Het geheim van een mooie huid

Boost your skin - Hoe kun je je huid laten stralen

Een goede verzorging van onze huid is niet alleen belangrijk voor onze schoonheid en om ons beter te voelen, het is ook uiterst belangrijk om ons lichaam in balans en gezond te houden. Maar hoe krijgen we een mooie en verzorgde huid? Dat is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Naast crèmes van hoge kwaliteit spelen nog vele andere factoren hierbij een grote rol. Daarom hebben wij onze vier beste tips voor een heldere, egale en jeugdige huid voor jou op een rijtje gezet!

Onze tips voor een stralende huid
We hebben vier tips en trucs voor je op een rijtje gezet om het beste uit je huid te halen!

 1. Voeding
  Deskundigen zijn het erover eens dat voeding waarschijnlijk één van de grootste invloeden heeft op de gezondheid van onze huid. Je kan beter niet meer dan 0,2 liter koemelk per dag consumeren, omdat het bepaalde ingrediënten bevat die de talgproductie stimuleren, waardoor de poriën groter kunnen worden. Als alternatief kan plantaardige melk zoals soja- of havermelk worden gebruikt. Voedingsmiddelen met veel suiker en witte bloem bevorderen ook de ontwikkeling van puistjes en onzuivere huid. Dus in plaats van wit brood, stap over op de gezonde volkorenvariant!
 2. Peelings
  Om onze huid soepel en glad te houden, raden wij je aan om om de paar weken een gezichtsscrub te gebruiken. De huid vernieuwt zich elke maand, en tijdens dit proces sterven huidcellen af, waardoor onze huid er dof en grauw gaat uitzien. Regelmatig scrubben helpt de huid zich te ontdoen van de dode huidcellen en geeft de teint weer een stralende teint. Maar het hoeft niet altijd een dure scrub uit een speciaalzaak te zijn! Voor een normale huid kun je gewoon een scrub van suiker en olijfolie mengen. Breng het daarna zachtjes met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en verwijder eventuele resten grondig met lauw water. En je huid zal weer jeugdiger stralen!
 3. Skinbooster behandeling
  Doet dat geen belletje rinkelen? Let dan op! De Skinbooster behandeling bij M1 Med Beauty is een geweldige manier om in een mum van tijd een stralende en frisser uitziende teint te krijgen. Terwijl bij klassieke hyaluronbehandelingen hyaluronzuur op specifieke punten in de huid wordt geïnjecteerd, wordt bij de Skinbooster-behandeling hyaluronzuur over een groot gebied onder de huid geïnjecteerd. Zo kan een algemene verbetering van de huidkwaliteit worden bereikt, omdat door de injectie van hyaluron in diepere huidlagen de collageenvorming wordt gestimuleerd en de huid op lange termijn beter van vocht wordt voorzien. Kortom, de Skinbooster-behandeling kan de huid gladstrijken en zichtbaar verjongen en haar elasticiteit verbeteren. In het algemeen wordt een frissere en jongere uitstraling van de behandelde huidzone bereikt. Een Skinbooster-behandeling kan worden uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté of de handen en duurt maximaal 6 maanden.
 4. M1 Select verzorgingsproducten
  Voor een optimaal resultaat op lange termijn raden wij aan om naast de Skinbooster behandeling ook de “Hyaluronic Face Set” uit onze M1 Select verzorgingsserie te gebruiken. Alle producten in deze set bevatten een combinatie van hoogmoleculair hyaluronzuur, dat de huid van buitenaf voorziet van een optimale vochttoevoer.

Heb je ook een oppepper nodig voor je huid? Aarzel dan niet en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend, individueel consult met één van onze ervaren M1-artsen.