Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels
vanaf € 99

Duur
15-30 min

Anti-rimpelbehandeling met spierverslappers

Voorhoofdsrimpels | M1 Med Beauty

Rimpels in het voorhoofd zijn een van de meest populaire gebieden voor rimpelbehandelingen. Permanente rimpels op het voorhoofd worden gevormd na herhaalde bewegingen van het gezicht in de loop van de tijd en als natuurlijk gevolg van huidveroudering. Een effectieve manier om van leeftijdsgebonden fijne lijntjes af te komen is een anti-rimpelbehandeling. Al onze rimpelbehandelingen worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde M1-artsen met behulp van hoogwaardige producten. De kosten van voorhoofdsrimpelinjecties beginnen vanaf € 99,-.

Voordelen van een voorhoofdsrimpel behandeling

Bespreek een voorhoofdsrimpel behandeling en uw schoonheidsdoelen met een van onze M1 artsen tijdens een gratis vrijblijvend consult in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam

Voorhoofdsrimpel Behandeling - M1 client resultaten

ALLES OVER DE VOORHOOFDSRIMPEL BEHANDELING

Voorhoofdrimpels zijn een veelvoorkomende bijwerking van veroudering. Deze rimpels op de huid worden veroorzaakt door de herhaalde natuurlijke bewegingen van ons gezicht. Of het nu een frons is of we zijn geschokt, onze gezichtsuitdrukkingen zorgen ervoor dat onze huid beweegt en kreukt. Na verloop van tijd beginnen zich permanent diepe lijnen op de huid te vormen. Helaas kan huidverzorging alleen zoveel doen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Daarom kunnen esthetische behandelingen belangrijk zijn om een fris uiterlijk te behouden.

In overleg met onze ervaren M1-artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag krijgt u uitgebreide informatie over de behandeling en kunt u uw gewenste resultaten kenbaar maken. Hierna verdeelt onze ervaren M1 arts kleine hoeveelheden relaxantia op het voorhoofd. De hoeveelheid product die in de spier in het voorhoofd (frontalis) wordt geïnjecteerd, wordt verdeeld in kleinere injecties om de gezichtsspieren gelijkmatig te verlammen. Hierdoor kan het voorhoofd niet meer samentrekken en blijft de huid glad en worden diepe rimpels egaal, waardoor je huid kreukvrij blijft.

Rimpels op het voorhoofd worden vaak behandeld samen met fronslijnen (lijntjes tussen de wenkbrauwen) en kraaienpootjes (lijntjes aan de buitenkant van onze ogen) voor een algemeen anti-verouderingseffect. Rimpelinjecties op het voorhoofd kunnen ook een vorm van preventieve huidverzorging zijn, omdat de verminderde samentrekking van de huid nieuwe rimpels voorkomt.

Het resultaat van de procedure kunnen tot 4 maanden later worden waargenomen en het duurt slechts ongeveer 15 minuten om te voltooien. Een veel voorkomende zorg voor patiënten met deze rimpelbehandeling is dat ze maskerachtige resultaten zullen hebben. Onze missie is echter altijd om natuurlijke resultaten te leveren, door voldoende product te gebruiken om fijne lijntjes te verminderen met behoud van de gezichtsuitdrukkingen.

M1 Med Beauty raadt aan dat alle injecties worden toegediend door esthetische artsen, daarom zijn al onze artsen zeer ervaren en worden ze regelmatig opgeleid om de beste resultaten te garanderen. 

WAT MOET IK WETEN VOORDAT IK EEN VOORHOOFDSRIMPEL BEHANDELING ONDERGA?

Niet alle behandelaars hebben dezelfde opleiding en ervaring…

Alle behandelingen in onze M1 Med Beauty klinieken in Nederland worden uitgevoerd door ervaren en BIG-geregistreerde artsen, die specialisten zijn in hun vakgebied. Onze M1-artsen worden regelmatig getraind als onderdeel van onze M1 Academy om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat u in de veiligste handen bent.
 
Hoewel behandelingen met fillers veilig en niet-permanent zijn, kunnen ze toch een groot risico met zich meebrengen als ze worden toegediend door een ongetrainde arts. We raden ten zeerste aan dat alle fillerbehandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde medische professionals.

 

Onze belofte...

M1 Med Beauty biedt al onze klanten een gratis consult om hun schoonheidsdoelen te bespreken en een behandelplan op te stellen om ervoor te zorgen dat uw resultaten precies zijn zoals u zich had voorgesteld. Welke gezichtsverbeteringen u ook wenst, wij kunnen u behandelen in onze klinieken in AmsterdamRotterdam of Den Haag.

Spierverslappers in de voorhoofdsrimpels doen niet alleen de voorhoofdsrimpel(s) verdwijnen, maar het kan door ontspanning van de spier ook helpen hoofdpijn te voorkomen en het stressgevoel te verminderen.”

