Subtiele lipvergroting met lipinjecties

Blog:Natuurlijk resultaat na lipinjecties: is dat mogelijk?

Lipvergroting met hyaluron: steeds meer vrouwen willen het natuurlijk
Het tijdperk van duckfaces en opgeblazen lippen is eindelijk voorbij. De nieuwe trend in lipvergroting met hyaluron? Een subtiele vergroting van het lipvolume en een zachte accentuering van de lipcontour – voor een algeheel natuurlijk en harmonieus lipresultaat. Maar is dit überhaupt mogelijk of is het verlangen naar een hyaluron injectable die er achteraf helemaal niet uitziet als een injectable puur wishful thinking?

Subtiele injecties voor een subtiele lipvergroting
Door de grote vraag naar lipinjecties met hyaluronzuur zijn de behandelingsmogelijkheden met betrekking tot lipvergroting voortdurend verder ontwikkeld en gemoderniseerd, zodat ook de resultaten steeds natuurlijker worden en men niet meer bang hoeft te zijn voor verschijnselen als “buislippen”. Voordat u lipinjecties ondergaat, is het echter belangrijk dat u zich onderwerpt aan de ervaren handen van een arts die gespecialiseerd is in lipinjecties en oog heeft voor natuurlijke lipresultaten. Een belangrijke regel voor een natuurlijke lipvergroting: overhaast de zaken niet en begin liever met te weinig hyaluron dan met te veel in het begin. Als het lipvolume na de injectie nog steeds te klein is, kan je voor een tweede ronde gaan.

Behoud de natuurlijke lipvorm: Top regel voor lip injecties
Naast de keuze van de juiste behandelaar zijn ook de juiste injectietechniek en de hoeveelheid hyaluronzuur doorslaggevend – alleen zo kan de natuurlijke vorm van de lippen behouden blijven. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken, kan een hoeveelheid hyaluron van 0,55 ml al voldoende zijn, afhankelijk van de conditie en volume van de natuurlijke lippen. Bovendien is het belangrijk dat de bovenlip niet groter is dan de onderlip en dat het cupido boog van de lip wordt benadrukt.

Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken, moet u uw ideeën vóór de injecties duidelijk kenbaar maken aan uw arts. Inspirerende foto’s van uw droomlippen kunnen vaak helpen bij de communicatie en uw arts een concreter idee geven van wat u wilt.

Geen paniek: Zwelling na injecties is niet blijvend
Zwelling na lipinjecties komt bijna altijd voor – zelfs met kleine hoeveelheden hyaluronzuur. Hoewel dit feit voor sommigen verontrustend kan klinken, is het dat niet. Zwelling helpt het lichaam immers beter met de injecties om te gaan en heeft geen invloed op het uiteindelijke resultaat. Blijf na uw injecties geloven in een mooi en natuurlijk resultaat en laat u niet afschrikken door een gezwollen huid. Het wachten zal het waard zijn!

Wilt u meer weten over lip injecties? Maak nu een afspraak voor een gratis consult.