PROBLEEM ZONE GECONFRONTEERD: WAT TE DOEN ALS ALLES GEWOON HANGT?

PROBLEEM ZONE GECONFRONTEERD: WAT TE DOEN ALS ALLES GEWOON HANGT?

De een crèmes, de ander peelings, de ander massages – maar niets lijkt te helpen. De zwaartekracht is niet te stoppen en heerst met ijzeren hand. We hebben dus geen andere keuze dan stilletjes de strijd tegen huidveroudering op te geven en onze wangen met tegenzin te laten verslappen. Geen denken aan! Wij onthullen hoe de juiste behandelingen verslapte wangen en dubbele kinnen als bij toverslag kunnen doen verdwijnen!

Laten we wat contouren krijgen
Probleemzones verschijnen niet alleen op het lichaam. Veel van onze cliënten klagen over oneffenheden in het gezicht naarmate zij ouder worden, vaak als gevolg van een aanzienlijk verlies van volume. Terwijl het gezicht van een jongere duidelijke contouren, volle wangen en een stevige kaaklijn vertoont, zakt” het gezicht van een ouder wordende persoon zodat de vroegere lijnen en contouren steeds vager worden.

Vaarwel uitgezakte wangen
Een van de doelstellingen van de esthetische geneeskunde is het verouderingsproces aantoonbaar te vertragen en de tekenen van huidveroudering optisch te camoufleren. Om de huid weer voller, elastischer en frisser te maken, is de poliklinische injectie van hoogwaardig en stabiel hyaluronzuur meestal geschikt. Naarmate de huid met de jaren dunner wordt en het bindweefsel zijn stevigheid verliest, kan het vet in de wangzone niet langer door het weefsel worden vastgehouden. Als gevolg daarvan zakt het naar de rand van het gezicht en wordt daar zichtbaar als uitgezakte wangen. Om dit effect te corrigeren wordt in de zone van de wangen goed verweven hyaluronzuur geïnjecteerd, zodat de verslapte huid gericht kan worden gelift en aan elasticiteit wint. De behandeling wordt ambulant uitgevoerd, is relatief pijnloos en duurt slechts enkele minuten.

Vaarwel onderkin
Wat voor de wangen geldt, doet ook wonderen in de kin/kaakstreek. Ook hier laat het verouderingsproces zijn sporen na in de vorm van een sponzige kinlijn en een onflatteuze onderkin. Als een stevig hyaluronpreparaat in de kin en de kaaklijn wordt geïnjecteerd, kunnen met de behandeling de contouren gericht worden gevormd, zodat opnieuw een duidelijke overgang tussen gezicht en hals wordt verkregen. Net als bij de behandeling van de wangzone is het aanspannend effect snel, doeltreffend en pijnloos – zonder downtime!

Gewoon het juiste voor jou? Maak een afspraak voor een persoonlijk consult met onze ervaren M1-artsen en laat u adviseren over de door u gewenste behandeling.