SOS huidverzorgingstips voor herfst en winter

Blog:Het ultieme Glow recept voor het koude seizoen

Krachtboosters voor de huid – onze schoonheidsfavorieten voor herfst en winter
Onze huid heeft het echt niet gemakkelijk in de koude herfst- en wintermaanden. IJzige winden irriteren onze huid, warme, verwarmde lucht droogt uit en het gebrek aan zonlicht ontneemt de teint. Wij ergeren ons er echter elk jaar aan dat de huid er vooral in deze periode ruwer, bleker en ook rimpeliger uitziet. Hoe kunt u uw goede humeur behouden ondanks de dagen met een slechte huid? Onze verzorgings- en anti-verouderingstips kunnen u helpen.

Skinbooster: meer dan alleen een anti-verouderingsbehandeling
Een huidverzorgingsroutine zonder hyaluronzuur is voor veel mensen nauwelijks denkbaar. Geen wonder, de waterbindende eigenschappen van het actieve bestanddeel hebben immers bewezen ware wondermiddelen te zijn in de strijd tegen rimpels en volumeverlies. Maar ook wat de glans van de huid betreft, kan hyaluronzuur punten scoren. In de esthetische geneeskunde worden hyaluronzuren huidversterkers genoemd, die in tegenstelling tot klassieke vullers niet worden gebruikt om de huid voller te maken.

In plaats daarvan is de skin booster behandeling gericht op een uitgebreide behandeling van de huid met hyaluronzuur om het hyaluronzuur gelijkmatig in het weefsel te verdelen, de huid holistisch van vocht te voorzien en zo een verbetering en verjonging van het gehele huidbeeld te bereiken. Vooral in het koude seizoen een behandeling die de huid weer doet stralen.

Krijg rimpels op lange termijn onder controle met spierverslappers
Rimpels zijn een typisch kenmerk van het verouderingsproces en de vorming ervan kan zelfs door menselijk ingrijpen niet volledig worden voorkomen. Als de huid extra wordt belast door invloeden van buitenaf – zoals vaak het geval is in de koude maanden – kunnen ook fijne lijntjes ontstaan en zich in een vroeg stadium verdiepen. Men hoeft dit echter niet zonder slag of stoot te aanvaarden. Wie besluit rimpels – zoals voorhoofdsrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes – met spierverslappers te behandelen, kan niet alleen baat hebben bij een directe vermindering van de rimpels. Ook een nieuwe vorming van de rimpels wordt door de werkzame stof tegengegaan.

Het wondermiddel hyaluron rechtstreeks uit de pot
Een rijke huidverzorging is essentieel voor de bescherming van een gezonde huid tijdens de koude maanden van de herfst en de winter. Veel crèmes en huidverzorgingsproducten worden steeds meer verrijkt met hyaluron om de huid langdurig van vocht te voorzien. De M1 SELECT PURE RICH CREAM overtuigt door de dubbele kracht van hyaluron en imponeert door een combinatie van hoogmoleculair hyaluronzuur en superhyaluronzuur. In tegenstelling tot veel andere hyaluron crèmes, zorgt de hyaluronzuur mix voor een optimale vochtretentie en is ook effectief in de diepere huidlagen. De perfecte huidverzorging voor het koude seizoen!