Gezichtsprobleem: wat te doen als alles gewoon blijft hangen?

Gezichtsprobleem: wat te doen als alles gewoon blijft hangen?

Je smeert, je scrubt, je masseert – maar niets lijkt te helpen. De zwaartekracht is onverbiddelijk en regeert met een ijzeren hand. We hebben dus geen andere keus dan de strijd tegen huidveroudering stilletjes te staken en met tegenzin de wangen te laten hangen. Maak je een grapje? meen je dat serieus? We laten zien hoe, met de juiste behandelingen, hangende wangen en dubbele kin op magische wijze verdwijnen!

Let’s get some contour

Probleemgebieden ontstaan ​​niet alleen op het lichaam. Veel van onze klanten klagen over schoonheidsvlekken in het gebied van het gezicht, die vaak te wijten zijn aan een aanzienlijk volumeverlies. Want terwijl het gezicht van jongeren duidelijke contouren, volle wangen en een stevige kaaklijn vertoont, “zinkt” het gezicht van een ouder wordend persoon, waardoor de vroegere lijnen en contouren steeds vager worden.

Vaarwel hangende wangen

Het doel van de esthetische geneeskunde is onder meer het verouderingsproces aantoonbaar vertragen en de tekenen van veroudering optisch verbergen. Om de huid meer volheid, veerkracht en frisheid te geven, is poliklinische injectie van hoogwaardig en stabiel hyaluronzuur over het algemeen geschikt. Naarmate de huid met de jaren dunner wordt en het bindweefsel kracht verliest, kan het vet in de wangstreek niet meer door het weefsel worden vastgehouden. Hierdoor zakt het naar de rand van het gezicht en is daar zichtbaar als hangende wang. Om dit effect te corrigeren, wordt hyaluronzuur in het wanggebied geïnjecteerd, zodat de verzakte huid kan worden opgetild en elastisch wordt. De behandeling is poliklinisch, relatief pijnloos en in slechts enkele minuten.

Vaarwel dubbele kin

Wat van toepassing is op het wanggebied, doet ook wonderen in het gebied van de kin / kaak. Want ook hier laat het verouderingsproces zijn sporen achter in de vorm van een sponsachtige kinlijn en een ongunstige onderkin. Als een stevig hyaluronzuurpreparaat in de kin- en kaaklijn wordt geïnjecteerd, zorgt de behandeling ervoor dat er gerichte contouren worden gevormd, die op hun beurt zorgen voor een duidelijke overgang tussen het gezicht en de nek. Het verstevigende effect is, net als de behandeling van het wanggebied, snel, effectief en pijnloos – zonder downtime!

Iets voor jou? Maak gerust een persoonlijk consult met onze ervaren M1-artsen en krijg advies over uw gewenste behandeling.