Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels
vanaf € 99

Duur
15-30 min

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Voorhoofdsrimpels behandeling vanaf € 99.

Anti-rimpelbehandeling met spierverslappers

Voorhoofdsrimpels | M1 Med Beauty

Voorhoofdsrimpels zijn één van de meest populaire gebieden voor anti-rimpelbehandelingen. De oorzaak voor de ontwikkeling van permanente voorhoofdsrimpels is de herhaalde mimische spierbeweging in de loop der jaren en de veroudering van de huid. Rimpels op het voorhoofd kunnen ook het gevolg zijn van omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, uitdroging, alcoholgebruik en roken.

Voordelen van een voorhoofdsrimpel behandeling

Voorhoofdsrimpel Behandeling - M1 client resultaten

YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Mehr erfahren

Laad video

Procedure van een voorhoofdsrimpel behandeling

Tijdens een behandeling van de voorhoofdsrimpels worden kleine hoeveelheden spierverslappers in het voorhoofd verdeeld. De hoeveelheid spierverslappende middelen die in de voorhoofdslijnen worden geïnjecteerd, wordt verdeeld in kleinere injecties om een doelgerichte verzwakking van de spier te bereiken, wat leidt tot een spierontspanning. Zodra de spierverslapper begint te werken, kunnen de voorhoofdsspieren niet meer samentrekken en blijft de huid glad en rimpelvrij.

Sommigen deinzen terug voor een behandeling van hun voorhoofdsrimpels. De angst voor een maskerachtig resultaat en verlies van gezichtsuitdrukkingen is simpelweg te groot. Maar daar is geen reden toe! Door de dosering van de spierverslapper te verminderen, kan een zekere soepelheid van de spieren behouden blijven en worden de rimpels toch gladgestreken.

In een gesprek met onze ervaren artsen krijg je uitgebreide informatie over een voorhoofdsrimpel behandeling en krijg je de mogelijkheid om jouw gewenste resultaten te bespreken.

Wat te overwegen na een voorhoofdsrimpel behandeling

De anti-rimpelbehandeling van voorhoofdsrimpels is meestal een ongecompliceerde en snelle procedure die jouw verdere dagelijkse routine niet verstoort. Houd er echter rekening mee dat je je hoofd ongeveer vier uur na de behandeling rechtop moet houden en dat je de paar dagen na de behandeling ook moet afzien van sportieve activiteiten. Het volledige effect van de behandeling van de voorhoofdsrimpels wordt bereikt na ongeveer één tot twee weken en duurt meestal tot vier maanden.

Spierverslappers in de voorhoofdsrimpels doen niet alleen de voorhoofdsrimpel(s) verdwijnen, maar het kan door ontspanning van de spier ook helpen hoofdpijn te voorkomen en het stressgevoel te verminderen.”

Cosmetisch ARTS

Client ervaringen

M1 prijzen voor voorhoofdsrimpel behandelingen

Wat ons onderscheidt, is dat alle cosmetische injecties worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen die uitsluitend hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Wij hebben wereldwijd een groot aantal schoonheidsklinieken en kunnen daardoor alle door ons aangeboden kwaliteitsproducten tegen een groothandelsprijs inkopen. Het prijsvoordeel waarvan M1 profiteert, wordt direct doorberekend aan onze klanten.

Voorhoofdsrimpel behandeling vanaf € 99.

Onze belofte

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Daarom hechten wij er veel belang aan jou een gratis en gedetailleerd consult te geven. Zelfs als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Samen met onze artsen stellen wij een behandelingsplan op om de door onze klanten gewenste resultaten te bereiken.

Voorhoofdsrimpels – FAQ & prijzen

Als je overweegt om jouw voorhoofdsrimpels te laten verminderen, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Wil je van die rimpels op je voorhoofd af? Dan kan een behandeling met spierontspanners een goede oplossing voor je zijn. Dit spierverslappend middel zorgt voor een tijdelijke verlamming van de spier. Deze kan hierdoor niet meer samentrekken waardoor de huid geen rimpels meer kan vormen. De behandeling van rimpels op het voorhoofd is een snelle en eenvoudige behandeling.

De behandelde rimpels op het voorhoofd worden 2 tot 3 dagen na de injectie gladder. Binnen 1-2 weken zou je het volledige resultaat moeten zien.

Het is aan te raden om een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, sauna’s, zonnebanken en lichaamsbeweging te vermijden om jouw resultaten niet te beïnvloeden.

Jouw spierontspannende behandeling duurt gemiddeld 3-4 maanden.

Voorhoofdsrimpels: vanaf € 99
Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Voorhoofdsrimpels behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-4 maanden
(kan variëren)

Voorhoofdsrimpels behandeling – Snelle info
Duur15-30 minuten
VerdovingGeen vereist / Lokale verdoving
PijnMinimum
HerstelOnmiddellijk
Resultaten3-4 maanden
PrijzenVanaf € 99

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur