Bereik natuurlijke resultaten met cosmetische injectables

Blog: Bereik natuurlijke resultaten met cosmetische injectables

Door de geavanceerde technologieën die we in Nederland en wereldwijd hebben, is het niet meer nodig om invasieve medische procedures te doorlopen om de perfecte lippen, neus, kaaklijnstructuur te bereiken. Stress niet over het niet weten waar je moet beginnen op je reis om er fantastisch en super zelfverzekerd uit te zien zonder ‘onder het mes te gaan’.

Bij M1 Med Beauty Nederland hebben we twee soorten opties: anti-rimpel of filler injecties om duurzame en natuurlijke resultaten te bereiken. Afhankelijk van het resultaat dat u wenst, wordt elk product overeenkomstig toegediend. Bovendien hebben veel mensen vooroordelen omdat ze denken dat injectables geen effectief resultaat opleveren en dat er een hersteltijd is.

Wat zijn dermal fillers?

Fillers bevatten een stof die hyaluronzuur wordt genoemd en die dient om volume aan uw huid toe te voegen. Als we door het verouderingsproces gaan, hebben we last van volumeverlies en vaak is het resultaat een slappe huid en overheersende fijne rimpels. De aanwezigheid van een filler zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden en verjongt dus uw gezicht zonder dat u een operatie hoeft uit te voeren. Wanneer we proberen verouderingsproblemen te behandelen, gaat dit soms gepaard met anti-rimpelinjecties. Zowel de filler als de anti-rimpelbehandeling kan worden uitgevoerd op alle delen van uw gezicht (voorhoofd, middengezicht en ondergezicht).

Kunnen fillers een natuurlijk resultaat opleveren?

Het antwoord op deze vraag is absoluut! Bij M1 Med Beauty Nederland gaan we uit van “echte resultaten met ervaren Cosmetische Artsen”. Veel klinieken zullen nog steeds gevallen accepteren van patiënten die al “vulstofmoeheid” hebben, wat op zijn zachtst gezegd overdreven betekent. Na verloop van tijd laat de filler hun huid nog meer uitrekken, wat tot onaangename resultaten leidt. Onze Cosmetische Artsen willen slaperigheid, rimpelige of misvormde resultaten voorkomen, dus de manier waarop we met onze behandeling omgaan is in principe herhalen dat “less is more”.

We vragen onze patiënten om een medisch formulier door te nemen en specifiek te noteren over een eventuele eerdere filler of anti-rimpelbehandeling. De reden hiervoor is dat we ervoor moeten zorgen dat als u vandaag een behandeling krijgt van onze kliniek en u zegt dat u onlangs uw lippen of wangen heeft laten doen, er altijd een gat in de tijd is waar u zich aan moet houden. Ook al zegt een patiënt dat hij of zij zijn of haar lippen weer wil opfrissen, meestal is de wachttijd vier tot zes weken tussen elke behandeling respectievelijk, er geldt een langere tijd als er in de vorige kliniek niet-premiummerken zijn gebruikt. Dezelfde wet wordt toegepast als u kaak- of wangenvuller zou krijgen.

In het geval van anti-rimpelbehandelingen wordt u gevraagd om 3 maanden te wachten tussen de behandelingen volgens de aanbevelingen van de Cosmetische Dokter. Elke klant heeft een andere voorgeschiedenis van wanneer ze voor het laatst zijn behandeld, dus we vragen u gewoon binnen te komen voor een consult om de beste aanpak te kiezen voor de effectiviteit van uw behandeling. Vaak hebben cliënten het gevoel dat ze in korte tijd een extra aanvulling nodig hebben, maar om de meest natuurlijke en effectieve resultaten te krijgen, vragen we de patiënt om te wachten op de aanbevolen tijd. Hierdoor hebben we een goede verstandhouding met bestaande cliënten, omdat ze vertrouwen hebben in het werk van hun Cosmetische Arts en de authenticiteit van hun waarden. Wij zullen er te allen tijde voor zorgen dat het gebied van uw gezichtsstructuur of -volume wordt verbeterd, waarbij de resultaten altijd worden afgestemd op elke klant. Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen? Boek dan uw gratis consultatie bij onze ervaren Cosmetische Artsen www.m1-beauty.nl