Babe Alert: Dit zijn de vier favoriete behandelingen van de Insta-Beauties!

Blog: Insta Beauty Starter Pack: De 4 schoonheidsbehandelingen waar Insta-sterren bij zweren

Glitter en glamour: Instagram kan niet genoeg krijgen van deze behandelingen
Flawless beauty komen we waarschijnlijk nergens in zo’n overvloed tegen als op het platform Instagram. Van een egale huid tot rozige lippen tot benijdenswaardige jukbeenderen, onze beroemde Insta-beauty’s weten hoe ze moeten schitteren met vele troeven. Maar pas op: al wat schittert op onze telefoonschermen is niet altijd goud! Meer en meer beroemdheden geven toe aan hun schoonheidsbehandelingen, wat bewijst dat zelfs de mooiste der mooie graag een handje worden geholpen. Wat zijn de vier TOP-behandelingen waar bijna geen Insta-beauty haar handen vanaf kan houden? We onthullen het!

Lipfiller check: volle lippen zijn in de trend
Volle lippen à la Angelina Jolie zijn altijd hot geweest. Maar wat ooit voor heel weinig vrouwen was weggelegd, lijkt nu voor iedere Insta-beauty weggelegd. Topvoorbeelden als Kylie Jenner bewijzen immers: de droom van volle lippen is haalbaar, zelfs voor de mensen met weinig lippen onder ons. Hoe precies? Hyaluron is het antwoord. Degenen die bij hyaluronzuur in de lippen nog steeds denken aan duckfaces, moeten van hun stuk worden gebracht. Dankzij steeds geavanceerdere methoden en injectietechnieken is het nu mogelijk zeer mooie en welgevormde lippen te krijgen, die te allen tijde de kenmerken van natuurlijke lippen behouden en voor de perfecte Insta-kiss mond zorgen.

Een stralende huid zonder filters en vervagingen
Een stralende en onberispelijke huid zonder rimpels, puistjes en roodheid – er is nauwelijks een ander herkenningskenmerk dat de Insta-Beauty zo vergezelt als haar huid. Maar wat is haar geheim? Als het op de huid aankomt, zweren veel schoonheden bij hyaluron! Uit een flesje, in een crème of rechtstreeks uit de spuit in de huid – het vochtbindende effect van hyaluron maakt de huid van binnenuit voller en laat haar aantoonbaar stralen. Onze tip: Gebruik de Skinbooster-behandeling om de huid over een groot oppervlak van hyaluron te voorzien voor een heel bijzondere glow!

Wangen à la Instagram – dit is hoe het werkt
Volle en uitgesproken wangen die het gezicht iets speciaals geeft. Steeds meer Insta-beauty’s doen ook mee aan de wangentrend en zetten hun contouren vakkundig in de schijnwerpers. Maar ook hier worden ze graag een beetje mee geholpen. Bij een wangvergroting wordt hyaluronzuur specifiek in de wangzone geïnjecteerd om de wang meer volume en contouren te geven. Breng daarnaast nog wat bronzer en highlighter aan en de Insta-cheek look is compleet.

Hoekig wordt smal – met behulp van spierverslappers om het gezicht te versmallen
Een ovale gezichtsvorm met gedefinieerde, maar vrouwelijke contouren wordt voor veel vrouwen als een wenselijk ideaal beschouwd. Wie echter vaak tandenknarst, veel kauwgom kauwt of gewoon van nature een hoekige gezichtsvorm heeft, heeft meestal zeer uitgesproken kauwspieren. De behandeling van de kauwspieren met spierverslappers om tandenknarsen te stoppen is bij de meeste mensen al bekend. Maar wat velen niet weten: Door het inspuiten van de relaxerende werkstof in de kauwspier, kan het gezicht aanzienlijk optisch smaller worden. Een behandeling waar beroemde schoonheden als Olivia Culpo en Shay Mitchell naar verluidt regelmatig gebruik van maken.