Dit is hoe gezichtsmodellering met een spuit werkt

Laat scherpe randen zien met hyaluronzuur

 Of het nu actrice, model of it-girl is. U kunt vele bekende schoonheden van deze wereld de uwe noemen: de perfecte kaaklijn. We onthullen waarom een ​​injectie van het kaakgebied duidelijke contouren creëert.

Toon hoeken en randen in naam van schoonheid

Veel van onze patiënten hebben de behoefte om hun gezicht meer definitie te geven met een injectie. Beroemde goede voorbeelden zoals Angelina Jolie of Kylie Jenner dienen als inspiratiebron en worden vaak gebruikt als sjabloon voor de perfecte kaaklijn. Maar waarom is een gedefinieerde kaaklijn zo mooi om naar te kijken? Een duidelijk kaak- en kin gebied is niet alleen gedenkwaardig, maar wordt ook geassocieerd met kenmerken als jeugdigheid en vrouwelijkheid. Voor schoonheid geldt tenslotte hetzelfde als op veel andere gebieden: hoeken en randen laten zien doet zelden pijn.

Gezichtscontouren met hyaluronzuur

Helaas hebben maar heel weinig vrouwen een sterke kaaklijn. Er is echter geen reden tot wanhoop: een oppervlakkige injectie van het kaakgebied met hyaluronzuur kan snel, gemakkelijk en zonder lange stilstand tijden helpen om de gewenste contouren te bereiken. Voordat het deel van de kaak wordt geïnjecteerd, is het belangrijk dat het hele gezicht van de patiënt wordt geanalyseerd en dat de gewenste kaaklijn wordt gemodelleerd om overeen te komen met de andere gelaatstrekken en contouren. Bij correct gebruik is de behandeling pijnloos en met een laag risico.

Jawline-hype voor Koreaanse schoonheden

Korea is al jaren een pionier op het gebied van schoonheidstrends. De Jawline-hype begint ook in het Aziatische land. Hier ga je echter nog een stap verder: voor het perfecte kaakgebied liggen zelfs talloze vrouwen onder het mes en laten ze de kaaklijn operatief verfraaien.

Ben jij ook op zoek naar de perfecte kaaklijn? Onze M1-artsen adviseren u graag!