Dr. Mai Linh Pham

Cosmetisch ARTS

HOEVEEL KOST EEN VOORHOOFDSRIMPEL BEHANDELING?

De kosten voor het behandelen van rimpels op het voorhoofd beginnen bij € 99.  M1 Med Beauty streeft ernaar ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen de beste prijs.

  
Voorhoofdsrimpelsvanaf € 99
  

Er zal overleg plaatsvinden over verschillende opties en cosmetische ingrepen worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Als u overweegt om vroegtijdige veroudering te bestrijden met injectables, lees dan zeker onze richtlijnen hier.

Ben je geïnteresseerd in fillers of anti-aging procedures, bekijk dan hier ons overzicht voor alle prijzen.

NAZORG INSTRUCTIES VAN EEN VOORHOOFDSRIMPEL BEHANDELING

Na de procedure kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Deze zullen echter na 2-3 dagen vervagen.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die u hier kunt vinden.

PATIENT ervaringen

Voorhoofdsrimpels – FAQ & prijzen

Als u overweegt om uw voorhoofdsrimpels te laten verminderen, lees dan onze richtlijnen voor esthetische behandelingen.

Voorhoofdsrimpels, een veelvoorkomend effect van veroudering, zijn een soort dynamische rimpels, die ontstaan door de samentrekking van de huid tijdensgezichtsuitdrukkingen. Terwijl onze gezichten bewegen, rimpelt de huid samen, waardoor plooien en rimpels ontstaan. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit en worden de lijntjes permanent.

Wil je van die rimpels op je voorhoofd af? Dan kan een behandeling met spierontspanners een goede oplossing voor je zijn. Dit spierverslappend middel zorgt voor een tijdelijke verlamming van de spier. Deze kan hierdoor niet meer samentrekken waardoor de huid geen rimpels meer kan vormen. De behandeling van rimpels op het voorhoofd is een snelle en eenvoudige behandeling.

De behandelde rimpels op het voorhoofd worden 2 tot 3 dagen na de injectie gladder. Binnen 1-2 weken zou je het volledige resultaat moeten zien.

Het is aan te raden om een week na de behandeling overmatige blootstelling aan de zon, sauna’s, zonnebanken en lichaamsbeweging te vermijden om jouw resultaten niet te beïnvloeden.

Jouw spierontspannende behandeling duurt gemiddeld 3-4 maanden.

Voorhoofdsrimpels: vanaf € 99
Bespreking van verschillende behandelingsopties zal plaatsvinden en een product zal niet worden toegediend als een klant niet geschikt wordt geacht.

Het injecteren van een kleine hoeveelheid spierverslapper in de huid kan de fijne lijntjes verminderen die worden veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen die zich hier vormen. Door het gebied te verlammen, wordt de beweging beperkt en worden voorhoofdlijnen verminderd. Dit kan ook andere rimpels, zoals glabellaire rimpels, verminderen en verwijderen.

Het resultaat van de behandeling van de voorhoofdsrimpels blijven doorgaans drie tot vier maanden. Daarna kunnen behandelingen worden herhaald. Dit zorgt ervoor dat de effecten langer aanhouden, wat resulteert in een blijvende vermindering van rimpels, en uw gezicht behoudt een gladde huid en een fris uiterlijk.

Anti-verouderingsprocedures zijn niet overdreven invasief en daarom relatief pijnvrij. Als u wilt, kan er een verdovende crème op de huid worden aangebracht om kleine ongemakken te verhelpen.

Wanneer voorhoofdsrimpels diep in de huidlagen zijn doorgedrongen, kunnen ze ook worden behandeld met hyaluronzuurvuller. Als behandelingen met hyaluronzuur nodig zijn, moet u tussen de 10 en 14 dagen wachten om de volledige effecten van spierverslappers te laten plaatsvinden. Onze Cosmetisch Artsen adviseren u graag tijdens een gratis consult

Interesse in een andere esthetische behandeling? Zie ons overzicht van alle cosmetische injecties en prijzen.

Voorhoofdsrimpels behandeling - Snelle info

VERDOVING

Geen vereist / Lokale verdoving

DUUR

15-30 minuten

PIJN

Minimum

HERSTEL

Onmiddellijk

RESULTATEN

3-4 maanden
(kan variëren)

MOET SCHOONHEID EEN GEHEIM ZIJN?

MOET SCHOONHEID EEN GEHEIM ZIJN?

Cosmetische chirurgie of zelfs minimaal invasieve behandelingen met hyaluronzuur of spierverslappers worden vandaag de dag nog steeds kritisch bekeken. Uitspraken als Wie naar een schoonheidsspecialist

Lees verder »
Voorhoofdsrimpels behandeling – Snelle info
Duur 15-30 minuten
Verdoving Geen vereist / Lokale verdoving
Pijn Minimum
Herstel Onmiddellijk
Resultaten 3-4 maanden
Prijzen Vanaf € 99

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam | M1 Med Beauty Den Haag

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 17:30 uur

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.