EXPECTATION VS REALITY

Cosmetische behandelingen lijken een snelle oplossing om die look te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt. Is het mogelijk om in een keer een grote hoeveelheid filler te injecteren zodat je gelijk jouw droomresultaat bereikt? Niet-gecertificeerde behandelaren zullen je misschien vertellen dat zij dat best kunnen doen. Is het veilig? Nee. Bij M1 Med Beauty staat de kwaliteit en veiligheid van de behandeling op nummer één. Dit kan betekenen dat je na een eerste behandeling een klein verschil ziet, maar nog niet het resultaat wat jij graag wilt. In meerdere afspraken wordt het volume langzaam opgebouwd, voor een veilig en natuurlijk resultaat. Velen denken dan ook dat een geslaagde cosmetische ingreep een duidelijk zichtbaar resultaat moet geven. In deze blog leggen we uit waarom dit niet altijd het geval hoeft te zijn.

1 – KYLIE JENNER LIPPEN

Je lippen laten vergroten door middel van lip fillers is tegenwoordig niets nieuws meer. Beroemdheden en influencers prijken met overdreven grote lippen, waardoor het wel een norm lijkt. Te veel filler injecteren in één behandeling kan er echter toe leiden dat de huid zich te snel uitrekt en in extreme gevallen zelfs openscheurt. Daarnaast droomt niet iedereen van extreem volle lippen, sommigen willen slechts een kleine correctie voor bijvoorbeeld een betere verhouding tussen de onder- en bovenlip. Wil je toch die volle Kylie Jenner lippen? Om de behandeling veilig uit te voeren en de resultaten er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, wordt het volume langzaam opgebouwd, verspreid over verschillende behandelingen.

2 – ARTS OF EEN NIET-GECERTIFICEERDE BEHANDELAAR?

Terwijl op sommige locaties cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door niet-gecertificeerde behandelaren, worden bij M1 Med Beauty alle behandelingen uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Bij niet-gecertificeerde behandelaren zien we vaak dat er complicaties ontstaan tijdens de behandeling. In het zeldzame geval dat er een complicatie ontstaat tijdens een behandeling met een arts, kan deze bijvoorbeeld onmiddellijk hyaluronidase voorschrijven. Deze stof lost het hyaluronzuur op, waardoor verdere complicaties voorkomen kunnen worden. Dus hoewel het goedkoper kan zijn om voor een behandelaar te kiezen die geen arts is, is het altijd de investering waard om te kiezen voor een gespecialiseerde arts. Omdat M1 Med Beauty beschikt over 25 klinieken in Duitsland en daarnaast ook een aantal in Oostenrijk, Zwitserland, Australië en Nederland, hebben wij de mogelijkheid om producten goedkoper in te kopen. Hierdoor kunnen gespecialiseerde artsen én kwaliteitsproducten voor een lagere prijs aanbieden.

3 – ZICHTBAARHEID RESULTAAT

Denk je aan cosmetische behandelingen, dan denk je vaak aan de meest drastische veranderingen: onnatuurlijk grote lippen, scherpe kaaklijnen en een neus zo recht als een pijl. De cosmetische industrie is een synoniem geworden voor een over-the-top uiterlijk. Maar de resultaten kunnen zo subtiel of dramatisch zijn als je zelf wilt. Of het nu gaat om het corrigeren van een lichte asymmetrie in je lippen of het vormen van een compleet nieuw profiel; de resultaten worden aangepast naar ieders behoefte. De resultaten die wij laten zien, zijn van tevreden klanten. Als het om cosmetische behandelingen gaat is het belangrijk dat je je goed verdiept en alle feiten kent voordat je daadwerkelijk een behandeling ondergaat. Het kan verleidelijk zijn om zo groot en dramatisch mogelijk te gaan, maar onze M1-artsen helpen je graag om zo natuurlijk mogelijke resultaten te creëren waar je trots op zult zijn. Wil je meer te weten komen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor jouw gratis consult.

Dit bericht is gepost in Beauty. Bookmark de link.