TRAANGOOTBEHANDELING / DONKERE KRINGEN

Traangootbehandeling

 1ml Beloterovanaf € 229   € 199 
 1ml Restylanevanaf € 279   € 179
 1ml Juvedermvanaf € 349   € 299

Sprekende ogen worden wereldwijd als aantrekkelijk ervaren. Maar als je last hebt van donkere kringen onder de ogen, dan kun je er vermoeid uitzien en komen je ogen minder sprekend over. Klanten die last hebben van donkere kringen zien dit vaak als een esthetisch probleem. Voor velen geldt dan ook: ik wil van die donkere kringen onder mijn ogen af!

Een filler op basis van hyaluronzuur is een effectieve oplossing zonder dat er een operatie nodig is. Dankzij deze traangootbehandeling krijg je weer een alerter en frisser ooggebied, wat bijdraagt aan de verjonging van het algehele uiterlijk

FILLERS TEGEN DONKERE KRINGEN – METHODEN, RESULTATEN & KOSTEN

Werkt het injecteren van hyaluronzuur ook tegen donkere kringen onder de ogen? Ja! Met de juiste injectietechniek worden donkere kringen en kleine rimpels onder de ogen aanzienlijk verminderd. Anatomisch gezien is de ontwikkeling van de kringen te wijten aan een gebrek aan volume onder het oog. Door een filler op basis van hyaluronzuur wordt dit gebrek gecompenseerd. Om een mooi resultaat te bereiken is het noodzakelijk dat de arts de filler zeer nauwkeurig doseert.

Kies je voor een injectie tegen donkere kringen onder de ogen bij M1 Med Beauty, dan kun je rekenen op de expertise van onze gespecialiseerde artsen. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van injectables en zetten altijd het welzijn en de wensen van onze klanten voorop.

* Deze behandeling wordt uitgevoerd met Belotero, Restylane of Juvederm

De behandeling kan tegelijkertijd ook een positief effect hebben op de kleinere expressielijnen en wallen. 

Hoe werkt dat dan precies? Donkere kringen komen vaak voor tijdens het verouderingsprocess. In de loop der jaren zakt het middenvlak, waardoor het bindweefsel onder druk komt te staan. Zodra het bindweefsel verslapt, worden de traangootjes beter zichtbaar. 
De traangootbehandeling heeft indirect ook invloed op de zichtbaarheid van wallen. Dit komt met name door het feit dat de traangootjes door het geïnjecteerde hyaluronzuur worden opgetrokken, waardoor het verschil in hoogte/diepte wordt gecompenseerd.

  • Donkere kringen onder de ogen (traangootjes)
  • Kleine rimpels onder de ogen (expressielijnen)
  • Behandeling van wallen

Klik hier voor de kosten van onze behandelingen.

Resultaten van behandelingen / voor & NA FOTO's

"Door het behandelen van de traangootjes kan je er snel weer fris en energiek uit zien."
Dr Nastja Hendriks
Cosmetic Doctor

M1 Med Beauty Locaties

M1 Med Beauty Amsterdam | M1 Med Beauty Rotterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag
08:30 uur tot 20:30 uur