Beste leeftijd om een anti-rimpelbehandeling te krijgen?

Beste leeftijd om een anti-rimpelbehandeling te krijgen?

Onze moderne leeftijdscultuur is nu volledig gevoelig voor het horen van de goedkeuring van een injecteerbare behandeling voor jonge volwassenen. Wat is de beste leeftijd om een anti-rimpelbehandeling te krijgen? We krijgen deze vraag heel vaak, dus ons team dacht dat we de eenvoudige feiten met betrekking tot de beste leeftijd om anti-rimpelbehandelingen te krijgen, zouden uitsplitsen. In de eerste plaats erkennen we een enorme groei van het aantal behandelingen uit de demografie van midden 20 jaar oud.

Waarom starten 25-jarigen op zo’n jonge leeftijd met antirimpelbehandelingen?

We zien dat iedereen een jongere en levendige look wil bereiken. Er zijn natuurlijk – de sociale influencers en beroemdheden die ons het gevoel geven de klok terug te spoelen met injectables, dat is zeker. Sommige jonge volwassenen zijn echter genetisch vatbaar voor rimpels in hun gezicht. Ze fronsen meer en gebruiken vaak uitdrukkingen op hun gezicht, daarom zijn de lijnen aanwezig, zelfs als ze hun gezichtsspieren niet gebruiken. Dit is over het algemeen een goede reden om op jonge leeftijd een behandeling te ondergaan.

Is beginnen op jonge leeftijd goed voor mij?

Sommige dermatologen zijn het hier mee eens omdat ze geloven dat het anti-rimpelproduct zelf uw spieren en in het algemeen de onderliggende huid zal ontspannen. Door deze relaxerende stof is er geen zicht meer op rimpels. Als u persoonlijk rimpels heeft die van nature aanwezig zijn, zelfs als u geen emotie-uitingen vertoont, zou de keuze voor injectables een goed begin zijn als u zich zorgen maakt over uw voorhoofd of fronsrimpels. Cosmetische artsen zullen uw rimpels onderzoeken en de aanbevolen dosis anti-rimpelproduct toedienen, zodat u niet altijd in de volle omvang hoeft te gaan. Begin klein en als u tevreden bent met de resultaten, ga dan door met het handhaven van deze resultaten in het volgende jaar of zo.

Is het te laat als ik begin op mijn dertigste?

Het is nooit te laat om met antirimpelbehandelingen te beginnen. De meest voorkomende leeftijd is echter 30 jaar voor onze klanten bij M1 Med Beauty. De meeste van onze klanten hebben meer zichtbare rimpels als gevolg van huidschade door blootstelling aan de zon, roken, stress en andere omgevingsfactoren. We behandelen veel zaken vrouwen en mannen die graag een snelle oplossing willen, omdat deze behandelingen letterlijk tijdens de lunchpauze gedaan kunnen worden. Onze klanten zien de effectiviteit van deze behandelingen over het algemeen na 10-14 dagen en de duur van deze resultaten is minimaal vier maanden.

In je veertig

Het beste ongeacht uw leeftijd is dat onze cosmetische artsen u zeker kunnen helpen bij het verbeteren van uw zelfvertrouwen, aangezien u een gladde uitstraling van uw gezicht en vermindering van rimpels begint op te merken. Eigenlijk hebben we een grote caseload van cliënten van 35-45 jaar die binnenkomen voor hun eerste behandeling. Hun rimpels zijn sterk aanwezig, maar dat is geen probleem. De cosmetische doctoren raden gewoonlijk aan om 2-3 zones te behandelen voor de frons, het voorhoofd of het kraaienpootjesgebied. Daarom zijn wij van mening dat de chronologische leeftijd waarop de antirimpelbehandeling wordt gestart niet relevant is voor het uiteindelijke resultaat. Het is meer een persoonlijke voorkeur en onze artsen kunnen u tijdens deze reis ondersteunen.

Boek nu uw afspraak met onze ervaren cosmetische artsen