Voorhoofdsrimpels

Behandeling van de voorhoofdsrimpels

Spierontspannersvanaf € 189   € 99 

De horizontale lijnen op het voorhoofd worden ook wel voorhoofdsrimpels genoemd. Vooral cliënten met een uitgesproken gezichtsuitdrukking, hebben vaak last van rimpels op het voorhoofd. Wil je graag een jongere uitstraling, dan kun je kiezen voor een rimpelbehandeling met spierontspanners. De behandeling is een effectieve methode om eventuele rimpels en fijne lijntjes op het voorhoofd glad te strijken.

BEHANDELING VAN DE VOORHOOFDSRIMPELS – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Wil je van die rimpels op je voorhoofd af? Dan kan een behandeling met spierontspanners een goede oplossing voor je zijn. Dit spierverslappend middel zorgt voor een tijdelijke verlamming van de spier. Deze kan hierdoor niet meer samentrekken waardoor de huid geen rimpels meer kan vormen. De behandeling van rimpels op het voorhoofd is een snelle en eenvoudige behandeling.

Als je je voorhoofdsrimpels wilt laten behandelen, kunnen onze ervaren M1 artsen je adviseren over de verschillende behandelmethoden.

Het verminderen van de rimpels op het voorhoofd is mogelijk zonder operatie. Wel is het van groot belang dat een gespecialiseerd arts jou behandelt. Om tot een mooi  resultaat te komen, zijn er een aantal belangrijke zaken waarmee de arts rekening dient te houden. Met name de uiterst precieze toepassing is van groot belang. De hoeveelheid spierontspanner, wordt verdeeld over kleinere injecties om zo een gericht resultaat te bereiken.

Ben je bang voor de mogelijke bijwerkingen? In feite is de behandeling een minimaal invasieve ingreep. Na de behandeling kan er zwelling of roodheid onstaan, maar dit verdwijnt binnen enkele dagen vanzelf weer.

De effecten van de rimpelbehandeling blijven meestel tussen de 3 tot 4 maanden zichtbaar. Daarna kun je de behandeling opnieuw ondergaan. Het regelmatig laten behandelen van de rimpels zorgt er voor dat het effect langer aanhoudt.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur