EEN STRALENDE HUID VOOR KERSTMIS

EEN STRALENDE HUID VOOR KERSTMIS

Don’t kill my glow – perfect skin at Christmas
De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur! Maar hoe mooi de feestdagen ook mogen zijn – voordat het sensuele en harmonieuze samenzijn echt kan beginnen, moet eerst de jaarlijkse kerststress worden doorstaan.

Wij onthullen hoe je ondanks shoppingmarathons, koekjes en glühwein toch kunt blijven stralen.

Helemaal niet zoet – waarom suiker je oud maakt
Wie heeft dat niet meegemaakt? Een koekje hier, een zakje geroosterde amandelen daar, en als klap op de vuurpijl wordt het suikermengsel weggespoeld met een grote slok glühwein. Maar de zoete verleiding laat meestal een bittere nasmaak achter. Lelijke puistjes, een vale teint en zichtbare huidrimpels laten niet lang op zich wachten na de suikerfeesten. Maar wacht eens even: huidrimpels door te veel suiker – alsjeblieft wat?!

Dat is juist! Als je vaak en met plezier snoept, krijg je eerder last van rimpels. Verantwoordelijk voor het vroegtijdige verouderingsproces is glycatie”, dat wordt gevormd bij hoge suikerconsumptie. Een verhoogde suikerconsumptie leidt uiteindelijk tot “oververzuring” van de eiwitstructuren in ons lichaam, zodat de suikermoleculen in het lichaam worden opgeslagen. Hierdoor verliest de huid aan elasticiteit en begint te verslappen.

Helemaal niet chillen – waarom stress je oud maakt
Vergelijkbaar met de suikerval is de situatie met verhoogde stressniveaus. Wanneer het lichaam wordt overspoeld met stresshormonen – zoals vaak het geval is bij de zoektocht naar een geschikte last-minute cadeaumarathon vlak voor Kerstmis – gaat dat echt onder je huid zitten! De reden hiervoor is dat verhoogde stressniveaus ons immuunsysteem verzwakken, waardoor we vatbaarder worden voor ontstekingen. Neurodermitis, rimpels of puistjes worden zichtbaar en doen de kerstgedachte snel in de kelder zinken.

Waarom Botox en hyaluron bijdragen tot huidverjonging
Naast een bewust dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een regelmatige dagelijkse routine, nemen steeds meer mensen hun toevlucht tot minimaal invasieve ingrepen met botulinetoxine en hyaluron om er zo lang mogelijk vitaal en jong uit te zien. Maar wat zijn de concrete mogelijkheden?

Huidverjonging met botulinum toxine
De werkzame stof botulinum toxine wordt nog steeds beschouwd als een beproefd middel in de strijd tegen rimpels. Of het nu gaat om een uitgesproken fronsrimpel, dwarse voorhoofdsrimpels of ontsierende kraaienpootjes. Om de huid er jonger te doen uitzien, wordt botulinumtoxine in bepaalde gezichtsspieren geïnjecteerd, waardoor deze ontspannen en de bovenliggende huid gladder wordt. Speciaal extraatje:

Behandeling met botulinum toxine kan ook verlichting geven bij migraine of nachtelijk tandenknarsen. Slechte stemmingen met Kerstmis maken dus gegarandeerd geen kans!

Huidverjonging met hyaluron
Om de tekenen van huidveroudering te verbergen, zijn niet alleen rimpelinjecties met botulinumtoxine geschikt. Hyaluron kan ook de kwaliteit van de huid aanzienlijk verbeteren en rimpels opvullen. Onze schoonheidstip hier is: Skinbooster behandeling! Bij deze behandeling worden grote delen van de huid met hyaluron geïnjecteerd om de algemene kwaliteit van de huid te verbeteren en haar er voller en frisser te doen uitzien. Dat is een reden om te vieren!

Er fris en vitaal uitzien met Kerstmis? Regel vandaag nog een persoonlijk consult.