DE BESTE NAZORG

Blog: DE BESTE NAZORG

Je bent binnengekomen voor je afspraak, hebt je consult gehad en voila! Je hebt een nieuw paar volle nieuwe lippen. Maar als je hun schoonheid wilt behouden, is de nazorg super belangrijk. Om het beste resultaat van uw lippenvullerbehandeling te garanderen, volgt u onderstaande adviezen van onze artsen.

Voordat je op de afspraak komt, zijn er enkele belangrijke zaken die je moet doen om de behandeling soepel te laten verlopen. Het is het beste om geen make-up te dragen op het gebied van de behandeling, omdat het gebied schoon moet zijn om infectie te voorkomen. Na de behandeling is het aan te raden om de rest van de dag geen make-up of lippenstift te dragen. Onze betrouwbare artsen adviseren ook om niet te roken of warm voedsel of warme dranken te nuttigen gedurende ten minste 4 uur na uw behandeling, omdat dit invloed kan hebben op de filler.

Binnen 24 uur is zoenen niet toegestaan! Houd die prachtige lippen voor uzelf. En tot slot, voor al onze sport- en gymnastiekliefhebbers is helaas geen enkele sport of andere lichaamsbeweging aan te bevelen binnen de 48 uur na uw behandeling. U kunt achterover leunen, relaxen en lekker Netflix aanzetten en genieten van uw nieuwe uitstraling.

Binnen de eerste week wordt geadviseerd om uit de buurt te blijven van de sauna en het solarium. Probeer ook een overmatige blootstelling aan de zon te vermijden, omdat dit een nadelig effect kan hebben op uw lippen. Vergeet niet uw favoriete zonnehoed mee te nemen naar het strand! Als u na de eerste 3 dagen lichte oneffenheden of hobbels in de behandelde zone ziet, kunt u uw lippen zachtjes masseren. Dit zal helpen om de filler gelijkmatig te verdelen en eventuele kleine belletjes die zich hebben gevormd los te laten.

Ook is het belangrijk om binnen de eerste 2 weken geen gezichtsmassages of cosmetische gezichtsbehandelingen te doen. Deze zullen de genezing van uw behandeling verstoren. Het is aan te raden om ook binnen deze periode geen tandheelkundige behandelingen en vaccinaties te ontvangen. Daarnaast moet u binnen 4 weken na de behandeling met de filler geen microbladerbehandeling of permanente make-up op uw lippen laten doen.

WIST U DAT?

Hoe meer water u drinkt, hoe beter het resultaat! Drink na de behandeling minstens 2 liter water per dag. De filler die gebruikt wordt voor lipverbetering is hyaluronzuur. Dit product helpt om vocht aan te vullen, waardoor uw lippen er voller uit zullen zien als gevolg van het drinken van water. Stay hydrated guys!

Als je deze stappen hebt gevolgd, heb je het beste resultaat dat je met je lippenbehandeling kunt bereiken. Gefeliciteerd! Nu kunt u vrijuit uw dagelijkse bezigheden doen met uw volledig genezen, volumineuze lippen. Het resultaat van uw lipvergroting kan 3 tot 6 maanden duren, houd er rekening mee dat het resultaat per patiënt kan verschillen. Na deze tijd zal het product onschadelijk zijn opgelost in het lichaam zonder littekens. Aanpassingen aan uw lippen kunnen binnen 4 weken worden uitgevoerd en u kunt binnen 2 weken contact met ons opnemen voor een gratis vervolgafspraak als u vragen heeft over het resultaat.

Neem contact op met info@m1beauty.nl als u vragen heeft of bezoek www.m1-beauty.nl voor meer informatie.