosmetische behandelingen. Gevestigd te Amsterdam Zuid, op zo’n 15 minuten lopen van het Vondelpark vind je onze Amsterdamse kliniek.

M1 Med Beauty Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je vanaf het centraal station? Neem dan tram 2 naar Cornelis Schuytstraat, vanaf hier loop je in 10 minuten naar onze kliniek. Of neem tram 24 naar Minervaplein en loop binnen 4 minuten naar onze locatie. Naast het openbaar vervoer, is onze kliniek ook makkelijk te bereiken met de auto vanaf de A10. Neem de afrit Buitenveldert en rijd in 10 minuten via de s108 naar onze kliniek. 

Gespecialiseerde artsen

Of je nu komt voor een rimpelbehandeling, meer volume in je lippen of verbeterde contouren van jouw gezicht; de artsen van M1 Med Beauty zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Na een intensieve training aan de M1 Akademie en het behalen van de juiste certificaten, is Drs. Erasmia Adamou aan de slag gegaan bij onze kliniek in Amsterdam. Het hele M1-team in Amsterdam staat voor je klaar!

Onze kliniek

 

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden