Investeer in je huid. Het zal je vertegenwoordigen voor de rest van je leven

Blog: Investeer in je huid. Het zal je vertegenwoordigen voor de rest van je leven

Bij M1 Med Beauty weten we hoe belangrijk huidverzorging is en hoe gemakkelijk en snel je een ochtend en avondroutine samen kunt stellen, of het nu voordat je naar school gaat in de ochtend is of voordat je in de avond een film gaat kijken. Wij kunnen dit voor elkaar krijgen! Er is altijd tijd, zelfs voor 5 minuten per dag!

Begin met een gereinigde huid. Gebruik dan voor de hydratatie onze M1 SELECT PURE SERUM. Het is de heilige graal van alle huidverzorgingsproducten. Dit uniek geformuleerde serum bevat hoog geconcentreerd hyaluronzuur en hydrateert de huid diepgaand. Bij regelmatig gebruik zorgt het voor meer elasticiteit en stevigheid voor een frisse, stralende teint en een merkbaar gladdere huid.

Ons M1 SELECT SHIELD SERUM creëert een barrière tussen uw huid en schadelijke omgevingsfactoren, toxines en zware metalen. De toegevoegde plantenextracten werken als een beschermend schild, verlichten bestaande micro-inflammatie en voorkomen vroegtijdige huidveroudering. Shield is de perfecte optie voor preventieve huidverzorging.

Maak u vervolgens weer klaar om te hydrateren. U hebt twee fantastische opties. De M1 SELECT PURE GEL-CREAM is een lichte en olievrije moisturizer die hyaluronzuur bevat om de huid te voorzien van diepe, langdurige hydratatie zonder de huid te verzwaren. Perfect voor dagelijks gebruik, met toegevoegde peptiden kan het helpen om fijne lijntjes te verminderen, de huidelasticiteit te behouden en de collageenproductie te stimuleren.

Onze M1 SELECT PURE RICH CREAM is perfect voor de droge en gestreste huid. Geformuleerd met een dikkere textuur dan onze Gelcrème, gebruikt de Rich Crème hyaluronzuur om het vochtgehalte van uw huid te verbeteren. Het innovatieve peptidencomplex in onze formule stimuleert ook de natuurlijke collageenproductie en kan fijne lijntjes minimaliseren. Het werkt in combinatie met uw filler en anti-rimpelbehandelingen voor een langer durend resultaat.

Tot slot moet u de vermoeide ogen kalmeren door het gebruik van M1 SELECT PURE EYE CREAM. Het is een shotje espresso voor uw ogen! Met hydraterende hyaluronzuur-, koffie- en algenextracten helpt deze lichte formule donkere kringen en zwellingen te verminderen. Het minimaliseert ook fijne lijntjes en versterkt de huid onder uw ogen.

Als u deze stappen heeft gevolgd, heeft u het best haalbare resultaat voor een gehydrateerde frisse uitstraling.

Wist u dat?

Hyaluronzuur helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en houdt het vocht in de huid vast, waardoor een voller effect ontstaat. Wanneer de huid wordt beschermd en gehydrateerd, kan er een verhoogde productie van huidcellen plaatsvinden, wat leidt tot een gladdere, vollere uitstraling.

M1 Select-producten zijn opgenomen in topmagazines zoals VOGUE en Glamour. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en een geweldige prijs voor iedereen. Profiteer van deze geweldige producten en begin met het maken van die investering in uw huid en het nemen van de eerste stappen in een verbazingwekkende huidverzorgingsroutine. You got this!

Alle producten zijn te vinden op onze website, Instagram en Facebook pagina’s samen met uitstekende recensies. Alle producten kunnen worden gekocht binnen onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.

Neem contact op met info@m1beauty.nl als u vragen heeft of bezoek www.m1-beauty.nl voor meer informatie.