Bunny Lines

Bunny lines
vanaf € 99

DUUR
15-30 min

Bunny Lines behandeling

Bunny Lines behandeling

 

Spierontspannersvanaf € 99

Voordelen van de Bunny line behandeling

‘’Bunny lines’’ zijn de fijne lijntjes die verschijnen wanneer je je neus optrekt. Dit gebeurt wanneer je lacht of in de zon kijkt. Deze fijne lijntjes hebben verschillende oorzaken, maar komen meestal voor als gevolg van overmatig gebruik van bepaalde gezichtsspieren naarmate we ouder worden. Bunny-lijnen kunnen zich ook ontwikkelen als gevolg van overmatige antirimpelbehandelingen: aangezien bepaalde spieren ontspannen zijn, moeten andere spieren overcompenseren voor dit gebrek aan beweging.

Als je bunny lines hebt opgemerkt en je wilt meer weten over het voorkomen ervan, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult met onze ervaren artsen.

Client ervaringen

Bunny Lines – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Tijdens uw één op één consult met uw arts zullen zij bepalen hoeveel botuline-toxine (oftewel: botox) nodig zijn om uw bunny lines effectief te behandelen. Vervolgens wordt het product in het behandelgebied geïnjecteerd. Aangezien dit wordt gedaan met zeer dunne naalden, is de behandeling minimaal pijnlijk.

De resultaten van uw behandeling beginnen na 2 tot 4 dagen zichtbaar te worden, met het volledige effect na 10 dagen. U kunt direct na uw behandeling wat blauwe plekken en zwelling in het gebied ervaren, maar dit zal na een paar dagen verdwijnen. Uw arts zal u instructies geven over de juiste nazorg om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt met uw behandeling.

De resultaten van uw behandeling houden 3 tot 4 maanden aan. Op dat moment zullen de behandelde spieren hun volledige functie terugkrijgen. Om het effect te behouden, raden wij aan vervolgbehandelingen met uw arts te volgen.

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Bunny Lines behandeling – veel gestelde vragen

Verdoving

lokaal indien gevraagd

Duur

ongeveer 15 minuten

Pijn

laag

Resultaat

direct

Duurzaamheid

ongeveer 3 tot 4 maanden

Uw expert als het gaat om cosmetische behandelingen

Redenen om voor M1 Med Beauty te kiezen​

Wij gebruiken alleen producten zoals Juvederm van gerenommeerde fabrikanten. Je wordt behandeld door zeer gespecialiseerde Cosmetische Artsen. Klanttevredenheid staat bij ons boven alles.

Vertrouwen

Onze klanten zijn tevreden en beoordelen ons met 4,9 van de 5 sterren.

Eerlijke prijzen

Wij bieden behandelingen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen en gebruiken enkel producten van gerenommeerde fabrikanten.

Ervaring

Onze gespecialiseerde artsen voeren jaarlijks ca. 250.000 behandelingen wereldwijd uit.