5 tekenen dat je onderkin de overhand neemt

Blog:5 tekenen dat je onderkin de overhand neemt

Het hebben van een dubbele kin is voor velen een grote zorg, omdat het het uiterlijk van je hele gezicht aanzienlijk kan beïnvloeden. De perfecte gezichtsvorm is voor veel mensen belangrijk geworden, vooral voor voor diegenen die geïnteresseerd zijn in schoonheid, en er zijn nu veel procedures beschikbaar voor diegenen die de gezichtsvorm willen verbeteren of veranderen. De kin is een belangrijke factor als het gaat om de gezichtsvorm, omdat het uiterlijk van uw hele gezicht kan veranderen. Als u zich zorgen maakt over uw onderkin, zijn hier de tekenen om uit te kijken naar die onthulling dat u misschien klaar bent voor de behandeling.

Afkeer van uw zijprofiel

Als u merkt dat u ontevreden bent over uw zijprofiel als u in de spiegel kijkt, bent u misschien bereid om een behandeling voor een dubbele kin te overwegen. We zijn allemaal uniek op onze eigen manier, maar het is gebruikelijk dat het gebied onder onze kin relatief vlak is. Het bekijken van ons zijprofiel is een goede manier om te detecteren of u een dubbele kin krijgt, zodat u zich kunt verdiepen in waarom dit gebeurt en hoe u dit kunt behandelen.

Het verbergen van uw kin

Vaak zullen degenen die zich bewust zijn van hun onderkin, proberen om het te verbergen op elke manier die ze kunnen. Zo kan het zijn dat u naar een sjaal reikt, dat u hoge nektoppen of truien draagt, dat u uw kin met make-up overloopt of dat u deze met uw haar verbergt. Als u merkt dat u vaak probeert uw kin te verbergen als u op pad bent, dan neemt uw onderkin zeker de overhand.

Zelfbewustzijn

Als er vaak gedachten over je onderkin zijn, is dat een groot teken dat je zelfbewust bent van je onderkin. Het zelfbewustzijn heeft een negatieve invloed op onze geestelijke gezondheid en kan schadelijk zijn voor ons zelfbeeld. Een ongezond zelfbewustzijn kan leiden tot sociale angst, en dit is een glibberige helling naar isolatie en verdere schade aan je emotionele welzijn.

Poseren voor foto’s

Leven in het digitale tijdperk betekent dat we voortdurend foto’s van elkaar maken en delen. Als u zich in bepaalde hoeken bevindt om uw onderkin te helpen verbergen, kan uw onderkin een zorg voor u worden.

Uw foto’s bewerken

Veel mensen bewerken tegenwoordig vaak hun foto’s om ze nog mooier te maken. Hoewel dit een heel creatief en leuk proces kan zijn, kan het schadelijk zijn voor ons zelfbeeld als we onze functies voortdurend veranderen. Als u uw onderkin uit uw foto’s bewerkt, kan het zijn dat uw kin het beter met u doet.

Gelukkig zijn er nu veel behandelingen om je te helpen! Wij bieden een Nefertiti Face-Lift aan in onze kliniek om de huid rond de kin, kaaklijn en nek aan te spannen door middel van anti-rimpel injecties die de spieren in deze gebieden ontspannen of filler om een kin en kaaklijn vorm te geven, waarbij een onderkin wordt verborgen.

Boek nu voor een gratis consultatie in een van onze M1 Med Beauty klinieken om vandaag nog meer te weten te komen!