DE EERSTE KEER VOOR HYALURON BEHANDELING

Wat kunt u verwachten tijdens uw eerste behandeling

Vier vragen die iedereen zichzelf moet stellen voor een hyaluron injectie.
Fillers zijn niet langer een taboe. Steeds meer vrouwen en ook mannen nemen hun toevlucht tot injecties met hyaluronzuur om er fris en jeugdig uit te blijven zien. De werkzame stof wordt speciaal gebruikt voor de wangen, lippen of kin. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je de injectie voor de eerste keer durft te ondergaan? Wij beantwoorden de vier meest gestelde vragen die alle nieuwelingen zich stellen vóór een behandeling.

Doet een injectie met hyaluronzuur pijn?
Natuurlijk hangt dit af van u en uw eigen perceptie van pijn. In principe kan echter worden gezegd dat de behandeling met hyaluron pijnloos is. Indien gewenst kunnen de betreffende zones ook vooraf worden verdoofd.

Hoeveel kost een behandeling met hyaluron?
De kosten van een hyaluronbehandeling zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Zo zijn bijvoorbeeld het aantal behandelingen, het product en ook de injectieplaats van invloed op de prijs.

Is een hyaluron injectie gevaarlijk?
Injecties met hyaluronzuur worden al vele jaren uitgevoerd.
Hoewel de behandeling weinig risico’s met zich meebrengt, moet ze toch worden uitgevoerd door een arts die gespecialiseerd is in esthetische behandelingen.

Kort na de behandeling kunnen minimale zwellingen, roodheid of zelfs kleine blauwe plekken optreden. Deze reacties van het lichaam zijn echter normaal en volkomen ongevaarlijk. De symptomen verdwijnen vanzelf na een paar dagen.

Hoe lang houdt het effect van hyaluronzuur aan?
Het effect van een hyaluronzuur injectie is onmiddellijk. Hoe lang het duurt, varieert en hangt af van het gebruikte preparaat. In de regel kan de werkzame stof echter tot zes maanden in het lichaam aanwezig blijven. Daarna wordt het volledig biologisch afgebroken.

Onze M1 artsen zullen u graag adviseren.