Volle en gedefinieerde wangen als een supermodel: dit is hoe het werkt

Blog: Wangen zoals op de catwalk

Als gebeeldhouwde wangen: hoe maak je de droom van mooie wangen waar
Of het nu Bella Hadid, Kendall Jenner of Taylor Hill is: de mooiste der schoonheden betoveren ons dagelijks met hun zogenaamd perfecte gelaatstrekken en worden door veel vrouwen beschouwd als een inspiratiebron voor een aantrekkelijk uiterlijk. Naast een egale huid, expressieve ogen en volle lippen overtuigen de supermodellen ons vooral met een strakke en volle wangstreek – tot ongenoegen van veel van hun volgelingen. Slechts weinigen zijn immers van nature gezegend met hoge en uitgesproken wangen. Maar wie had dat gedacht: de catwalk schoonheden zijn dat vaak ook niet! Hoe krijgen ze nog steeds hun kenmerkende wangen? Dit is hun geheim.

Een gedefinieerde wangstreek dankzij hyaluron
Wangvergroting met hyaluronzuur is een standaardprocedure geworden in veel schoonheidsklinieken en is meestal zeer gebruikelijk. Bij een juiste behandeling kan een wangvergroting met hyaluronzuur goede resultaten opleveren en de wens van veel vrouwen en mannen naar een gedefinieerde wangstreek in vervulling doen gaan.

In principe wordt hoogwaardig hyaluron in de wang geïnjecteerd en wordt de wang gemodelleerd volgens de wensen van de patiënt. Het is belangrijk dat een hyaluronzuur met een sterk liftend vermogen wordt gebruikt om de wangen te “liften” en de wangen dienovereenkomstig vorm te kunnen geven. Dankzij het zekere liftend vermogen kunnen ook oudere patiënten baat hebben bij de wangvergroting en bijvoorbeeld het ontstaan van verslapte wangen voorkomen of reeds verslapte wangen weer in vorm brengen.

Stap voor stap: Zo krijg je perfecte wangen
Voordat een wangvergroting met hyaluronzuur kan worden uitgevoerd, dient een uitvoerig consult plaats te vinden, waarbij de wensen en doelen tussen arts en patiënt worden besproken en verduidelijkt. De injectie zelf is relatief pijnloos en duurt slechts een paar minuten. Afhankelijk van de uitgangstoestand en de doelstellingen kunnen echter meerdere sessies nodig zijn tot het eindresultaat is bereikt. Na de behandeling is het belangrijk dat de geïnjecteerde zones worden gekoeld om de mate van zwelling en roodheid tot een minimum te beperken. Ook moeten gezichtsbehandelingen in de komende dagen worden vermeden om het eindresultaat daarna niet negatief te beïnvloeden.

Droomt u al lang van een wangvergroting met hyaluron? Wij geven u graag advies.