Wonderkuur hyaluronzuur

Hyaluronzuur: wondermiddel voor een mooie huid!

Hyaluronzuur is een echt wondermiddel als het gaat om een ​​rimpelvrije, stevige huid. Geen wonder dat de Hollywood-sterren zweren bij het actieve ingrediënt. Het toepassingsgebied strekt zich uit van crèmes, gels, serums, speciale hyaluronhoudende dranken tot injecties. Het resultaat? Dankzij het plumping-effect ziet de huid er voller, stralender en ook gladder uit.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een endogeen actief ingrediënt dat voorkomt in de huid, gewrichten, botten en tussenwervelschijven. Hier neemt de hyaluron de rol aan van een natuurlijke vulstof. Het actieve ingrediënt bindt water en ondersteunt daardoor het celweefsel van het lichaam, vult het weefsel op en vult de resulterende gaten. Het hyaluronzuur van het lichaam neemt echter af met de leeftijd. Als gevolg hiervan verliest het bindweefsel zijn veerkracht en elasticiteit, waardoor kleinere rimpels ontstaan. Dit is waar esthetische geneeskunde binnenkomt. Speciale crèmes, serums of injecties met hyaluronzuur kunnen ervoor zorgen dat aangetaste huidgebieden weer worden opgevuld.

Hyaluron voor thuis

Hyaluronzuur zit niet alleen in je eigen lichaam, maar kan nu ook synthetisch geproduceerd worden. Synthetisch hyaluronzuur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de geneeskunde of in cosmetische huidverzorging. Het actieve ingrediënt is vaak vooral te vinden in antiverouderingsproducten en vochtinbrengende crèmes (www.m1-select.de). De verzorgingsproducten worden rechtstreeks op het gezicht aangebracht, waar ze de bovenste huidlagen kunnen penetreren en helpen de huid glad te maken en de elasticiteit te vergroten.

Injectie met hyaluronzuur

Crèmes, gels en serums werken vooral in de bovenste huidlagen. Wil je de diepere huidlagen bereiken, dan kun je kiezen voor een injectie met hyaluronzuur. Een ervaren M1-arts injecteert hyaluronzuur rechtstreeks in de rimpels, die het weefsel onmiddellijk opvult. Het opzwepende effect van hyaluronzuur is niet alleen geschikt om rimpels tot een minimum te beperken, maar ook onder andere. om op de lippen te spetteren, een auto te bouwen of donkere kringen te bestrijden. Afhankelijk van uw behoefte en huidoppervlak wordt tijdens een behandeling tussen 0,5 ml en 3 ml hyaluron gebruikt. Een groot pluspunt van behandeling met hyaluronzuur: een effect is direct na de injectie zichtbaar!

Net als het lichaamseigen hyaluronzuur, wordt het synthetische actieve ingrediënt na enige tijd door het lichaam afgebroken. Om een ​​langdurig effect te bereiken, moet de behandeling regelmatig worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over injecties met hyaluronzuur? Onze gespecialiseerde M1-artsen adviseren u graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.