ALLE OGEN OP DE OGEN!

Frisse, wakkere blik - dit is hoe het werkt

De ogen als de deur naar de ziel hebben een grote invloed op ons algehele uiterlijk en onze uiterlijke werking. Ze spelen een doorslaggevende rol, vooral als het gaat om een fris, jeugdig en stralend uiterlijk. Met onze tips behoort een vermoeide uitdrukking voortaan tot het verleden!

#1 Crèmes met cafeïne en hyaluron
Een manier om een meer wakkere en fittere uitdrukking te krijgen is het dagelijks gebruiken van oogcrèmes die cafeïne en hyaluronzuur bevatten. Het hyaluronzuur, met zijn rimpelverminderende eigenschappen, zorgt ervoor dat de teint steviger en elastischer wordt. Cafeïne helpt om opvallende donkere kringen onder de ogen te verminderen en maakt gezwollen ogen gezwollen. De oogleden en de blik zien er al enkele minuten na de eerste toepassing wakkerder en frisser uit, omdat de cafeïne de bloedsomloop onmiddellijk stimuleert. Onze tip: De Pure Rich Eye Cream van M1 Select is een effectieve oogcrème om donkere kringen, gezwollen oogleden en rimpels te verminderen. Door de combinatie van laag- en hoogmoleculaire hyaluronzuren werkt de crème enerzijds als een vochtbooster en anderzijds zorgt de aanwezige cafeïne ervoor dat de microcirculatie wordt gestimuleerd, waardoor de crème werkt als een lymfedrainage.

#2 Wenkbrauwlift met spierverslapper
Een andere manier om een meer wakkere blik te krijgen is een wenkbrauwlift met spierverslapper. Aangezien hangende wenkbrauwen het gezicht er ouder, norser en meer uitgeput doen uitzien, kan een wenkbrauwlift een positief effect hebben op het uiterlijk. Een wenkbrauwlift met spierverslapper is een weinig riskante manier om de wenkbrauwen te liften. De werkzame stof wordt met een zeer fijne naald oppervlakkig onder de huid geïnjecteerd. De injectie wordt aan de zijkant van de wenkbrauw aangebracht. Het effect van de behandeling is na ongeveer 14 dagen volledig zichtbaar en houdt drie tot zes maanden aan.

# 3 Lift bovenste ooglid
Als u last heeft van ernstig hangende bovenoogleden en u wilt dit effectief bestrijden, dan kunt u een bovenooglidlift overwegen. Hierbij wordt de overtollige, gerimpelde huid van het bovenste ooglid operatief verwijderd, wat resulteert in een egale en gladde bovenoogzone. Na de genezingsfase is het uiterlijk authentiek en jeugdig, maar op geen enkele manier kunstmatig. Een bovenooglidlift wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt ongeveer 45 minuten. De pijn kan als gering worden omschreven. Na de operatie is het oog in het begin begrijpelijkerwijs gezwollen en kunnen er ook kleine blauwe plekken ontstaan. Dit verdwijnt echter na een paar dagen. De resultaten van een bovenooglidlift kunnen tot tien jaar of langer aanhouden.

Als u ook een meer wakker en jeugdig uiterlijk wilt krijgen, laat u dan adviseren door onze ervaren M1-artsen!