TOON SCHERPE RANDEN MET HYALURON

Tijd voor scherpe randjes

Dit is hoe gezichtsmodellering vanuit de spuit werkt.
Of het nu actrice, model of It-girl is. Vele beroemde schoonheden van deze wereld kunnen het hun eigen noemen: de perfecte kaaklijn. Wij onthullen waarom injecteren van de kaaklijn duidelijke contouren creëert.

Hoekjes en kantjes laten zien in naam van de schoonheid
Veel van onze patiënten hebben behoefte aan meer definitie in hun gezicht door middel van injecties. Beroemde voorbeelden zoals Angelina Jolie of Kylie Jenner dienen als inspiratiebron en worden vaak gebruikt als sjabloon voor de perfecte kaaklijn. Maar waarom is een gedefinieerde kaaklijn eigenlijk zo mooi om naar te kijken? Een duidelijke kaaklijn en kin zijn niet alleen memorabel, maar worden ook geassocieerd met kenmerken als jeugdigheid en vrouwelijkheid. Voor schoonheid geldt immers hetzelfde als voor vele andere gebieden: het tonen van ruwe kantjes kan in de regel zelden kwaad.

Gezichtscontouren met Hyaluron
Helaas hebben maar weinig vrouwen een geprononceerde kaaklijn. Er is echter geen reden om te wanhopen: een oppervlakkige injectie van de kaaklijn met hyaluronzuur kan helpen om de gewenste contouren snel, gemakkelijk en zonder lange downtimes te bereiken. Voordat de kaaklijn wordt geïnjecteerd, is het belangrijk dat het hele gezicht van de patiënt wordt geanalyseerd en dat de gewenste kaaklijn wordt gemodelleerd zodat deze overeenkomt met de rest van de gelaatstrekken en -contouren. Indien correct toegepast, is de behandeling pijnloos en weinig riskant.

Kaaklijn hype voor Koreaanse schoonheden
Korea is al vele jaren een pionier op het gebied van schoonheidstrends. De Jawline hype heeft ook zijn oorsprong in het Aziatische land. Hier gaan ze echter nog een stap verder: voor de perfecte kaaklijn gaan veel vrouwen zelfs onder het mes en laten ze hun kaaklijn operatief verfraaien.

Bent u ook op zoek naar de perfecte kaaklijn? Onze M1-artsen geven u graag advies!