Bunny Lines

Bunny lines
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

Bunny Lines behandeling

Bunny Lines behandeling

‘’Bunny lines’’ zijn de fijne lijntjes die verschijnen wanneer je je neus optrekt. Dit gebeurt wanneer je lacht of in de zon kijkt. Deze fijne lijntjes hebben verschillende oorzaken, maar komen meestal voor als gevolg van overmatig gebruik van bepaalde gezichtsspieren naarmate we ouder worden. Bunny-lijnen kunnen zich ook ontwikkelen als gevolg van overmatige antirimpelbehandelingen: aangezien bepaalde spieren ontspannen zijn, moeten andere spieren overcompenseren voor dit gebrek aan beweging.  Antirimpelbehandelingen worden uitgevoerd door onze goed opgeleide M1-artsen met behulp van hoogwaardige producten. De prijs van een bunny lines behandeling begint vanaf € 99.

 

Voordelen van de Bunny lines behandeling

Als u bunny lines hebt opgemerkt en u meer wilt weten over het voorkomen ervan, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult met een van onze ervaren artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

ALLES OVER DE BUNNY LINES BEHANDELING

 
Het natuurlijke verouderingsproces van onze huid leidt vaak tot volumeverlies en veel delen van ons gezicht beginnen te verslappen. De rimpeltjes hoog naast de neus worden de “bunny lines” genoemd. Wanneer u hard lacht, in de zon kijken of uw neus vaak optrekt kunnen deze lijntjes verschijnen. Een bunny lines behandeling met anti-rimpel injecties is bijzonder geschikt voor patiënten die van deze lijntjes af willen zonder de risico’s verbonden aan een operatie.
 
Tijdens een gratis consult met onze M1 artsen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag kunt u beslissen of een bunny lines behandeling een geschikte optie is voor uw schoonheidsdoelen. Hierna zal een van onze zeer ervaren artsen de spierverslappers precies injecteren in de neusspieren die zorgen voor rimpels aan de bovenkant van de neus. 
 
Een neuslippenplooi en rokerslijntjes behandeling wordt vaak behandeld naast andere diepe lijnen, voor een algehele jeugdige uitstraling. Injecties met spierverslappers duren over het algemeen 15-30 minuten en de resultaten zijn langdurig, meestal tot 4 maanden.
 
Onze artsen gebruiken een heel fijn naaldje om spierverslappers toe te dienen, waardoor de behandeling relatief pijnloos is. M1 Med Beauty UK raadt aan dat alle cosmetische ingrepen worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. Onze artsen zijn zeer ervaren en leveren de beste resultaten.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U EEN BUNNY LINES BEHANDELING ONDERGAAT

Niet alle behandelaren hebben dezelfde kwalificatie en ervaring…

M1 Med Beauty wil ervoor zorgen dat uw schoonheid altijd in de beste handen is. Onze goed opgeleide M1-artsen voeren al onze schoonheidsprocedures uit. Onze M1-dokters zijn BIG-geregistreerd en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelen via onze M1 Academy.

Injectables zijn over het algemeen niet permanent en redelijk veilig. Ze kunnen echter nog steeds risico’s opleveren, vooral wanneer ze worden uitgevoerd door niet-gekwalificeerde beoefenaars. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle procedures worden uitgevoerd door artsen.

Onze belofte…

Alle klanten van M1 Med Beauty krijgen voor hun behandeling een gratis consult. Ook als je afziet van de behandeling, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult stellen onze artsen een persoonlijk behandelplan op, zodat het best mogelijke resultaat behaald kan worden.

HOEVEEL KOST EEN BUNNY LINES BEHANDELING?

De kosten van een bunny lines behandeling beginnen vanaf € 99,-. M1 Med Beauty biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Er vindt overleg plaats over verschillende opties en procedures worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Zorg ervoor dat u onze behandelingsrichtlijnen leest voordat u alle anti-verouderingsinjecties uitvoert.

Bent u geïnteresseerd in fillers of anti-aging behandelingen, bekijk dan hier ons overzicht voor alle behandelprijzen.

NAZORG INSTRUCTIES VOOR EEN BUNNY LINES BEHANDELING

Nadat u de neus spieren heeft opgetrokken, kunt u een lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid opmerken. Eventuele zwellingen verdwijnen echter na 2-3 dagen. Resultaten van behandelingen met spierverslappers kunnen enkele weken duren voordat ze volledig zichtbaar zijn.

Het is raadzaam om onze richtlijnen voor nazorg zorgvuldig te volgen, die kunt u hier vinden.

Client ervaringen

Bunny Lines – FAQ

Tijdens uw één op één consult met uw arts zullen zij bepalen hoeveel botuline-toxine nodig is om uw bunny lines effectief te behandelen. Vervolgens wordt het product in het behandelgebied geïnjecteerd. Aangezien dit wordt gedaan met zeer dunne naalden, is de behandeling minimaal pijnlijk.

De resultaten van uw behandeling beginnen na 2 tot 4 dagen zichtbaar te worden, met het volledige effect na 10 dagen. U kunt direct na uw behandeling wat blauwe plekken en zwelling in het gebied ervaren, maar dit zal na een paar dagen verdwijnen. Uw arts zal u instructies geven over de juiste nazorg om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt met uw behandeling.

De resultaten van uw behandeling houden 3 tot 4 maanden aan. Op dat moment zullen de behandelde spieren hun volledige functie terugkrijgen. Om het effect te behouden, raden wij aan vervolgbehandelingen met uw arts te volgen.

Wilt u uw bunny lines laten behandelen, dan kan dit op elk moment van het jaar. Houd er wel rekening mee dat het resultaat van de behandeling pas na één tot twee weken volledig zichtbaar is en dat je na de behandeling de zon voor een paar dagen beter kunt vermijden. Onze ervaren artsen adviseren je graag over de te verwachten resultaten en stellen realistische doelen.

U wilt uw bunny lines laten behandelen, maar bent bang voor mogelijke bijwerkingen? Onze gespecialiseerde artsen voeren deze behandeling uiterste precisie en met zeer dunne naalden uit, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Zoals bij elke andere ingreep zijn bijwerkingen (lichte zwellingen, blauwe plekjes) na een behandeling mogelijk. Deze verdwijnen binnen een paar dagen na de behandeling vanzelf weer.

De eerste resultaten zijn 3-4 dagen na de injectie zichtbaar. Houd er echter rekening mee dat het resultaat pas na 10-14 dagen volledig zichtbaar is. Onze ervaren artsen bespreken graag uw verwachte behandelsucces en stellen samen met u realistische behandeldoelen op.

Het resultaat van de antirimpel-injecties zullen tot ongeveer 6 maanden blijven zitten. De tijdsduur verschilt van patiënt tot patiënt.

Na de behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de huid hebben. Deze vervagen na 2-3 dagen.

Om ethische redenen hebben we besloten om filler in de lippen alleen toe te dienen aan mensen van 18 jaar en ouder.

M1 Med Beauty heeft een kliniek in Rotterdam, Amsterdam, en Den Haag. In onze klinieken werken alleen opgeleide artsen die specialisten zijn in hun vakgebied. Vind hier een kliniek bij u in de buurt.

De kosten van een bunny lines behandeling beginnen vanaf € 99,-. M1 Med Beauty biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Er vindt overleg plaats over verschillende opties en procedures worden niet uitgevoerd als een klant niet geschikt wordt geacht.

Zorg ervoor dat u onze behandelingsrichtlijnen leest voordat u alle anti-verouderingsinjecties uitvoert.

Bent u geïnteresseerd in fillers of anti-aging behandelingen, bekijk dan hier ons overzicht voor alle behandelprijzen.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Bunny Lines behandeling – veel gestelde vragen

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 3 tot 4 maanden

Brotox

Waar jaren geleden een cosmetische behandeling uitsluitend als iets voor vrouwen werd gezien, weten tegenwoordig steeds meer mannen de weg naar een cosmetisch arts te

Lees verder »

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 400.000 behandelingen wereldwijd uit.